20 de stiluri inedite de machiaj pentru petrecerea de Revelion

Petrecerea de Anul Nou este ocazia excelentă de a încerca un machiaj nonconformist, diferit față de stilul pe care îl adopți de obicei.
Este momentul perfect să experimentezi și să fii îndrăzneață în ceea ce privește machiajul. Iată ce să încerci:

Rujul cu glitter

Un trend important care se conturează pentru machiajul de sărbători din acest an este cel al rujului roșu cu glitter. Este perfect pentru machiajul de Revelion și poate fi realizat foarte ușor. Aplică un ruj roșu pe buze, apoi folosește glitter roșu pentru a tapeta discret buzele. Rezultatul va fi impresionant, iar tu vei fi în centrul atenției la petrecere.

Machiajul ochilor cu fard metalic

Fie că preferi auriu, argintiu sau cupru, machiajul ochilor în nuanțe metalice este un alt look care se potrivește de minune cu o seară de petrecere. Aceste nuanțe luminoase îți oferă un aer festiv și se asortează cu orice ținută.
Nu uita să aplici fardul metalic și pe linia inferioară a genelor, pentru ca machiajul pe care îl obții să fie unul hipnotizant.

Buze în nuanțe intense

Dacă în mod obișnuit nu folosești rujul, noaptea de Revelion este ocazia ideală de a încerca un machiaj altfel. Optează pentru un ruj într-o nuanță puternică, îndrăzneață, care atrage toate privirile. Tonurile intense de roz zmeură, de roșu corai sau nuanțele misterioase de roșu burgund sau marsala sunt câteva opțiuni pe care merită să le încerci.
Dacă alegi un astfel de ruj, păstrează restul machiajului în note discrete.

Contur puternic al ochilor

În cazul în care preferi un machiaj care să-ți pună ochii în valoare, un trend nonconformist este cel al conturului puternic. Conturează-ți ochii folosind un creion negru de tip kajal. Vei obține un machiaj sexy, dramatic, precum cel purtat de actrița și cântăreața Selena Gomez.

Machiajul ochilor cu două nuanțe

Un alt stil în tendințe care este potrivit pentru petrecerea de Anul Nou este folosirea a două nuanțe diferite pentru machiajul ochilor, una pentru pleoapa superioară, iar cealaltă pentru a contura pleoapa inferioară. Fardurile în tonuri metalice de albastru, turcoaz, verde, mov etc.
sunt excelente pentru acest look deosebit.

Glitter aplicat pe pleoape

Ce ar fi ca în locul fardului obișnuit de pleoape să folosești un glitter? Aplicat în strat uniform pe pleoape, acesta creează un aspect original și interesant, care se potrivește cel mai bine petrecerilor în club sau alături de prieteni. Secretul este să optezi pentru un fard care să acopere complet pleoapa cu glitter, nu pentru cel care conține doar câteva particule strălucitoare.  

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod