Aduc o abordare neconvențională machiajului

Cine nu și-ar dori să își construiască o carieră în jurul culorilor, în jurul feminității, în jurul frumuseții? Miki Puran a reușit asta, fiind azi recunoscută ca unul dintre cei mai buni make-up artiști din țară.

Cine nu și-ar dori să își construiască o carieră în jurul culorilor, în jurul feminității, în jurul frumuseții? Miki Puran a reușit asta, fiind azi recunoscută ca unul dintre cei mai buni make-up artiști din țară.

1. Cand trece make-up-ul de la un simplu machiaj la artă?

Pentru mine, aceste diferențe s-au anulat de mult. Și asta pentru că nu mai pot privi machiajul altfel decât o expresie de artă. Complexitatea unui machiaj este foarte ridicată. Acesta ține cont nu doar de culoare, ci și de fizionomie, proporții, personalitate, eveniment... și lista poate continua!

2. Cu ce ocazie ai realizat cel mai complex machiaj? Cât a durat și cine a beneficiat de el?

De-a lungul carierei mele de make-up artist, am avut bucuria să lucrez cu multe reviste glossy, în cadrul rubricilor de frumusețe.

În aceste proiecte, am dat frâu liber imaginației, propunând o abordare neconvențională a machiajului. Totuși, cel mai complex make-up a cărui realizare a durat aproximativ două ore, nu l-am realizat pentru o revistă, ci pentru o piesă de teatru. Acolo trebuia să redau îmbătrânirea și schimbarea dramatică a fizionomiei unui personaj prezentat inițial tânăr. A fost o adevărată provocare și rezultatul a mulțumit și cel mai aprig critic, adică pe mine.

3. În afară de make-up, mai simți nevoia să te exprimi prin culoare sau imagine? În timpul liber pictezi, desenezi, fotografiezi?

Iubesc foarte mult culorile,  mai ales pe cele puternice, extrem de saturate.
Uneori simt că mă hrănesc cu vibrația lor. Spun sincer că nu pot trăi fără corai, fuchsia sau violet! Când nu execut machiaje, îmi place foarte mult să pictez. Ador să mă joc cu forme și contraste cromatice.

4. Cum decurge o zi obisnuita din viata ta?

Cea mai mare parte a timpului o dedic participărilor la ședințe foto, prezentărilor de modă, „vizitelor“ la reviste și ședințelor individuale de machiaj. În afară de activitățile profesionale, am început să investesc timp și în cursuri de autoperfecționare. Și, între timp, încerc să îmi fac timp pentru citit, pictat, pian,  meditatii și, în ultima vreme, abdomene.

5. Care este ritualul tau zilnic de ingrijire?

De câțiva ani încoace, am început să acord o mare atenție hidratării interioare – beau foarte multă apă.
Din exterior susțin procesul cu creme hidratante, cât mai naturale. Îmi place să-mi răsfăț pielea și tenul cu cele mai naturale produse de îngrijire. Ador masajele și băile cu plante aromatice. Dar până să ajung la a-mi răsfăța pielea, am grijă să o protejez de factorii externi, care usucă pielea. Acord multă atenţie produselor de curăţenie pe care trebuie să le folosesc zilnic, precum detergentul de vase. De aceea, m-am bucurat foarte tare când am descoperit Fairy DermaProtect. Această nouă formulă a fost dezvoltată în colaborare cu experţi dermatologi şi reuşeşte să asigure un nivel normal de hidratare a pielii chiar în timpul spălării vaselor.
La final, mâinile mele sunt moi şi catifelate datorită lui Fairy DermaProtect, iar bucătăria e invadată de parfumuri exotice de: Aloe Vera & Coconut, Water Lilly & Joboba şi Silk & Orchid.
 

Vino alături de noi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FairyRomania

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod