6 trucuri de machiaj pentru un nas mai mic

Dacă nu ești chiar mulțumită de mărimea nasului tău, însă nu vrei să apelezi la operații și alte soluții invazive, poți încerca anumite trucuri de machiaj pentru un nas mai mic. Iată despre ce este vorba!
Ce trucuri de machiaj pentru un nas mai mic poți încerca și tu?

1. Trucuri de machiaj pentru un nas mic: Folosește un fond de ten mai închis la culoare


Dacă vrei să ai nasul mai mic, este important să începi cu un fond de ten cu două nuanțe mai închis decât folosești de obicei. Aplică-l în câteva linii de sub ochi până la nivelul nasului și asigură-te că rămâne uniform pe față!

2. Conturează


În cadrul acestui pas, peste fondul de ten mai închis la culoare, va trebui să aplici fondul de ten pe care îl folosești de obicei și să le amesteci foarte bine pe față, astfel încât să nu rămână urme. Acesta este unul dintre modurile în care poți să obții un nas mai mic doar cu ajutorul machiajului.

3. Trucuri de machiaj pentru un nas mic: Asigură un finisaj mat


Unul dintre cele mai bune trucuri când vine vorba despre micșorarea nasului este obținerea unui finisaj mat. Vei fi nevoită să acoperi fața cu puțină pudră, însă mai întâi asigură-te că scapi de strălucirea de pe nas, deoarece acest lucru poate face nasul să pară mai mare.

4. Apelează la ajutorul fardului de obraz


Nu trebuie neapărat să aplici foarte mult machiaj pe nas pentru a-ți face nasul să pară mai mic. Te poți folosi și de alte trăsături ale feței, cum ar fi obrajii.
Adăugând puțină strălucire în obraji, îți poți face nasul să pară mai mic, deoarece distragi atenția de la acesta.

5. Trucuri de machiaj pentru un nas mic: Folosește bronzer


Bronzer-ul este un alt produs pe care îl poți folosi atunci când încerci să îți faci nasul să pară mai mic. Doar asigură-te că folosești o nuanță care se potrivește cu tonul pielii tale și care arată natural, astfel încât să îți poți contura nasul puțin.

6. Buze strălucitoare


În cele din urmă, ultimul truc prezentat de allwomenstalk.com care te ajută să-ți micșorezi nasul este un machiaj pentru buze. Adăugarea strălucirii pe buze te va ajuta să distragi atenția de la nasul tău.
Poate fi vorba despre un ruj sau de un gloss care să îți pună în valoare buzele.

Nu uita să iei în considerare aceste sfaturi și trucuri de fiecare dată când vrei să îți ascunzi nasul, cu toate că nu ar trebui să fie o problemă care să îți dea prea multe bătăi de cap.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod