Pune-ti feminitatea in valoare!

Te-ai hotarat sa te imbraci cu o rochie sau un top cu un decolteu generos, dar pentru ca natura nu a fost mai darnica, efectul nu este cel la care ai visat. Solutii exista!

Te-ai hotarat sa te imbraci cu o rochie sau un top cu un decolteu generos, dar pentru ca natura nu a fost mai darnica, efectul nu este cel la care ai visat. Solutii exista! Iata cateva dintre ele care nu implica interventii chirurgicale sau alte procedee invazive.

Trucurile pentru frumusete sunt atat de variate si de inventive, incat poti fi sigura ca vei gasi solutii pentru aproape orice tine de aspectul tau.

Pasul 1
Pune-ti sutienul si imbraca-te cu rochia sau topul decoltat pe care ai de gand sa-l porti. Protejeaza partea de sus a rochiei sau bluzei cu un servetel, invelind servetelul in jurul marginii acesteia.

Pasul 2
Aplica pudra inchisa la culoare in zona pieptului, intre sani. Intinde cu degetele pudra, urmarind liniile naturale formate de sani. Culoarea inchisa va crea iluzia de umbra, dand volum sanilor tai.

Pasul 3
Foloseste o pudra deschisa la culoare pe care sa o aplici pe partea superioara a sanilor. Aceasta va amplifica volumul sanilor tai, impreuna cu pudra inchisa la culoare dintre sani, realizand o iluzie optica. Nu folosi prea multa pudra sau una foarte stralucitoare.

Pasul 4
Toata "operatiunea" se va desfasura in fata onglizii. Numai asa vei putea observa cum este cel mai bine sa aplici machiajul in zona bustului si vei fi sigura ca nu iti murdaresti hainele de pudra. Nu te astepta la efecte miraculoase si mai ales, nu te gandi ca mai mult inseamna mai bine. Daca vei aplica foarte multa pudra (atat inchisa, cat si deschisa), efectul nu va fi unul mai spectaculos, din contra.

Push-up!


Investete in sutienele push-up de foarte buna calitate. Acestea te ajuta sa iti pui sanii in valoare, ridicandu-i si sustinandu-i. Este foarte important sa alegi masura potrivita si un sutien de calitate, care nu va afecta sanatatea sanilor tai. Cand iti alegi un sutien, mergi intr-un magazin in care vanzatoarele te pot sfatui cu privire la masura sau forma potrivita.

Sutienele push-up si iluziile realizate cu ajutorul machiajului nu ar trebui sa fie singurele tale arme cand vine vorba de frumusetea sanilor tai. Ingrijirea este esentiala pentru ca sanii tai sa-si pastreze frumusetea si fermitatea.

Masajul


Maseaza-ti cu miscari delicate sanii, dupa fiecare dus. Vei stimula circulatia sanguina, ceea ce va determina cresterea fermitatii sanilor. Masajul ar trebui sa fie delicat, in niciun caz agresiv.

Creme si lotiuni speciale


Aceste produse special concepute pentru ingrijirea sanilor contin substante care contribuie la cresterea fermitatii pielii, ajutand in acelasi timp la eliminarea toxinelor de la nivelul pielii. 

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mia pe 20 Mai 2008, 14:30
    sani

    Nu cunosc nici un barbat caruia sa nu-i placa sanii frumosi. Nu trebuie sa fie cat o minge de fotbal, dar Keira Knightley.... serios? Puteti sa va simtiti ofensate dar, desi feminitatea nu se reduce la sani (ar fi de-a dreptul stupid), poate ca unele persoane au gasit aceste sfaturi folositoare.

    0
    0

  • anamaria pe 2 Mai 2008, 19:50
    comparatie

    Mie Keira Knightley mi se pare mult mai feminina decat Pamela Anderson. Pamela are sani uriasi, Keira are sani de adolescenta... conform articolului e mai feminina Pamela??

    0
    0

  • oana pe 24 Apr 2008, 17:49
    feminitatea

    orice femeie si-ar dori sa aiba sani apetisanti,dar natura din pacate e mai darnica cu unele persoane iar cu altele nu. si eu mi-as fi dorit sanii mai mari ,dar nu mi-as pune totusi niciodata,silicoane.

    0
    0

  • alinateo pe 23 Apr 2008, 21:07
    nu cred acest lucru

    ce pot spune? in ziua de azi se pune mare accent pe marimea sanilor, a penisului. ma rog, si eu cunosc femei cu sanii "de vis", care se imbraca super, dar cand incep sa vorbeasca, sincer lasa de dorit. feminitatea unei femei, nu reiese in principal, dupa marimea sanilor ei, ci dupa delicatetea ei, senzualitate,gingasie si nu in ultimul rand inteligenta. lasati o mai moale totusi cu capitolul SANI. avem nevoie de alte lucruri mai importante in viata de discutat. iubiti va asa cum santeti voi. Si singura metoda pentru marirea sanilor, raman SILICOANELE. CLAR!!!! dati si o caruta de bani si puneti va si sanatatea in pericol. succes!!!

    0
    0

  • mica pe 22 Apr 2008, 20:27
    ati ales titlul gresit

    Cunosc femei care sunt apetisante, din punct de vedere sexual... dar nu au nimic in comun cu feminitatea, mai degraba vulgaritate...conteaza cum te imbraci, dar mai degraba cum te comporti in societate si in particular, ma rog e parerea mea personala.

    0
    0

  • mary pe 22 Apr 2008, 00:18
    dragut...

    eu am o intrebare....daca ii am prea mari,cum as putea ascunde lucrul asta? ma refer la vestimentatie.as fii bucuroasa daca mi.ati raspunde! multumesc anticipat!

    0
    0

  • geanina pe 21 Apr 2008, 22:24
    f interesant=))

    si eu care ma asteptam sa citesc altcv dau tot de sani

    0
    0

  • andrea pe 21 Apr 2008, 22:15
    tinctura de marar

    am auzit k tinctura de marar e miraculoasa.eu o sa incerc.

    0
    0

  • das pe 21 Apr 2008, 21:51
    mda...

    chiar am crezut ca voi citit despre feminitate... fac apel catre cei care scriu si vor mai scrie articole pe site: GASITI TITLUL ADECVAT CONTINUTULUI TEXTULUI POSTAT! nu e prima oara cand descopar ca titlul este prost ales. tot se gaseste cine sa citeasca articolo, ca il intereseaza sau nu.... asa ca, daca alegeti titlul doar ca sa fermecati privirile... mai cugetati! eu va iau drept incompetenti mai mult decat manipulatori! si.. ca totul se reduce pentru barbati la sani cand e vorba de feminitate.. asta nu scuza abuzul autorului! nu orice femeie e o tarfa de 2 lei care tine sa lipeasca de bilele ei gelatinoase privirile oricarui nesatisfacut sexual! feminitatea inseamna inclusiv gesturi, asa ca... nu tin sa fiu rea, dar articolul, chiar daca nu ar avea titlul acesta, cred ca ar fi de criticat...

    0
    0

  • Ioana pe 21 Apr 2008, 18:40
    feminitate

    Da, cred ca sanii induc ideea de feminitate!!! Copilul se hraneste la san, iar barbatii, vrem, nu vrem sa acceptam, la ei se uita prima data! Si nu sunt porci, sunt setati genetic! Pt ei, subconstient, sanii mai voluminosi sunt asociati nu numai cu feminitatea, ci si cu maternitatea! Adica femeia e buna de facut, crescut si alaptat copii! Uitati-va din cand in cand pe discovery, dar nu numai, si veti vedea ca multe dintre metehnele barbatilor pot fi explicate genetic!!!

    0
    0

  • Carmen pe 21 Apr 2008, 10:08
    Feminitate?

    "Pune-ti feminitatea in valoare!" .......... si articolul vorbeste strict de despre sani si "machiajul" lor. Trist!!! Deci conform celor mai sus........... feminitate = sani! Trist!!!

    0
    0

  • claudia pe 21 Apr 2008, 10:06
    Volumul sanilor

    Ce sfaturi imi puteti da pentru cresterea volumului sanilor prin alte metode decat implantul de silicon?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod