Transformă fiecare călătorie cu avionul, într-un zbor la First Class

Ai observat că atunci când pleci în călătorie și petreci prea multe ore în avion îți simți picioarele obosite și grele?
Există soluții care te pot ajuta, ca drumul spre orice destinație de vacanță să fie o adevărată bucurie, chiar și pentru picioarele tale. 
 

Iată mai jos câteva dintre aceste soluții, ușor de pus în practică:


1. Evită pantalonii stretch în timpul unui zbor lung 
 
Atunci când stai în poziția  șezut ore întregi, circulația sângelui are de suferit, drept urmare apare senzația de picioare grele și umflarea acestora. Evită să porți pantaloni care fac o compresie prea mare asupra gambei, deoarece senzația de disconfort se va instala repede și poate să persiste, chiar și după ce ai ajuns la destinație. 
 
2. Alege încălțăminte confortabilă
 
Cu cât este mai flexibilă și mai comodă încălțămintea, cu atât mai bine! Evită cu orice preț tocurile înalte sau talpa plată și încălțămintea prea rigidă. Poți opta pentru sandale sau pantofi din piele naturală cu un toc de 3-5 cm.

3. Folosește o cremă pentru revigorarea picioarelor

Călătoria cu avionul nu permite o prea mare mobilitate picioarelor tale. Alege pentru tonifierea și revigorarea picioarelor o cremă cu extracte naturale precum crema Cedraflon. Extractul de lămâie de Corsica și mentolul din compoziția cremei Cedraflon îți oferă confort pe toata durata călătoriei și totodată îți va îndepărta pe loc senzația de picioarele grele, atunci când ai ajuns la destinație. Dacă ești într-o călătorie de business, crema Cedraflon poate fi aplicată chiar și peste dresul fin. Este companionul tău de încredere atunci când zbori la înălțimea viselor tale.
 
4. Folosește bagajul de mână ca suport pentru picioare
 
Dacă urmează să zbori cu avionul mai mult de 3 ore, pentru a menține atât coloana, cât și picioarele în poziție corectă, folosește rucsacul de călătorie ca suport pe care să le sprijini. Și ca un mic secret, să știi că este poziția în care poți masa corect gambele pentru a ușura senzația de oboseală din picioare.


5. Hidratează-te în timpul zborului. 

 
În timpul zborului cu avionul, organismul pierde peste 1 L de apă la 3 ore de zbor. Când organismul tău este deshidratat, apar contracții musculare care pot duce la disconfort.  De aceea este necesar să te hidratezi corect și să bei cel puțin un pahar de apă la o jumătate de oră.


Este important totuși să reții, că dacă senzația de picioare grele persistă o perioadă lungă de timp după sosire, trebuie să consulți un medic. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod