Pregatiri pentru o seara speciala

Dupa o zi obositoare, ajungeti acasa si aflati ca trebuie sa mergeti la o petrecere. Ce trebuie sa faceti pentru arata si a va simti bine?
Dupa o zi obositoare, ajungeti acasa si aflati ca trebuie sa mergeti la o petrecere. Ce trebuie sa faceti pentru arata si a va simti bine?

Mai intai, demachiati-va riguros. Apoi, faceti un gomaj al fetei, folosind un produs potrivit tenului vostru. Pregatiti apoi o baie de 37-38 0C, in care introduceti un pumn de sare de baie aromatizata, care va relaxeaza, revigoreaza si tonifica tot organismul, iar pielea devine catifelata. Baia trebuie sa dureze cel mult 15 minute, dupa care e bine sa incheiati cu un dus scurt si rece, pentru a activa circulatia sanguina.


Nu uitati sa aplicati o masca relaxanta pe fata si pe gat. Daca aveti tenul foarte gras, folositi o masca filmogena cu citrice sau castraveti. In timp ce stati intinsa cu masca pe fata, puneti pe ochi comprese cu infuzie de albastrele sau pliculete umede cu ceai verde. Pastrati masca pe fata 15 minute, apoi aplicati pe fata si pe gat 1-2 picaturi de ser A.H.A. (alfahidroxiacizi), iar in jurul ochilor un gel hidratant pentru ochi (daca aveti pana in 35 de ani) sau o crema de ochi foarte hidratanta.


Acum puteti sa aplicati machiajul preferat, care credeti ca va avantajeaza. Nu uitati sa va ingrijiti mainile si picioarele - trebuie sa aveti o manichiura si o pedichiura impecabile. Inainte de a va imbraca, beti un ceai antistres caldut, indulcit cu o ligurita de miere. Veti vedea ca oboseala a disparut, ca sunteti frumoasa si proaspata ca dupa o noapte de somn, gata de petrecere!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod