Buze voluminoase

Cum să dai volum buzelor. Trucurile unui make-up artist

Cred că fiecare dintre noi ne dorim să ajungem la perfecţiune. Să avem un corp tonifiat, ochi migdalaţi, faţa rotundă şi de ce nu buze voluminoase.

Mereu am suferit din cauza buzelor mele subţiri, noroc cu machiajul care mă ajută să le dau volum. Avem nevoie de două nuanţe de ruj, cu aceeaşi tonalitate, o pensulă şi un contur de buze. Cel mai important este să nu exagerăm, vrem volum, dar nu vrem să dăm un aspect nenatural buzelor. Cum facem?
Machiaj pentru buze voluminoase
1. Conturăm buzele cu un creion contur, dacă buzele noastre sunt deja mari, nu depăşim conturul natural, însă dacă le avem mici putem depăşi cu până la 0.08 mm. Nuanţa conturului trebuie să fie cât mai apropiată de cea a rujului.

Machiaj pentru buze voluminoase
2. Peste contur intervenim cu un ruj în aceeaşi nuanţă, nu acoperim în întregime buzele, lăsăm centrul nemachiat.

Machiaj pentru buze voluminoase
3. Pe centrul buzelor aplicăm un ruj roşu corai, trebuie să fii atentă la trecerea dintre culori, de aceea îţi recomand să foloseşti o pensulă, te va ajuta să realizezi o trecere graduată între nuanţe.

Machiaj pentru buze voluminoase
4. Dacă îţi doreşti o trecere şi mai graduată, pe mijlocul buzelor, spre interior poţi aplica un corector sau un ruj şi mai deschis, în cazul nostru un orange.



Când aleg acest tip de machiaj al buzelor, aleg pentru ochi, un machiaj discret. Look-ul obţinut este foarte glam, elegant şi îţi permite să îl porţi atât la ţinute casual cât şi la ţinute elegante. Pentru diseară sigur voi opta să folosesc acest tip de machiaj.

Mulţumim lui Cristian Dobre pentru fotografii şi modelului nostru, Elodie Tusac.
Alina,
The art of illusion,
The world of make-up
www.abacademy.ro
www.cristiandobre.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod