Buze transformate în bijuterii. Trendul care face senzație pe Instagram

Un makeup artist din New York recreează într-un mod realist textura și culorile geodelor de cristale pe buzele unor modele
Cristalele au devenit foarte populare în ultima perioadă, fiind purtate nu numai incluse în bijuterii, dar și pe post de amulete aducătoare de noroc și energie pozitivă.

Johannah, un makeup artist din New York, a mers însă și mai departe. Aceasta a recreat într-un mod realistic textura și culorile geodelor de cristale pe buzele unor modele. Rezultatele uimitor de realiste i-au fascinat pe fanii săi de pe Instagram, care s-au arătat încântanți de fidelitatea cu care artista a recreat aspectul de cristale pe buze. 

Makeup artistul folosește cristale minuscule, ruj lichid și culori metalice pentru a realiza un machiaj al buzelor care să imite perfect culorile și formele geodelor de cuarț sau ametist.

Fotografiile postate de artista din New York au atras mii de like-uri și comentarii de apreciere, realizările sale fiind considerate mai degrabă opere de artă decât simple machiaje. 

Johannah este specializată în machiajul buzelor, realizând modele și picturi interesante pe buzele modelelor care defilează la marile festivaluri de modă. 

Sursă foto: beyou.byjoh
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod