A recreat cu ajutorul machiajului toate zodiile

A recreat cu ajutorul machiajului toate zodiile. Vezi cum arată semnul tău!

Un makeup artist a recreat cele 12 semne ale zodiacului pe chipul său cu ajutorul machiajului, iar rezultatele sunt absolut uimitoare
Frumoasă și foarte talentată. Astfel poate fi descrisă în câteva cuvinte Setareh Hosseini, un makeup artist din Toronto. Artista a recreat cele 12 semne ale zodiacului pe chipul său cu ajutorul machiajului, iar rezultatele sunt absolut uimitoare. Setareh s-a folosit de caracteristicile zodiilor pentru a obține machiaje care să reprezinte cu fidelitate fiecare semn în parte. Iată ce a obținut:

Foto: starlit_makeup
 
Berbec

Berbec

Pasională, îndrăzneață și cu spirit de inițiativă, femeia din Berbec este liderul zodiacului! Nu se teme să-și asume responsabilități și pare să aibă energie fără limite. Este curajoasă și puternică, dar veșnic copil în adâncul sufletului.

Taur

Taur

Este încăpățânată, cu o voință de fier și nu acceptă compromisuri. Își păstrează calmul și echilibrul, dar devine o forță de temut atunci când răbdarea îi este împinsă la limite.
Iubește tot ceea ce îi încântă simțurile.


Gemeni

Este plină de viață, optimistă și veselă. Dar la fel de bine poate fi acidă și ironică. Femeia din zodia Gemeni este personificarea contradicțiilor. Este foarte inteligență și creativă, iar în preajma ei nu te plictisești niciodată.


Rac

Guvernată de Lună, femeia din Rac este sensibilă, delicată și protectoare cu cei dragi, în special cu membrii familiei sale, pentru care ar face absolut orice. Sufletul său este imens și își întoarce întotdeauna grija și afecțiunea asupra celor care au nevoie de ajutor.




Leu

Femeia din zodia Leu se va face întotdeauna remarcată! Este puternică, încrezătoare în sine și luptă fără încetare pentru a obține tot ceea ce și-a propus. Femeia din Leu este un lider înnăscut.



Fecioară

Organizată, meticuloasă și cu un spirit de observație fenomenal, nativa din zodia Fecioară este un exemplu de urmat pentru toți cei din jurul său. Este foarte muncitoare și pare să nu obosească niciodată.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod