Totul despre lotiunile autobronzante

La inceputul verii, cremele autobronzante si lotiunile cu un continut scazut de autobronzant sunt la mare cautare. Afla cum reusesc acestea sa iti ofere stralucirea si bronzul la care visezi.
La inceputul verii, cremele autobronzante si lotiunile cu un continut scazut de autobronzant sunt la mare cautare. Afla cum reusesc acestea sa iti ofere stralucirea si bronzul la care visezi.

Nivea body Summer Beauty


Creata pentru pielea de culoare deschisa sau pentru pielea medie spre inchisa, aceasta lotiune hidratanta confera un aspect de bronz uniform si
creste fermitatea pielii.

Formula imbogatita cu un agent de bronzare cu intensitate usoara si ulei din semintele de struguri. Dupa 5 zile de folosire regulata confera pielii un bronz uniform. Pentru toate tipurile de piele.

Aplicare:

- pentru rezultate optime, foloseste lotiunea de corp in fiecare zi
- evita contactul cu articolele de imbracaminte pana cand lotiunea este complet absorbita de piele
- spala-te pe maini dupa aplicare

Nu contine factor de protectie solara.

Garnier Hidratare Intensiva - Stralucire de vara


Un lapte de corp hidratant cu extract de musetel, care-i ofera pielii tale stralucirea bronzului de vara pastrandu-i in acelasi timp supletea si tonusul; pielea este hidratata timp de 12 ore.

Formula Garnier Hidratare Intensiva - Stralucire de vara este imbogatita cu un complex de hidratare si cu extract de musetel. Este absorbita usor, fara a lasa pete. Aplicat zilnic, aspectul bronzat al pielii tale va capata in timp o stralucire naturala.

Nu contine factor de protectie solara.

Dove Summer Glow


Lotiunile de corp si lotiunile de fata Dove Summer Glow contin o combinatie de crema hidratanta si agenti de autobronzare, care confera treptat pielii un bronz usor. Lotiunile Dove Summer Glow contin agenti de protectie solara +SPF 15.

Lotiunile de corp Dove Summer Glow sunt disponibile in trei variante: pentru piele deschisa la culoare, pentru piele mai inchisa la culoare si varianta cu particule ce reflecta lumina, conferind pielii un bronz delicat si o stralucire naturala.

Lotiunile de fata Dove Summer Glow sunt disponibile in doua variante: pentru ten deschis la culoare si pentru ten mai inchis. Dupa 3-5 zile de folosire, bronzul atinge intensitatea dorita.

Factor de protectie solara +SPF 15.

Johnson’s Holiday Skin


Lotiunea de corp Johnson’s Holiday Skin ofera un bronz treptat si ingrijeste in acelasi timp pielea. Contine o cantitate mica de ingrediente autobronzante care determina dezvoltarea unui bronz natural pe parcursul a trei zile, daca lotiunea este folosita in fiecare zi.

Lotiunile de corp Johnson’s Holiday Skin sunt disponibile in doua variante: pentru piele deschisa si pentru piele inchisa la culoare.
Se recomanda clatirea mainilor dupa aplicare.

Nu contine factor de protectie solara.

 

Comentariile 1-50 din 62

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ela pe 13 Iun 2015, 22:19
    sunt gravida ,am voie sa folosesc nuantator?

    va rog sa imi raspundeti la o intrebare...e foarte urgent...!!! am voie sa folosesc unul din aceste nuantatoare..sau altul...daca sunt insarcinata in prima luna?.. e singura solutie sa fie bronzata vara aceasta! va multumesc!!!

    0
    0

  • ildi pe 23 Mai 2014, 22:50
    avon

    Buna ,eu folosesc autobronzantul de la avon cam de 5 ani incoace si nu am de ce sa ma plang sunt foarte multumita ,sfatul meu e sa o intinzi bine crema

    0
    0

  • adda pe 25 Iun 2013, 09:40
    autobronzant

    Garnier summer body,cel mai bun autobronzant, sunt roscata , acest autobronzant a facut minuni, acum am un bronz placut , fara pete si cel mai bun lucru nu se scurge odata cu apa de la dus, dar de unde l-as putea cumpara in romania?multumesc! ( eu l-am cumparat din Anglia, aici nu l-am gasit)

    0
    0

  • anca pe 8 Mai 2012, 23:11
    autobronzantele de la avon sunt bune????dar lotiunile?

    am tenul foarte deschis si nustiu cum sa ma bronzez...am citit cateva comentari si autobronzantele de la avon chiar nu functioneaza?:(??

    4
    0

  • marilena pe 5 Mai 2012, 20:02
    autobronzante

    buna! Eu folosesc autobronzante de la ST. MORIZ,Sunt foarte bune,nu pateaza,si se aplica ushor(mai ales spuma)...eu le folosesc de ap 2 ani si sunt ff multzumita

    0
    0

  • Diana pe 30 Apr 2012, 10:35
    Avon Sun Magic Tan

    Acum cateva zile mi-am cumparat lotiunea de la Avon si aseara am folosit-o. Am incercat sa urmezi pasii necesari inaintea aplicarii autobronzantului insa pe maini si pe picioare bronzul este neuniform, am dungi si pete. Cam dupa cat timp dispar?

    2
    0

  • anca pe 1 Nov 2011, 17:23
    ..

    nu am mai gasit de ff mult timp niciunul dintre autobronzantele de mai sus aveti idee de ce? nu se mai fabrica sau... am cautat in mai multe supermarketuri farmacii si nimic nu am gasit decat autobronzante la 50 de ron ceea ce mi se pare cam mult

    0
    0

  • mira pe 7 Oct 2011, 22:34
    nivea

    eu folosesc autobronzantul de la nivea si mi se pare ok pana acum,il folosesc de 3 zile si se observa o culoare destul de placuta. trebuie aplicat dupa dus intr-un strat fff subtire,eu prima data am folosit prea mult si am stat o jumatate de ora sa mi intre in piele si nici atunci ...acum aplic f putin,intind bine si masez si e ff ok

    0
    0

  • alina radu pe 13 Iul 2011, 16:47
    Autobronzant

    Buna ziua, Stiti cumva daca se mai comercializeaza dove summer glow, l-am cautat in supermarket-uri in magazine si nu il mai gsesc, sau poate imi recomandati un site on line de unde pot sa-l achizitionez. Va multumesc

    1
    0

  • andreea pe 24 Iun 2011, 12:51
    buna

    eu folosesc dove summer glow si sunt destul de multumita,problema e k se usuca kam greu,in rest e ok... am folosit de la avon skin so soft acum 2 ani si am fost ingrozita,mi-au ramas niste pete ingrozitoare si nu se lua la spalat... cred k o saptamana am stat numai in casa...

    0
    1

  • Alexa pe 22 Iun 2011, 17:46
    ATENTIE nu folositi autobronzantul de Avon

    De o saptamana foloseam autobronzantul de la avon, si era ok, dar dupa 2 zile mi se ducea urat de pe piele...si lasa pete foarte urate,care iti dispar foarte greu :| si credeti-ma ca arata foarte foarte urat..nu am mai iesit deloc afara..si cand ieseam purtam pantaloni lungi ./

    3
    2

  • milka pe 8 Iun 2011, 09:04
    nustiu ce sa fac.........

    nunta peste 3 zile si sunt insarcinata,,nu pot nici solar si nici la soare nu mi se permite..ce as putea face?? sa.mi fac autobronzant adica cu un pistol te improasca...ce ar fi mai bineee....//???

    3
    3

  • mirela pe 10 Mai 2011, 13:20
    am auzit k nu vor mai fi pe piata cremele autobronzante

    si eu folosesc mai mult pentru picioare...doar pentru a inchide putin culoarea pielii...dar am auzit de la o vanzatare k s-ar putea sa numai existe pe piata, sa numai apara :(

    0
    4

  • gabi pe 13 Feb 2011, 21:07
    L,M

    cel mai bun este autobronzantul de la garnier sub forma de spray..e super tare

    2
    1

  • Mihaela pe 21 Iul 2010, 11:49
    RECLAMA cu OkaziiLE

    Chiar in acest moment caut articole pe internet despre autobronzante chiar daca am experienta, am folosit de multi ani o multime (Piz Buin e cel mai bun, acum tintesc Lancaster) si reclama asta cu okaziile e postata peste tot la toate articolele unde se poate si comenta. Gagica asta nu are ce sa faca altceva decat sa scrie pe net reclama, aceeasi- parca esti o placa stricata! N-ai vrea sa te duci la balamuc?

    0
    2

  • Oxana pe 14 Iul 2010, 01:54
    Autobronzante piz buin

    eu folosesc colour dial piz buin de 2 ani si sunt extrem de multumita de el. pe langa faptul k nu lasa absolut nicio pata, mai obtii si o culoare superba nu de aia morcovie. vi-l recomand cu incredere.pana sa descopar ca se vinde pe okazii, mi-l cumparam din sensiblu la un pret destul de mare.de fapt nu eu am descoperit k il gasesc si pe okazii ci prietenul meu care nu putea sa inteleaga cum de dau atatia bani pe 240 ml.eu habar n-avea sa licitez dar mi l-a luat el la un pret muuuult mai mic decat in sensiblu.sincera sa fiu ma gandeam k poate nu o fi original sau ceva dar era identic cu cel din sensiblu.v-am pupat

    1
    1

  • bebelusha pe 13 Iul 2010, 18:41
    autobronzant

    si eu am folosit autobronzant de la avon de doua ori si nu mia iesit mai ales pe maini:| eu una cred ca tot soarele te face mai neagra si fara pete...chiar daca sunt riscuri asa ca bafta fetelor..:*:*:*:

    0
    1

  • Andreea pe 4 Iul 2010, 17:57
    Garnier sau Johnson's?

    Am si eu o mica problema existentiala. Sambata viitoare merg la o nunta si rochia pe care o sa o port e mai decoltata decat bluzele pe care le-am tot purtat zilele astea prin soare....si va imaginati ce aspect de tractorista am cand iau rochia pe mine :)) Nu vreau sa fiu bronzata nici ca un morcov, dar macar asa o tenta sa nu se vada asa tare dunga aceea la decolteu. Si eventual un pic pe picioare (rochia e pana la genunchi), pentru ca nu mi le-a mai vazut soarele cam de un an. De mers la plaja pana sambata nu am cand, asa ca m-am gandit la o lotiune din asta. Dar dupa ce am tot citit pe aici nu ma pot hotari intre Garnier si Johnson's. Sunt multumita de celelalte produse de la Garnier, pentru ca pe astea le folosesc in fiecare zi (gama Pure pentru fata, gama Long and Strong pt par, lotiune hidratanta pt corp), dar lotiunea cu autobronzant inca nu am incercat-o.... din ce s-a spus mai sus mai multa lume o "lauda", ca sa zic asa, pe cea de la Johnson's. Deci pana la urma de care sa imi iau?

    0
    1

  • ale3xandra pe 17 Iun 2010, 07:44
    cum procedez?

    Vreau sa folosesc autobronzant dar pe maini sunt putin bronzata iar pe restul corpului alba.Pentru a avea un bronz uniform pot sa ma dau intai pe corp si de la a doua folosire sa ma dau si pe maini?

    0
    4

  • ANDY pe 13 Iun 2010, 13:03
    autobronzant dove summer glow

    de 5 zile tot folosesc si nu vad nici un efect , e adevarat ca am pilela f. alba dar nu cred ca acesta este un incovenient , imi spune cineva daca a mai patit asa ,sa te dai si sa nu se vada mare lucru?

    3
    2

  • camelia pe 1 Iun 2010, 22:08
    bronz uniform

    eu am folosit autobronzantul de la AVON "Skin So Soft" timp de 3 zile si am fost foarte multumita de rezultat.n-am avut pete deloc.Am intins bine crema pe corp.Incearca si tu:X

    0
    2

  • denisa pe 9 Mai 2010, 21:54
    autobronzant

    am folosit si eu de la Dove.eu sunt deschisa la ten,piele si pot sa spun k a iesit o culoare oribila portocalie,si se face in cateva ore bune..nu recomand,plus ca la spalat se ia..si raman pete...un autobronzant bun mi s-a parut cel de la Lancaster,dar iese cam inchis...in schimb se intinde si rezista mai mult :)

    0
    1

  • Loty pe 19 Mar 2010, 15:31
    autobronzant

    L`oreal e cel mai bun va zic sincer...il folosesk d o sapt si am obtinut o culoare f frumoasa,aramie:X...pete nu am delok,la dush nu se ia,se intinde f bine si miroase f frumos...e cel mai bun...st f multumita:X

    0
    1

  • ANCA pe 24 Nov 2009, 22:35
    autobronzant

    pizz buin este faim pt ca nu pute ca celelalte autobronzante.

    0
    1

  • ramona pe 29 Sep 2009, 13:35
    bronzul artificial

    fetelor eu am folosit toate atobronzantele de pe piata timp de 4 ani,nu exista cel mai bun,toate au cate o imperfectiune.insa incercati loreal nutribronze.e unul dintre putine bune si accesibile.va pup.

    0
    1

  • adina384 pe 14 Sep 2009, 12:35
    creme bronzante

    http://medintex.bizoo.ro/vanzare/119337/Crema-maxiBronze aceasta crema intensifica bronzarea dand pielii un aspect mai ferm si hidratat fiind pe baza de acid hialoronic. Sau pute-ti sa incercati crema: http://medintex.bizoo.ro/vanzare/47715/Crema-autobronzanta-Self-tanning-moisturiser pentru autobronzare

    3
    2

  • metal_girl pe 21 Aug 2009, 14:30
    Garnier Hidratare Intensiva - Stralucire de vara

    http://www.animalut.net/user/xoxo208.html

    0
    1

  • metal_girl pe 21 Aug 2009, 14:29
    Garnier Hidratare Intensiva - Stralucire de vara

    http://www.animalut.net/user/xoxo208.html

    0
    1

  • miki pe 27 Iul 2009, 01:41
    Holiday skin

    M-am dat si eu cu lotiune autobronzanta de la Johnsons adevaru e k mirose cam urat... de bronzat .. bronzeaza... dar sper sa nu se ia la dus

    1
    1

  • andra pe 2 Iun 2009, 23:18
    photoderm bronz

    Photoderm Bronz de la BIODERMA...e the best of the best...si am gasit in help net un pachet photoderm bronz+after sun gratis...merita incercat

    0
    1

  • Elena pe 19 Oct 2008, 16:07
    ...........

    sunte-ti de tot rasul fetelor.una k e buna ,alta k nu e buna,ce sa mai inteleg.........,eu zic k lotiunile mai scumpe sunt cele mai bune,am folosit si eu in vara asta de toate felurile si am ajuns la concluzia k cele mai scumpe sunt mult mai bune.am si eu o intrebare:pot folosi si pe timpul acesta?cine foloseste iarna autobronzant??????????

    0
    2

  • Andreea pe 20 Sep 2008, 14:07
    M-ati bagat in ceata

    Buna fetelor...eu chiar nu mai stiu ce sa mai fac am incercat de toate gen solar si am fost si la mare dar degeaba pot sa zic k am un ten destul de deschis...as fi vrut sa folosesc creme autobronzante da nu stiu ce creme sami iau pt ca fiecare are de comentat la toate cremele una zice k e buna alta ca e jalnica...:(:( help me:(

    1
    1

  • Elyza pe 15 Aug 2008, 19:57
    ...

    Eu sunt inka la inceput si nush ce lotiune autobronzanta sa aleg,din cate am obs. ce ati vb voi,lotiunea difera de la un corp la altu,sincer nush ce sa fac,va rog sa ma ajutati fetelor :D am numa 14 ani :*

    0
    2

  • cipriana pe 18 Iul 2008, 09:48
    garnier

    io folosesc garnier de 4 zile si am obtinut o nuanta placuta ciocolatie nicidecum portocalie cum spun celelalte fete...eram alba ca branza inainte dar acum sunt multumita nu e o schimbare majora dar e ceva;)

    0
    2

  • Ana pe 25 Iun 2008, 04:03
    Nelamurire...

    Salutare.. am si eu o nelamurire... daca te dai cu autobronzant si dupa aceea te expui la soare te mai bronzezi? Am avut astazi o polemica pe tea asta cu o prietena.. mi-am exfoliat pana la iritare corpul ptr ca maine urmeaza sa mergem la piscina, si nu mai vroiam autobronzant pe corp.. am gresit? Ea zice ca da.. si pe net nu scrie nimic despre asta :-??

    1
    1

  • ge pe 21 Iun 2008, 22:24
    autobronzant

    am incercat doar crema de la avon(skin so soft) si pot sa spun k am fost multumita , pete nu ramaneau pe haine nu se lua ( ma imbracam dupa 10 min ) problema e ca nuanta se vedea un pic ciudat insa pe pielea bronzata arata foarte bine

    0
    2

  • non:) pe 21 Iun 2008, 09:02
    autobronzantul avene

    cel mai bun autobronzant este,dupa parerea mea,cel de la avene.deci este singurul care bronzeaza..si o face pe bune .m am dat si eu si zic eu ca sunt destul de neagraaa,,si nici nu se duce atata de repede ca celelalte.

    1
    1

  • Andreea pe 16 Iun 2008, 10:43
    Garnier

    incercati Garnier. mie niciodata nu mi-a facut pete si chiar am avut un bronz uniform ;) Garnier e si lapte de corp, adica hidrateaza pielea. e chiar bun

    0
    1

  • oana pe 16 Iun 2008, 00:12
    auto-bronzante de calitate

    Andra are dreptate, PizBuin e super, si nu doar ca autobronzat! Eu sunt indragostita de marca PizBuin. Din tot ce am folosit pana acum, mi-a placut cel mai mult. Acum folosesc Roc si sunt impresionata de culoarea naturala pe care o confera. Am mai avut si produse de supermarket, dar din pacate toate lasau coloarea portocalie de care vorbeati mai sus. Eu zic sa va orientati spre farmacii cand va achizitionati produse pentru ingrijirea pielii. Nu putem pune orice prostie pe piele!

    0
    1

  • coris pe 15 Iun 2008, 19:56
    dove,garnier,nivea

    Vai de mine...am crezut ca eu sunt cea care are un pigment mai dificil incat le-am am folosit pe toate 3 si tot degeaba,Renunt si astept soarele sa ma ronzez.....bani aruncati aiurea!!

    0
    1

  • claudizza pe 14 Iun 2008, 17:24
    dove

    Am o intrebare pt cei care au facut acest site...De ce ne vindeti gogosi?noi evele tinem cont de sfaturile dvs si de cele postate aici...Cel mai bun exemplu:autobronzantele...dove e foarte foarte prost....am folosit si garniere...la fel de prost...nivea sau altele nu am mai folosit dar dupa cele 2 experiente neplacute nu ma mai trage inima sa mai incerc ceva...Fetelor mai be asteptati vara:)

    1
    1

  • alexandra pe 12 Iun 2008, 19:53
    lotiuni autobronzante

    eu am incercat nivea , dove , garnier si avon..nu am fost deloc multzumita pt ca am capatat o nuantza portocalie si lumea se uita ciudat la mne ..e adv ca nu lasa pete si nici nu se ia la dus [asa mi sa int mie] dar culoarea e urata si nu imi place ..o sa incerc l'oreal toata lumea mi a vbit despre ea cum ca ar fi "buna"

    0
    2

  • oana pe 8 Iun 2008, 22:35
    l'oreal

    buna la toata lumea am citit cateva com si vreau sa va zic si eu ceva d 3 zile folosesc crema de autobronzare l'oreal si este ffffffffff buna cea mai buna crema bronzul sa vazut inca de a 2a zi si persista si la dus este foarte frumos mirositoare se face un bronz frumos uniform pot sa zic ca este ca si cum te-ai duce la solar numai ca nu o faci si este mult mai sanatos!

    1
    2

  • Cati pe 7 Iun 2008, 00:42
    sunteti tare ametite

    hei... fetele... o lotiune autobronzanta nu tre folosita chiar in fiecare zi. ok. o folosesti 4 zile si apoi mai fa o pauza 2 zile ca nu mori. ca de aia mai aud ca se plange cate una ca face nu stiu ce dermatita sua alte minunatii. cat despre dove summer glow mie imi place mult. Daca iti faci un peeling inainte nu are de ce sa nu se prinda bine. Bafta si sa va autobronzati bine

    0
    1

  • Laura pe 5 Iun 2008, 19:07
    autobronzant

    Mie Nivea mi se pare destul de ok, din primele 2 sau 3 zile prind culoare, zilele urmatoare nu ma mai dau, pt ca incepe sa se vada portocaliu, dar folosesc doar 3 zile si fac pauza.eu nu am ramas patata nici pe corp nici pe maini.folosesc intradevar dupa dus, si peeling.eu din cate stiu apar pete daca nu e facut peeling la cel putin o luna. am folosit inainte autobronzant de la avon, a fost groaznic, portocaliu, miros tipic de autobronzant si lenjerie intima portocalie pe interior.nu folositi asa ceva

    1
    0

  • ray ray pe 4 Iun 2008, 18:43
    autobronzant

    eu folosesc de la dove si e f ok..cred ca depinde si de tipul de piele...nu am pete,miroase ok(fata de avon sau nivea de la care mi se facea rau) atat ca s ecam ia la spalat..dar cred ca daca as apuca sa combin cu un pic de stat la soare ar tine mai bine...si nu e nimic nesanatos in a folosi autobronzant..soarele si solarul sun daunatoare..prin afara am vazut ca s efoloseste bronzare cu spray..la noi exista asa ceva in saloane?

    1
    0

  • andra pe 2 Iun 2008, 11:29
    cel mai bun

    Credeti-ma ca le-am incercat pe toate...si pot sa va spun ca nimic nu se compara cu autobronzantul de la PIZ BUIN!!!arata super natural, nu lasa pielea patata, si dupa o singura aplicare zici ca te-ai intors de la plaja!daca stiam de el de la inceput nu mai dadeam banii pe toate prostiile gen avon, dove, nivea, garnier...Mai sunt bune cele de la vichy si uriaje.Succes!

    2
    0

  • Ella pe 30 Mai 2008, 08:39
    Autobronzant

    Buna!Eu folosesc Nivea Summer Beauty . Stiu ca pentru a avea randament aceste creme trebuie date in cadrul unui ritual :1.se exfoliaza pielea pentru a nu aparea acele pete (picioarele sa fie epilate evident ) 2. se hidrateaza pielea si se maseaza.3. se aplica autobronzantul si se maseaza bine. Eu am obtinut un bronz slabutz dar m-am multumit cu el deoarece aveam pielea foarte alba si nu puteam sa pun o fustita cu "branzicile mele". Adevarul este ca nu am folosit pt fata decat o data Clinique ....si intr-adevar eram putin cam portocalie . In concluzie eu sunt multumita de aceasta crema .

    1
    0

  • madalyna pe 29 Mai 2008, 20:47
    garnier

    eu am folosit vara trecuta garnier stralucire de vara si mi-a placut la nebunie.. mirosul e super, nuanta mi-a placut si nu mi-a lasat pete. acum folosesc satin glow de la avon asa cum a mai zis si Oana are un miros usor chimic si cam lasa pete. in schimb are sclipici si se vede super la soare :D. dar o sa-mi iau tot lotiune de la garnier.

    1
    0

  • larissa pe 25 Mai 2008, 23:41
    creme autobronzante sunt super...

    eu sunt chiar multumita de aceste creme.Am folosit NIVEAvara trecuta.Dupa dus pe pielea uscata aplici pe toata suprafata corpului uniform ca orice alta crema de corp.Si inca ceva nu si pe fata pt fata sunt altele cu destinatia...........fata.Se gasesc in comert NIVEA DOVE.bafta si folositi cu incredere

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod