Cum să te machiezi când ai tenul bronzat ca să-ţi pui în valoare frumuseţea

Eşti în căutarea celor mai potrivite nuanţe pentru noul tău bronz? Cu siguranţă noua ta culoare va avea nevoie de nuanţe şi texturi noi, care să o pună în valoare.

Vara este momentul ideal în care putem să optăm pentru culori mai îndrăzneţe. Aşadar, haideţi să uităm de nuanţele reci şi să le punem deoparte în “sertarul de toamnă”. Căldura şi nopţile caniculare fac apel la o paletă de machiaj tropicală. Iată câteva sfaturi care îţi vor sublinia bronzul.

Buzele

Dacă ai pielea bronzată poţi apela la o culoare mult mai luminoasă şi mai îndrăzneaţă pentru buze. Alege o nuanţă de portocaliu sau corai (absolut superbe pentru acest sezon) şi păstrează restul machiajului simplu în timpul zilei, iar noaptea joacă-te cu nişte nuanţe mai închise pentru a obţine un look smokey. Nu uita de protecţia solară pe timpul verii şi caută rujurile cu factor de protecţie.

Obrajii

Obrajii bronzaţi pot fi puşi în evidenţă cu ajutorul unei pudre bronzante sau cu ajutorul nuanţelor de roz. Dacă optezi pentru un fard de obraz, alege variantele cremoase, pentru a menţine pielea hidratată şi fresh. Stai departe de nuanţele de roz deschis, care vor dispărea pe tenul bronzat, sau se vor transforma în pete inestetice. Un fard de obraz roz sau corai luminos este alegerea ideală pentru acest sezon.

Ochii

Machiajul de tip smokey eyes va arăta extraordionar pe o piele bronzată, deci nu ezita să îl încerci. Ai nevoie doar de un creion dermatograf negru, un rimel negru şi un fard în tonuri de auriu. Joacă-te cu cele două nuanţe şi poţi obţine astfel nişte ochi fumurii, şi în acelaşi timp foarte luminoşi. Dacă eşti adepta unui look natural, optează pur şi simplu pentru fardul beige-auriu şi puţin mascara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod