Pune-ti bronzul in valoare!

Ai obtinut bronzul mult visat, ai o piele perfect bronzata, aramie. Ce faci ca sa o pastrezi astfel pe toata durata verii? Si mai ales, ce faci ca sa o pui cu adevarat in valoare si sa te mandresti cu bronzul tau natural?
Ai obtinut bronzul mult visat, ai o piele perfect bronzata, aramie.

Ce faci ca sa o pastrezi astfel pe toata durata verii?

Si mai ales, ce faci ca sa o pui cu adevarat in valoare si sa te mandresti cu bronzul tau natural?


Lotiune de corp, cu un strop de stralucire


Pielea bronzata se asorteaza perfect cu un strop de stralucire.

O lotiune de corp cu particule stralucitoare iti pune in evidenta culoarea frumoasa a pielii si ii ofera hidratarea de care are nevoie.


Secretul este sa alegi o lotiune sau crema de corp care sa ofere un efect natural. Particulele stralucitoare prea mari au un efect neplacut.

Makeup artistul Iuliana Stefan, specialist Sfaturi.eva.ro ne impartaseste un mic truc: foloseste un fard de pleoape alb, crem sau bej sidefat pentru a-i oferi stralucire pielii tale.

Piseaza fardul pe care nu il mai folosesti si adauga-l in lotiunea ta de corp. Amesteca bine si astfel obtii o lotiune sidefata!


Exfoliant, dar cu masura


Exfolierea este un procedeu necesar, daca vrei ca pielea ta sa isi pastreze supletea si sa fie hidratata si ingrijita.

Partea mai putin cunoscuta este aceea ca exfolierea intensa pe durata verii indeparteaza celulele colorate de la suprafata pielii, chiar cele care dau bronzul auriu.

Foloseste pe timpul verii un gel de dus cu particule abrazive delicate, dar nu mai des de o data pe saptamana.


De fapt, un secret este sa folosesti intens exfolierea inainte de a te bronza (fie ca mergi la plaja, la solar sau alegi solutiile autobronzante).

Solutii naturale pentru un bronz de invidiat!


Uleiul de catina ii ofera pielii tale stralucire intensa, reusind in acelasi timp sa o hidrateze in profunzime.

Pe de alta parte, uleiul de catina contine betacaroten, un antioxidant de culoare portocalie (pe care il gasesti si in morcovi), care previne imbatranirea prematura a pielii prin neutralizarea efectului radicalilor liberi.

Radicalii liberi sunt "activati" prin expunerea la soare, deci folosirea uleiului de catina are dublu efect: iti face pielea frumoasa si in acelasi timp o protejeaza de soare.

Bronz din interior


"Aerul uscat, vantul, sarea din mare sau clorul din piscina afecteaza pielea. Un motiv in plus sa incerci sa o protejezi din interior, iar indicate pentru prelungirea bronzului sunt alimentele care contin betacaroten: morcovii, pepenele galben, rosiile si caisele", declara medicul dermatolog Andra Cristea.

Asa cum spuneam, betacarotenul este un excelent antioxidant, care te ajuta sa iti mentii bronzul pe toata durata verii.

Si licopenul, substanta care ofera culoarea rosie tomatelor, are un efect asemanator. Deci o salata de cruditati care sa includa rosii, ardei gras si morcov te ajuta sa ai un bronz "din interior".


Daca din diverse motive nu consumi suficiente legume, poti apela la suplimentele de betacaroten pe care le poti cumpara din farmacii sau din magazinele de tip plafar.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod