15 trucuri pentru gene superbe

Dacă vrei să ai un look irezistibil, nu îţi ignora genele! Aceste trucuri geniale te vor ajută să fii seducătoare şi să ai mai multă încredere în tine.
Descoperă câteva trucuri mai puţin cunoscute pentru gene superbe:

1. Se aplică ulei de măsline sau de cocos cu o perie de rimel cu 10 minute înainte de a te machia. Aşa veţi reuşi sp vă protejaţi genele de efectele negative ale elementelor chimice din produsele cosmetice.

2. Vitamina E şi consumul de biotină facilitează creşterea genelor şi a părului, în general.

3. Indiferent de calitatea rimelului pe care îl foloseşti, e indicat să le dai genelor tale o pauzp de a machiaj cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână.
Acest lucru va uşura regenerarea lor naturală.

4. Se şterge excesul de rimel de pe pensulă pe o ţesătură, acest lucru va ajuta la prevenirea smocurilor.

5. Pune tubul de rimel într-un pahar cu apă caldă pentru ca produsul să se încălzească şi să devină omogen.

6. Înmoaie o lingură în apă caldă, las-o să se usuce şi apoi foloseşte-o când te dai cu rimel. Se pune cu adâncitura în interior sub ochi, astfel încât nu te vei mai murdări.

7. Foloseşte un ondulator de gene, dar în acelaşi timp încearcă să te dai cu rimel.
Astfel genele vor rămâne ondulate şi nici nu te vei mai murdări.

8. Îndoaie peria de rimel la 90 de grade, îţi va fi mult mai uşor să o manevrezi aşa.

9. Adaugă câteva picături de ulei de măsline în rimel şi astfel vei obţine aceeaşi consistenţă ca atunci când era nou.

10. Se acoperă genele cu rimel ţinând pensula orizontal, iar apoi repetă procesul cu mişcări verticale pentru a separa genele unele de altele.

11. Încălzeşte ondulatorul de gene cu uscătorul de păr cu câteva secunde înainte de a-l folosi, astfel genele tale vor rămâne ondulate mai mult timp.

12.
După primul strat de rimel, aplică pudră pentru copii pe gene de la rădăcină la capăt. Când ai termina, ele vor arăta ca şi când ar avea praf. Aplică un al doile strat de rimel până nu se mai vede deloc pudra, astfel genele tale vor părea mult mai voluminoase.

13. Atunci când foloseşti un ondulator de gene, ai grijă să îl ridici cât mai sus la utilizare, astfel vei obţine un efect mai încreţit al genelor tale.

14. Pentru o culoare mai intensă, acoperă genele cu rimel pe ambele părţi, în interior şi exterior.

15.
Rimelul ar trebui să fie mereu ultimul pas în machiaj. Înainte de asta, foloseşte un creion iluminator pe partea interioară a pleoapei inferioare pentru a adăuga mai multă expresivitate look-ului tău şi pentru a-ţi pune ochii în valoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod