Sani mai frumosi si la fel de sanatosi

In Romania, majoritatea femeilor care ar face o operatie pentru un bust impresionant, le cer chirurgilor plasticieni sa le modeleze sanii in forme celebre, care au facut valuri in paginile revistelor. Ele "comanda" sani a la Naomi Campbell, Cindy Crawford, Sharon Stone sau, de ce nu, a la Jojo.
In Romania, majoritatea femeilor care ar face o operatie pentru un bust impresionant, le cer chirurgilor plasticieni sa le modeleze sanii in forme celebre, care au facut valuri in paginile revistelor. Ele "comanda" sani a la Naomi Campbell, Cindy Crawford, Sharon Stone sau, de ce nu, a la Jojo.

Implantul de sani este o operatie care a acumulat deja 50 de ani de experienta, fiind considerata de acum una dintre clasicele operatii de chirurgie estetica, care a depasit de mult timp faza de atestare. S-a tot vehiculat zvonul ca implantul poate genera cancer sau alte afectiuni. Doctorul Bogdan Andreescu, de la clinica de chirurgie estetica Body Profile, spune ferm, pe baza cercetarilor care s-au facut pana acum, ca implantul de silicon este inofensiv si in nici un caz nu produce cancer.

Siliconul poate fi implantat in doua moduri: sub muschii pectorali sau sub glanda mamara, iar operatiile respective au fiecare partile lor bune dar si unele mai proaste.

Daca implantul este submuscular, are avantajul capital ca se conserva mai bine. Sanul isi pastreaza supletea si ramane ferm pe o perioada mai lunga de timp, datorita faptului ca implantul este sustinut de muschii pectorali. Un alt aspect pozitiv se refera la palpare, deoarece sanul pare in intregime natural.

Printre dezavantaje se numara, in primul rand, procesul operator care devine mult mai laborios pentru chirurg. Femeia simte un disconfort, asemanator cu o febra musculara, cauzat de distensia tesuturilor si de edemul (umflatura) post-traumatic al muschiului. Sanul ia forma finala dupa aproximativ doua luni, timp in care se poarta un conformator, adica un sutien special, care costa intre 50 si 100 $.

Cealalta varianta de implant este cel submamar. Post-operator, aceasta interventie nu este dureroasa si presupune un efort mai mic din partea medicului. Sanul ia forma dorita imediat dupa operatie. Exista, insa, si dezavantaje, printre care posibilitatea mai mare de a simti implantul la palpare, iar sanii se lasa mult mai repede. Daca pacienta nu mai este multumita de forma pe care a obtinut-o, sau isi doreste o imagine noua, ea poate sa recurga la o noua operatie, dupa un an si jumatate sau chiar doi.

La clinicile de chirurgie estetica din Romania, 50% dintre paciente fac implanturi de san submuscular, iar la clinica BodyProfile, proportia este de 99%.

De orice tip ar fi implanturile - preumplute cu gel de tip silicon si hidrogel sau cu valva si umplute dupa ce au fost instalate in locul respectiv - ele au in comun capsula realizata din ultima generatie de silicon. Pretul unei perechi de implanturi variaza intre 500 si 700 $, la care se adauga costul interventiei.

Posibile complicatii
Doctorul Andreescu spune ca e posibil sa apara hematoame, sangerari, ca o reactie de respingere a implantului. Aceste manifestari se pot evidentia imediat dupa operatie sau la un interval de timp mai indepartat, cu debut la un singur san.
Nu sunt cunoscute cauzele pentru care implantul este respins, decat in cazul in care pacienta sufera de anumite boli, cum ar fi lupusul, sclerodermia si reumatismul articular acut, care maresc semnificativ sansele de aparitie ale rejectului.
Vestea buna este ca posibilitatea de aparitie a respingerii implantului este foarte mica, ceea ce face ca operatia sa aiba un risc acceptabil.

Cremele de prevenire a imbatranirii sanilor - o alternativa?
O alternativa mai putin costisitoare la implanturile la san pot fi cremele de prevenire a imbatranirii sanilor. Doctorul Bogdan Andreescu ne atrage atentia ca pentru sanii foarte cazuti, nu exista posibilitatea ca aceste creme revitalizante sa ii ajute sa isi revina. Pe de alta parte, daca pieptul se afla intr-o lipsa de tonus, s-ar putea ca lotiunile sa aiba un efect de intarire si ridicare. La Oriflame, tratamentul pentru gat si bust, 50 ml, costa 469.000 lei. Ar putea fi de folos si uleiul pentru masaj Body Massage Oil, 96.000 lei, 250 ml de la The Body Shop. Si daca buzunarul ne-o permite, Lancaster Skin Suracif Neck&Decolette Treatment, 1.286.000 lei, 50 ml. Dar cremele trebuie ajutate sa actioneze. Sunt indicate dusurile reci, exercitiile fizice care implica musculatura pieptului si chiar electrostimularile.

 

Comentariile 1-50 din 211

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aqanna pe 13 Mai 2016, 21:56
    NU RECOMAND DR MARINCEA ELENA

    NU RECOMAND DR ELENA MARINCEA , in urma cu cativa ani m-a mutilat. o intereseaza doar banii si atat . nu se poate numi medic acesta , in momentul in care o intrebi de ce m-a operat in halul asta ea mi - a raspuns : ARATA BINE ESTI TU NEBUNA !!!! merita sa cititi cu atentie de medici si sa nu luati deciziile rapid .

    0
    0

  • Alexandra D pe 13 Ian 2013, 04:15
    Sani tubulari

    Stiu ca nu s-a mai comentat de mult timp pe aici,insa am o problema.Am sani tubulari,si pot spune ca sunt groaznici!Am 17 ani,si inca nu am spus nimanui,insa cand ma uit in oglinda imi vine sa plang.Nu pot purta nimic fara un sutien sau o bustiera,imi e rusine sa ma dezbrac de fata cu alte persoane,nici pe mama nu o las sa vada.Ma simt ingrozitor.Va rog ajutati-ma cu sfaturi,sau cele care sunteti sau ati fost in situatia mea,spuneti-mi cum ati trecut peste..

    1
    0

  • Iulia pe 28 Nov 2012, 11:42
    Sanii mei frumosi!

    Si eu m-am operat recent la Dr. Silvia Stanculescu si ma simt foarte bine! fff profesionista doamna doctor si deschisa. Am reintrat in atributiile cotidiene mai repede decat ma asteptam! Va recomand cu draga inima clinica la care opereaza dumneai, Clinica Metamorphosis. www.clinica-metamorphosis.ro Numai bine!

    0
    0

  • simona pe 6 Nov 2012, 18:41
    implant silicon

    buna fetelor.maine fac 2 sapt de la operatie ma simpt super bine totul a decurs neasteptat de bine.m-am operat la clinica diantus estet in constanta.

    1
    0

  • Alina pe 29 Oct 2012, 15:33
    Impant silicoane

    si-a pus cineva implant la Dr Stana Dan Mihail? daca da as vrea sa stiu si eu un pret si daca sunteti multumite de rezultat :) Multumesc

    0
    2

  • oana pe 28 Oct 2012, 17:59
    merita toata durerea

    buna feteleor, mam operat acum 7 zile durerile sunt groaznice, dar multumita calmantelor puternice trecem cu bine, cel mai rau este noaptea dormind doar pe spate,,,nu mai pottttttttt, abia astept sa trec de episodul asta, sunt foarte fericita ca unucul meu vis sa amplinit am sani pot ambraca tot ce vreau. am platit 2000euo matrix 340cc, dr ghimis iulian bacau, super frumosi sani mei,. va pup curaj cine doreste sani adevarati

    2
    1

  • silvia pe 20 Sep 2012, 09:21
    noutate

    fetelor m-am operat acum trei saptamani la dr.adriana fratilescu de la clinica perfectlines.eu mi-am pus silicoane si sunt super incantata dar m-am intalnit in salon cu o tipa care isi facuse tot la dansa sanii cu grasime proprie(liposuctie de pe abdomen si fund iar grasimea extrasa bagata in sani).am vorbit cu ea la telefon acum cateva zile si era foarte incantata de rezultat.am intrat pe internet si am vazut ca este o metoda noua,ce stiti despre aceasta interventie?

    3
    0

  • cristina pe 20 Aug 2012, 21:32
    Dr.Bratu

    stie cineva cat costa o interventie de marire a sanilor la dr.Bratu?

    0
    0

  • Mara pe 16 Aug 2012, 18:58
    Operatie clinica Brol Timisoara

    Buna fetelor, Am vazut postari rautacioase pe aici referitoare la interventiile facute de prof Bratu la clinica Brol din Timisoara. M-am operat in urma cu un an si rezultatul a fost extraordinar. Desi am avut o operatie dificila de mamopexie cu implant acum ma mandresc cu niste sani frumosi si cu aspect foarte natural, nu am avut dureri si cicatricile abia mi se mai vad. Sunt foarte multumita si va recomand sa apelati cu incredere la domul prof Bratu, o persoana foarte deschisa cu care poti discuta toate aspectele care te intereseaza. La Brol am gasit o echipa foarte atenta si calificata si pacienti din toata tara si din strainatate...cred ca asta spune multe. Va doresc multa bafta celor care v-ati hotarat sa faceti pasul acesta ! Pentru mici nelamuriri (am trecut si eu prin asta si in fiecare zi sunam la clinica pentru cate ceva sau cautam pe forumuri) va stau si eu la dispozitie pe adresa de mail ciuta.mara@gmail.com

    3
    0

  • Gina pe 15 Aug 2012, 23:51
    Brol

    Imi vine greu sa cred cele spuse de Daci. Eu merg la timisoara din 2009 si am deja 3 interventii destul de complicate, dupa mine, facute la prof. Bratu si crede-ma ca am fost la clinici si pe aici prin Bucuresti si nici nu se compara. Ai putea sa ne spui ce ai patit de esti asa de suparata? Nu prea inteleg pentru ca cunosc destul de bine clinica de la timisoara. Ultima oara am fost in primavara asta si au ramas la fel de profesionali ca atunci cind am mers prima oara.

    1
    0

  • Mirela pe 15 Aug 2012, 11:00
    Pentru Daci

    Daci, vreau si eu sa-mi fac o marire de sani si mamopexie la Brol. Poti sa-mi dai mai multe amanunte despre ce ti s-a intamplat? Scrie-mi pe adresa de mail asa_oana@yahoo.com. Merci.

    0
    0

  • Daci pe 16 Iul 2012, 12:12
    Mutilare la brol

    Pt 4800 euro te mutileaza pe viata!implant si remodelare daca o face cu toporul ii iesa mai estetic !!!

    0
    5

  • Mony pe 8 Iul 2012, 18:33
    clinici bucuresti

    Buna. Va rog sa ma ajutati cu un pret pentru interventia de marire a sanilor la dr Stanculescu, din pacate nu am gasit aceasta informatie pe clinica-metamorphosis.ro. Multumesc

    0
    0

  • Irinuk_Marin pe 3 Iul 2012, 13:04
    clinici bucuresti

    buna fetelor, anytza te sfatuiesc sa iti faci operatia in bucuresti.irina, se pare ca suntem tize, la dr.Silvia Stanculescu m-am operat si eu, a fost alaturi de mie si mi-a explicat clar ce marime ar fi indicata pentru inaltimea si corpul meu.m-am bucurat de sprijinul ei pe tot parcursul interventiei.important ar fi sa te duci la consultatie sa vezi ce impresie iti face medicul,unde te simti cel mai in regula e bine sa optezi! referitor la preturi, mie mi-a fost de folos clinica-metamorphosis.ro, am gasit info referitoare la operatii si da, din bucuresti! iti tin pumnii, tine minte, citeste cat mai mult!

    0
    0

  • anytza pe 18 Iun 2012, 02:38
    vreau si eu sa stiu-bucuresti

    ce doctor este mai bun in bucuresti?va rog spuneti-mi si mie pe ce termen(maxim) se face o operatie de marimea sanilor,care sunt cei mai buni,cat ma costa si daca se poate face prin buric,defapt as vrea sa stiu cum ar fi mai usor ,nu stiu.daca sunteti dragute astept parerile tuturor!va multumesc frumos!!!

    0
    0

  • Irina pe 23 Mai 2012, 22:25
    Sfat

    @Irina: mai bine mergi la o consultatie cu un medic si acolo el iti va arata toate marimile de implanturi si ti le va recomanda pe cele potrivite tie...dupa inaltime,greutate. Eu asa am facut..am mers la un consult la Dr Silvia Stanculescu, la clinica Genesys, mi-a placut de dansa si m-am programat imediat la operatie :) E important sa nu te grabesti si sa gasesti medicul potrivit, de incredere si profesionist ca sa nu te trezesti cu complicatii.

    0
    0

  • Ingrid pe 18 Mar 2012, 14:58
    Buna fetelor

    M-am hotarat si eu in sfarsit sa imi fac o operatie de marire de sani,imi puteti spune si mie daca v-ati facut vreuna operatie la clinica Medical Fix Clinique la doamna doctor:Marincea Elena?Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul vostru!

    0
    0

  • Tomescu1 pe 28 Ian 2012, 15:12
    implanturi mamare

    salut! simularea cu marirea sanilor pe calculator este tehnica de marketing. parerea mea este sa te duci la consultatie la cel putin 2-3 doctori si pe urma sa iti decizia.

    4
    0

  • Irina pe 27 Ian 2012, 22:01
    simulare marire sani pe calculator

    Dragele mele, nu ma pot hotari daca sa-mi pun silicoane sau nu. Nu stiu cum voi arata dupa operatie. Am auzit ca este un program special pe calculator care iti arata corpul tau cum va arata dupa operatie. Stie cineva despre ce este vorba ?

    10
    0

  • mihaela pe 27 Ian 2012, 13:39
    ridicare sani si micsorae

    cine sa operat recent la dr cristina brezeanu vreau si eu dar ami este tare frica va rog frumos sami spuneti daca doare si trebuie sa port bustier unde o gasesc so cumpar astept raspuns plyzzzzzzzzzzzzz

    6
    0

  • mihaela pe 20 Ian 2012, 13:21
    curiozitate

    buna fetelor vreau si eu sa fac o ridicare de sani si micsorare la dr brezeanu cristina ce puteti sami spuneti despre pret si cum decurge operatia

    8
    1

  • RoXana pe 9 Ian 2012, 19:44
    silicoane perfecte:X

    In cateva zile fac si eu 2 luni de cand mi-am pus silicoane in Buc la D-na Cristina Brezeanu,pret 2800 euro si tin sa va spun ca mi-am pus implanturi anatomice cu profil inalt care au iesit perfecte,am purtat si bustiera desi nu a necesitat neaparat deoarece forma ideala a sanilor nu a intarziat sa apara!!Desi natura sanilor mei era sa fie mai departati acum doar un deget ii mai desparte:))Merita!!:D .V-o recomand cu incredere!!

    4
    1

  • andreea_b pe 30 Nov 2011, 16:23
    clinica DIANTUS ESTET

    Buna! eu mi-am pus silicoane in urma cu aproximativ o luna la clinica domnului dr Caraban, Diantus Estet. Recomand cu caldura aceasta clinica! Totul a decurs foarte bine, sanii sunt super si ma intorc zilele astea pentru niste injectari in buze. :)

    8
    2

  • nicole pe 28 Nov 2011, 22:19
    tocmai m am operat

    buna fetelor,eu m am operat acum doua sapt si maine ma duc sa imi scoata firele,m am operat in bucuresti la o clinica particulara...Clinica Nordestica de pe calea grivitei iar doctorita se cheama Florina Gusa,am fost f incantata de tratamentul de acolo...operatia m a costat 2300 euro.......acum abia ast sa treaca o luna ca sa imi dau bustiera jos ca ma innebunit :) si sa ma pot bucura de ei :) bafta la toate

    9
    1

  • Ana_Maria pe 23 Nov 2011, 13:44
    Bratu are preturi cadou acum, de Sarbatori

    pentru Daniela. Am vazut pe pagina clinicii dr Bratu de facebook ca are oferte de Craciun. Asa ca preturile ptr implanturi sunt intre 2600 - 2800 Euro. Poti vedea aici http://www.facebook.com/pages/Brol-Medical-Center/140324486020706

    7
    3

  • daniela pe 16 Nov 2011, 22:10
    punerea silicoanelor

    buna fetelor vreau sa-mi pun si eu silicoane la dr bratu stie cineva cat costa si daca e bun multumesc

    1
    0

  • daniela pe 16 Nov 2011, 22:10
    punerea silicoanelor

    buna fetelor vreau sa-mi pun si eu silicoane la dr bratu stie cineva cat costa si daca e bun multumesc

    0
    3

  • daniela pe 16 Nov 2011, 22:10
    punerea silicoanelor

    buna fetelor vreau sa-mi pun si eu silicoane la dr bratu stie cineva cat costa si daca e bun multumesc

    0
    0

  • ana_maria1 pe 14 Nov 2011, 13:33
    Marire sani dr Bratu

    Buna Claudia, poti sa-mi dai mai multe informatii despre clinica, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez ca sa beneficiez de o operatie la dr Bratu. Vreau sa mentionez ca si eu ma gandesc sa-mi fac cadou o operatie de marire a sanilor de Craciun. Multumesc.

    0
    0

  • raluca pe 25 Oct 2011, 12:12
    grup discutii

    hai sa discutam mai multe pe grupul de yahoo specializat : http://groups.yahoo.com/group/S_Valley

    0
    0

  • claudia pe 18 Oct 2011, 19:36
    silicoane

    eu m am operat in urma cu 8 zile la dr bratu din tm.pretul este de 3500 euro.momentan nu va pot spune rezultatul final pt ca mai dureaza pana atunci.ce va pot spune e ca personalul de la brol este fffff ok.se sta 2 zile internat care sunt si cele mai grele.a treia zi este deja mai usoara.eu am 8 zile si ca sa fiu sincera ma simt destul de ok....dureri nu mai am e doar acea senzatie ciudata pana te obusnuiesti cu ei ai impresia ca pica daca nu ii tii :))))) lucru care evident nu se intampla.daca mai aveti intrebari...eu va raspund cu drag

    1
    1

  • moni pe 10 Sep 2011, 11:49
    ptr intarirea sanilor

    buna asi dori sa stiu ce sa fac sa mai mi se intareasca si mie sani am nascut de 1an si adevaru nu am 2000e ptr sani sa mi pun dar daca stiti ceva remedi sa mise intareasca va si multumi si alceva am si noduli la sani displazie mamara va rog

    9
    0

  • cami pe 18 Aug 2011, 20:50
    marire de sani

    buna fetelor.caut o clinica buna si un doctor bun in bucuresti...si pretul la marire de sani de la cupa a la cupa c(silicon).m-ar putea ajuta cineva?

    6
    1

  • nadia pe 7 Aug 2011, 12:33
    marire sani

    buna.as vrea sa stiu care i cea mai buna clinica in brasov pt marirea sanilor si un pret.mersi mult

    0
    3

  • corina pe 2 Iul 2011, 14:01
    operatii sani in constanta la Diantus

    stie cineva de doctorul Bogdan-Marian Caraban? cica au deschis aceasta clinica din 2008 dar eu stiu d ea doar d putin timp si asta pt k nu au p site mai nimic nici poza cu operatii anterioare , nici poza doctorului...e cam ciudat oricum poate cineva sa-mi spuna ceva ?

    12
    0

  • Eliza pe 27 Iun 2011, 11:23
    pt AlinaBV

    Buna fetelor,si eu am o problema cu sani,sunt foarte mici.am citit comurile voastre,si as vrea sa imi spuneti si mie la ce pret lucreaza dr.Bratu (timisoara).va multumesc si astept raspunsurile voastre

    12
    0

  • iza pe 14 Iun 2011, 01:41
    cta

    Buna.. In Constanta unde imi pot face implantul ? Cineva mi-a spus de Clinica privata Euromaterna, dar pe site-ul lor, pe lista interventiilor nu se regaseste implantul mamar. Multumesc

    3
    0

  • emilly pe 9 Iun 2011, 14:18
    ptr implant silicoane

    buna mi=as dori sa=mi pun silicoane la domnu dr BRATU timisoara , as dori la cat este pretu aproximativ , va multumesc

    5
    0

  • Emma pe 2 Mar 2011, 09:33
    pt.Tatiana

    Si eu as vrea sa ma operez la Dr. Bratu (din Timisoara). Spune-mi, te rog, cat te-a costat interventia?

    39
    1

  • flory pe 1 Mar 2011, 14:58
    implanturi mamare

    buna fetelor, am si eu o intrebare a facut cineva la dr adriana radu din timisoara implanturi mamare? as vrea sa stiu cat de buna este, sau ce chirurg din timisoara este bun pe cine imi recomandati? va multumesc foarte mult.

    6
    1

  • tatiana pe 28 Feb 2011, 01:00
    pt.Monika

    si eu am 2copii,28ani,m-am operat acum un an,in timisoara,dr.Bratu,e foarte bun,sunt multumita.Cine nu a trecut prin astfel de operatie,nu crede ca-i dureros.E adevarat merita suferinta si mai ales ca e o operatie garantata pe mult timp.

    6
    3

  • delia tatiana pe 28 Feb 2011, 00:02
    fara curaj sau fara cunostinte pt.silicoane

    cu cat stii mai mult cu atat e mai mare frica,si daca nu cunosti clinica sau medicul,cel mai bine e sa te operezi,la un medic ce a avut un nr.mare de interventii caci a trcut prin mai multe cazuri,la care va stii sa raspunda in caz de complicatii,deasemeni sfaturi de la prietene operate,e adevarat ca in aceste situatii te gandesti la soarta.eu stau in Spania si m-am operat la Bratu in Timisoara.Sunt multumita.

    6
    0

  • delia tatiana pe 27 Feb 2011, 23:57
    fara curaj sau fara cunostinte pt.silicoane

    cu cat stii mai mult cu atat e mai mare frica,si daca nu cunosti clinica sau medicul,cel mai bine e sa te operezi,la un medic ce a avut un nr.mare de interventii caci a trcut prin mai multe cazuri,la care va stii sa raspunda in caz de complicatii,deasemeni sfaturi de la prietene operate,e adevarat ca in aceste situatii te gandesti la soarta.eu stau in Spania si m-am operat la Bratu in Timisoara.Sunt multumita.

    3
    0

  • cristina pe 23 Feb 2011, 17:57
    marire de sani

    buna fetele..si eu ma gandesc de ceva vreme sa-mi maresc sanii...din ce am citit ,am vazut ca Dr Cristina Brezeanu este un doctor bun...cum fac sa dau de ea???Cele care au facut operatii la ea,poate imi puteti da un contact.Sau daca cineva cunoaste un alt doctor bun in Pitesti....va multumesc!

    1
    0

  • monika pe 23 Feb 2011, 12:57
    rugaminte

    am 27 de ani si doi copii ,si nu am sani de loc.As vrea sa.mi fac implant cu silicoane ,dar imi este frica sa nu patesc ceva .ce sfat imi puteti da,imi doresc din tot sufletu sa am si eu sani ,sa pot purta bluze decoltate.Va multumesc.

    15
    2

  • crina pe 20 Feb 2011, 18:59
    marirea sanilor

    buna fetelor!am 19 ani si imi doresc foarte mult operatia de marire a sanilor si m-am hotarat,in iulie o fac.sunt foarte nerabdatoare si nu ma sperie gandul durerilor de dupa.consider ca merita atata timp cat importanta acestora este foarte mare pentru mine.ganditi-va ca daca sunt dureri mari,ca am inteles ca sunt si cazuri in care durerile sunt foarte mici,acestea tin decat cateva zile si merita sa le suportati tinand cont ca dupa veti fi fericite si complet multumite de felul cum arata noii sani.acesta este punctul meu de vedere,o sa revin in iulie cu informatii!va pup!

    4
    0

  • sorina pe 12 Feb 2011, 23:23
    marire sani

    Ramo, daca vrei sa te operezi in Bucuresti, ti-o recomand pe doamna dr. Cristina Brezeanu. Are rezultate foarte frumoase, si este super din toate punctele de vedere. Eu sunt operata de o luna si sunt foarte multumita. Am implanturi anatomice Allergan, care sunt cele mai bune si garantate pe viata. Pretul a fost 2500E la clinica privata. Multa bafta!

    4
    0

  • ionela pe 10 Feb 2011, 10:22
    marirea sanilor

    eu am super sani si numai cu 2000 euro, la Dr.Daniela Bunila, cei mai frumosi sani si super doctor, draguta si foarte atenta cu pacientii, incercati nu aveti decit de cistigat

    13
    1

  • ramo pe 3 Feb 2011, 18:06
    sani MARIIIIIIIIIIIIIIIII

    buna fetelor vreau si eu sani mai mari , pute-ti sa-mi spune-ti un nr de tel sau o clinica buna cu un pret acceptabil MS

    4
    0

  • julia pe 4 Ian 2011, 01:11
    silicoane

    s-a operat cineva in londra? poate sa imi spuna clinica si pretul?

    2
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod