Cele mai simple trucuri de frumuseţe care îţi uşurează viaţa

Nu este nevoie să petreci mult timp în faţa oglinzii dacă cunoşti aceste mici trucuri de frumuseţe care te ajută să te aranjezi foarte repede.
Uneori este suficient să aplici cum trebuie mascara ca să obţii un look de care eşti mulţumită şi să te simţi frumoasă. Ştii şi tu că genele nu stau mereu cum ţi-ai dori, nu sunt perfect curbate şi nici nu au foarte mult volum, însă dacă ştii câteva secrete poţi să obţii un efect spectaculos cu uşurinţă.

De asemenea, poate ai mereu probleme cu machiajul ochilor şi ai vrea să-ţi faci rapid codiţe perfecte la ochi, care să îţi accentueze foarte frumos privirea. Poate ai văzut deja anumite trucuri care te învaţă să foloseşti o lingură sau un card pentru a trasa linia perfectă, însă acum îţi recomandăm o metodă simplă la care nici măcar nu cred că te-ai gândit.
Într-un minut obţii foarte uşor codiţe perfecte care alungesc ochii şi conferă un look impecabil.

Dacă nu eşti deloc mulţumită de buzele tale şi ai vrea să fie mai pline, poţi să ţii cont de un mic secret care te va ajuta să le conferi buzelor mai mult volum. Nu este nimic complicat, ci trebuie să urmezi trei paşi simpli pentru a ajunge la efectul dorit! De asemenea, dacă buzele tale au tendinţa de a fi foarte uscate, un plic de ceai verde poate să fie cea mai la îndemână soluţie pentru a hidrata buzele.

Descoperă cele mai simple trucuri de frumuseţe care îţi simplifică viaţa şi te ajută să arăţi impecabil fără mari bătăi de cap!

1. Cum să aplici mascara ca să ai gene curbate şi negre

A post shared by DANIELLA (@testarosa_) on Feb 3, 2017 at 10:17am PST

Foloseşte un ondulator pentru gene, după care poţi să aplici pudră de talc pe gene înainte de a aplica primul strat de mascara. Acest lucru va ajuta ca mascara să adere mai bine pe gene şi să obţii un efect spectaculos.

2. Cea mai simplă metodă ca să-ţi faci codiţe la ochi cu un eyeliner

A post shared by Anna G (@hairmakeupbyanna) on Feb 15, 2017 at 11:10am PST

Foloseşte un beţişor pentru urechi pe care să aplici eyeliner precum în filmuleţul de mai sus, după care aşază-l corect la colţul extern al ochilor pentru a obţine acea linie perfectă. Poţi să retuşezi apoi cu uşurinţă sau să îngroşi puţin codiţa, însă cu ajutorul beţişorului ai rezolvat cea mai importantă problemă, aceea de a te aigura că linia este în continuarea ochiului şi că este dreaptă.

3. Cum să conferi mai mult volum buzelor


Foto: brightside.me

Cea mai bună soluţie pentru a face buzele mai voluminoase este de a aplica creion alb pentru buze în mijlocul buzelor. Apoi colorează colţurile buzelor cu ajutorul unui creion de buze.

Masează buzele cu un deget pentru a mixa cele două culori, după care aplică un strat de gloss.

4. Cum să scapi rapid de buzele uscate

A post shared by H&M (@hm) on Jan 12, 2016 at 5:22am PST

Pune un plic de ceai verde infuzat peste buze, menţine-l câteva minute, iar datorită efectului antiinflamator pe care îl are ceaiul verde vei constata o îmbunătăţire vizibilă. Buzele devin mai hidratate şi vei scăpa de senzaţia neplăcută de buze crăpate.

5. Cum să scapi de senzaţia de roşeaţă care apare după epilare

Cel mai bun remediu pentru a calma zonele epilate este de a aplica lapte pe dischete demanchiante pentru a efectua un masaj. Laptele va calma iritaţia şi va împiedica apariţia petelor de roşeaţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod