7 idei de machiaj pentru vara 2017

Tuşul de pleoape în nuanţe metalice arată uimitor pe o piele bronzată. Descoperă câteva stiluri de machiaj în tendinţe pe care să le încerci în această vară

Farduri în culori îndrăzneţe

Fardul de pleoape sau tuşul în nuanţe puternice şi îndrăzneţe precum albastru, portocaliu, roz şi chiar galben sunt de nelipsit din trusa ta de machiaj pentru vara 2017. Te vor ajuta să obţii rapid, fără prea multă muncă, un machiaj modern, interesant, care va ieşi imediat în evidenţă. Optează pentru farduri mate şi culori saturate, cu pigmenţi puternici. Un fard estompat, care pare mai degrabă pastelat nu te va ajuta să obţii efectul dorit.




Pleoapa inferioară definită cu albastru

Un alt stil interesant care aduce culoare în machiajul nostru de vară. De obicei folosim acelaşi creion dermatograf pentru a contura pleoapa superioară şi pe cea inferioară, dar acest trend presupune accentuarea liniei inferioare a ochilor cu tonuri puternice de albastru.
Vei obţine un efect deosebit, care va crea iluzia unor ochi de culoare albastră, chiar dacă nu îi ai astfel. Starurile de la Hollywood sunt cele care au dus la popularizarea acestui stil. Poate fi un excelent machiaj de seară.





Ten cu strălucire radiantă

Un ten cu aspect sănătos, care pare foarte bine hidratat, este suplu şi are o strălucire discretă ar trebui să se numere printre ţelurile tale de machiaj şi frumuseţe vara aceasta. Foloseşte creme BB intens hidratante, cu un strop de strălucire şi evită sub orice formă fondurile de ten cu textură mată. Scopul este să-i oferi pielii tale un aspect proaspăt şi hidratat. Aplică o pudră iluminatoare pentru a crea efectul acela diafan de strălucire naturală.





Eyeliner în tonuri metalice

Un machiaj al ochilor foarte simplu, cu o strălucire discretă, care se va asorta de minune cu o piele bronzată. Aplică pe linia genelor un eyeliner în tonuri metalice precum auriu, argintiu, cupru sau bronz, aşa cum ai face cu un tuş obişnuit.
Nuanţele sclipitoare vor atrage rapid privirile asupra chipului tău. Este un machiaj care se potriveşte atât pentru zi, cât şi pentru seară. Ai grijă să foloseşti un produs de calitate, care îţi oferă o linie într-o nuanţă intensă şi rezistentă, dar evită-le pe cele care conţin particule strălucitoare mari, care dau impresia unui machiaj cu glitter.





Buze în culori îndrăzneţe

Rujurile în nuanţe puternice de roz, roşu, fucsia sau corai sunt modalitatea excelentă de a obţine un machiaj statement fără prea mult efort. Acest trend presupune folosirea unei culori puternice pentru buze, dar un machiaj discret, foarte natural al ochilor. Buzele tale vor deveni un adevărat "accesoriu" şi vor fi elementul central al machiajului.




Buze nuanţate

Ştii efectul acela de buze colorate pe care îl obţii după ce îţi ştergi rujul? Acea nuanţare discretă este în această vară un trend major în machiaj. Buzele tale trebuie să aibă numai o uşoară tentă colorată, cu un finish mat.
Poţi obţine foarte simplu acest look prin aplicarea unui ruj roşu şi ştergerea lui incompletă cu un şerveţel. De asemenea, poţi folosi un ruj cu rezistenţă mare, de tip marker.





Fard de pleoape în tonuri oranj

Fardurile de pleoape mate, cu tonuri de oranj, dar şi cele cu efect de gel, care oferă o strălucire glossy, se numără de asemenea printre tendinţele acestei veri. Se potivesc foarte bine cu rujurile în nuanţe puternice de roşu burgund, vin sau cărămiziu, dar şi cu buze nude sau naturale.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod