Secretele picioarelor sexi

Frumusetea este, dupa parerea multor femei, averea cea mai de pret pe care o au. Eu le-as contrazice, dar fiecare gandeste cum pofteste. Tocmai pentru acestea persoane, dar si pentru cele care-si doresc sa-si arate cat mai mult picioarele in sezonul cald care a navalit peste noi, scriu acest articol.
Frumusetea este, dupa parerea multor femei, averea cea mai de pret pe care o au. Eu le-as contrazice, dar fiecare gandeste cum pofteste. Tocmai pentru acestea persoane, dar si pentru cele care-si doresc sa-si arate cat mai mult picioarele in sezonul cald care a navalit peste noi, scriu acest articol.

Esentiala pentru frumusetea picioarelor tale este epilarea. Fie ca alegi saloanele de cosmetica, fie ca apelezi la epilator sau la crema care se gaseste in comert, ai grija ca la final pielea ta sa fie perfect curata. Multe dintre noi, din graba sau comoditate, inca aleg aparatul de ras. Este o metoda total gresita care nu-ti va aduce decat neplaceri pe termen lung. Totusi daca nu ai alta solutie, ai mare grija sa nu te ranesti, pentru ca nimic nu poate fi mai urat decat o femeie cu rani pe picioare. Zonele cele mai vulnerabile din acest punct de vedere sunt genunchii, zona din spatele genunchilor si gleznele.

Stralucirea este foarte importanta atunci cand vorbim de frumusetea picioarelor. Foloseste o crema de corp cu particule stralucitoare, iar efectul va fi mult mai accentuat daca esti bronzata.

Nu uita de cremele abrazive si de manusile din lufa sau din par de cal. Aceastea, folosite impreuna, curata epiderma de celule moarte, activeaza circulatia sanguina, hranesc si regenereaza pielea. Obisnuieste-te sa faci acest "tratament" de cel putin doua ori pe saptamana si ai sa vezi ca rezultatele se vor vedea imediat, te sfatuiesc specialistii beautyden.com. In plus, daca crema abraziva are in compozitie vitamine, lucrurile vor iesi si mai bine. Nutrientii care exista in scrub vor hrani pielea in profunzime, "ajutand" celulele vii sa le inlocuiasca pe cele moarte, care sunt eliminate prin exfoliere.

Am ajuns la partea cea mai dificila, dar indispensabila daca vrei sa ai picioare... ravasitoare. Exercitiile fizice fac minuni, tonifica muschii si dau un aspect sanatos. Stiu ca de cele mai multe ori iti este greu sa te mobilizezi dupa o zi petrecuta la serviciu, dar daca te gandesti la rezultate si la telul pe care vrei sa-l atingi, lucrurile nu vor mai fi asa de grele. Daca nu ai timp sa mergi la sala sau daca urasti exercitiile standard impuse de antrenorii de fitness, mergi cat mai mult pe jos, alearga sau evita liftul, folosind, in schimb, scarile.

Aspectul neplacut al picioarelor poate fi dat si de o circulatie proasta. Aceasta poate avea fie o cauza medicala, care trebuie investigata, sau o pozitie incorecta pe timpul zilei. De indata ce ajungi acasa, stai cu picioarele ridicate, pune-le eventual pe o perna, si o sa vezi ca te vei simti mai bine. Chiar daca este dificil, incearca ca si pe timpul zilei sa-ti corectezi pozitia picioarelor.

Tu iti ingrijesti talpile?


Multe dintre noi se ingrijesc de gamba, de partea de sus a piciorului si prea putine se gandesc la talpi. De cele mai multe ori, de aici pleaca toate problemele. Ai grija sa ai pedichiura facuta intotdeauna, in fiecare seara unge talpile cu creme speciale si maseaza-le, o sa vezi ce relaxant este.

Atunci cand faci dus este bine sa cureti pielea moarta de pe calcaie. Sfatul specialistilor de la beautyden.com este sa folosesti simpla piatra ponce care este mult mai eficienta decat majoritatea produselor din aceeasi gama care se gasesc pe piata.

Tu cat de multa grija ai de picioarele tale?

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudia pe 25 Iul 2009, 17:35
    epilatorul electric

    e un adevarat cosmar...de fiecare data dupa ce ma epilez cu braun silk epil xelle mi se irita pielea urat si imi cresc peste 80% din fire sub piele, si trebuie sa le scot cu penseta sau cu acul:( e ffff neplacut, am folosit si scrub, peeling si tot ce trebuie inainte, hidratare corespunzatoare dupa, dar nicio diferenta...cred ca o sa folosesc ceara calda de acum inainte, desi mi-e ciuda pt ca am dat atatia bani pe epilator...

    0
    0

  • passi pe 11 Iul 2009, 21:05
    Eu am scapat de asta!

    Daca vrei sa eviti foliculita foloseste ceara calda pt epilat.Evita aparatul, cremele, lama, sau benzile reci. Eu le-am incercat pe toate si din propria experienta iti spun ca decat cera calda nu imi provoaca foliculita! in plus, in timp parul ti se va rari si subtia si vei scapa si de iritatiile pe care ti le-ar provoca lama sau crema ptepilat. Eu folosesc de asemenea si o crema hidratanta dupa epilare.Daca iti este greu sa te epilezi singura, incearca la salon. E mai Scump dar o data pe luna merita, in special in zonele foarte sensibile!Mult succes

    1
    0

  • anamaria pe 8 Iul 2009, 23:30
    intrebare

    buna ..eu ma depilez cu un aparat dar am observat ca de un timp parul iasa sub piele si raman o gramada de pete mici maro .ma dau cu crema hidratanta dar degeaba ca nu are nici un rezultat ,ce pot sa fac ca sa nu mai apara????ms

    0
    0

  • oanuca pe 29 Iun 2009, 16:44
    pt.articol

    sincer.. si eu folosesc ulei de bebelushi`:)).. itsi face pielea catifelata`..si o sji` hidrateaza..:))

    0
    0

  • lidia pe 26 Iun 2009, 15:05
    ulei

    eu imi dau cu ulei de corp din gama Elmiplant , ulei de migdale , samburi de caise si menthol .... la mine da rezultate bune

    1
    0

  • Jordan pe 25 Iun 2009, 14:21
    Foliculita

    Si eu am avut aceeasi problema, dar am gasit o rezolvare simpla. Eu am tenul sensibil si folosesc numai produse speciale (impotriva iritatiilor, a cuperozei, antiacneice etc), iar de la un timp am inceput sa folosesc aceleasi produse destinate ingrijirii tenului si pe picioare, impotriva foliculitei. Ce face bine tenului face bine si corpului! ;)

    0
    0

  • x_tina pe 24 Iun 2009, 22:43
    dana!

    sorry dar ai putea spune ce crema ai folosit pe baza de aloe vera??? pleazzeee...astept raspuns la adresa mea de mail : sexycris@mail.ru ms mult!!!!! si astept ku nerabdare

    0
    0

  • Julia pe 24 Iun 2009, 15:09
    alternativa

    eu in skimb folosesc de f mult timp uleiul de corp,hai sa nu dau nume(acela pt copii;;)).e super.si dupa cateva ore vezi beneficiile

    2
    0

  • dana pe 24 Iun 2009, 10:56
    raspuns pentru "me"

    si eu ma confrunt cu problema asta. Cea mai la simpla solutie este folosirea unei creme hranitoare bogata in extras de aloe vera, dupa epilare. Am gasit remediul asta intr-o revista, l-am pus in aplicare si a dat rezultate. Probabil ca mai sunt si alte remedii eficiente, dar eu pe asta l-am incercat si a fost eficient. Multa sanatate!

    0
    0

  • me pe 24 Iun 2009, 09:23
    Un subiect de articol

    Exista unele urmari f urate ale epilarii, fie ea cu ceara , cu aparatul de ras sau cu epilatorul: probabil ca se numeste foliculita si inseamna cresterea firelor de par pe sub piele ...as vrea sa stiu cauza, predispozitii si remedii care dau rezultate...asta ar face cu adevarat piciorul mai frumos. Multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod