A recreat cu ajutorul machiajului toate zodiile

A recreat cu ajutorul machiajului toate zodiile. Vezi cum arată semnul tău!




Balanță

Este sociabilă, prietenoasă și mereu pregătită să ofere o mână de ajutor. Prezența nativei din Balanță este întotdeauna o încântare, motiv pentru care are foarte mulți prieteni în jurul său. Iar frumusețea nativelor din Balanță este deja legendară!




Scorpion

Misterioasă, sexy și foarte puternică. Astfel poate fi descrisă nativa din Scorpion în câteva cuvinte. Are o intuiție excelentă și abilitatea de a descifra rapid caracterul oricui. Iubește cu pasiune și îi protejează cu îndârjire pe cei dragi.



Săgetător

Iubește aventura, oamenii și adoră să afle mereu lucruri noi. Nativa din zodia Săgetător este plină de viața, gata întotdeauna să încerce o experiență nouă.
Este foarte inteligentă, prietenoasă și amuzantă, de aceea prezența ei este o încântare.



Capricorn

Foarte responsabilă și muncitoare, nativa din zodia Capricorn nu se abate din drumul său până când nu își îndeplinește scopurile. Iar după ce le realizează, este în drum către altele și mai mari. Dar cu toate acestea, este un sprijin important pentru toți cei dragi din viața ei.



Vărsător

Originală, interesantă și mereu cu un pas înaintea tuturor. Femeia din zodia Vărsător îi fascinează pe toți cei din jurul său.
Are foarte mulți prieteni și este permanent în centrul atenției, fără să se străduiască absolut deloc.



Pești

Femeia din zodia Pești este o visătoare incurabilă. Este sensibilă și romantică, deși de multe ori se străduiește să ascundă aceste trăsături. Are un suflet cald și blând, iar toți cei dragi simt asta din plin.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod