Alicia Keys, vedeta care nu se mai machiază. De ce a renunțat la farduri

Cântăreața Alicia Keys a vorbit despre faptul că s-a luptat întreaga viață cu acneea și despre cum a intrat într-un cerc vicios încercând să-și ascundă imperfecțiunile.
În cadrul unui interviu recent pentru Glamour UK, Alicia Keys a dezvăluit de ce a renunțat în urmă cu câțiva ani să se mai machieze. Vedeta a spus că s-a străduit mult timp să ascundă coșurile și imperfecțiunile cu ajutorul fardurilor, ceea ce nu făcea altceva decât să-i agraveze acneea.

Pentru că purtam tot timpul machiaj și stăteam în lumina reflectoarelor mă confruntam apoi cu și mai multe coșuri și cicatrici”, a povestit cântăreața. Ea a mai spus că era foarte stresată de aspectul pielii sale și se străduia să-și ascundă pielea, ceea ce i-a afectat încrederea în sine ani la rând.

În anul 2016, artista, care este căsătorită cu rapperul Swizz Beats, a anunțat că nu se va mai machia.
Revelația a venit în urma unei ședințe foto fără machiaj care a făcut-o să se simtă „mai puternică, mai liberă și mai frumoasă ca niciodată.”
„Tocmai mă întorceam de la sala de fitness, aveam o eșarfă sub șapca de baseball și frumoasa fotografă Paola mi-a spus 'Trebuie să te fotografiez acum, exact așa! Muzica ta este autentică și sinceră, iar pozele trebuie să fie la fel'”, a povestit Alicia într-o scrisoare deschisă postată pe Lenny Letter, un forum feminist creat de actrița Lena Dunham și scenarista Jennifer Konner.

În scrisoarea emoționantă, cântăreața în vârstă de 39 de ani a mai adăugat: „Nu vreau să mă mai ascund. Nici fața, nici mintea, nici sufletul, nici gândurile, nici visurile, nici greutățile și nici dezvoltarea mea emoțională.
Nimic.

Alicia, care este mama a doi copii, a realizat că a avea un ten sănătos este un pas esențial pentru a se simți încrezătoare în forțele proprii atunci când nu poartă machiaj. De aceea a decis să lanseze propria gamă de produse pentru îngrijirea pielii, numită Soulcare, în asociere cu un brand de cosmetice. Acestea sunt dedicate tenului cu imperfecțiuni și au rolul de a ajuta alte persoane care se confruntă cu aceleași probleme.

Mereu am avut probleme cu pielea și a trebuit să găsesc modalități prin care să le fac față în timp ce mă aflam în lumina reflectoarelor.
Deci pentru mine este un vis împlinit să creez această linie. Mi-am dorit ceva ce ar fi avut efect în cazul meu atunci când treceam prin momente dificile
”, a declarat starul.

În prezent, Alicia nu se machiază aproape deloc și pune accent asupra îngrijirii corecte a tenului. Singurele produse de machiaj la care apelează sunt creionul dermatograf și fardurile de pleoape colorate, pe care le aplică rar, de obicei când are o ședință foto.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod