Protectie profesionala cu noul Lady Speed Stick Clinical Protection

Esti o femeie mereu in miscare, ai o viata activa si te confrunti zi de zi cu provocari. Ai nevoie de un aliat de incredere in lupta cu transpiratia care sa iti ofere siguranta si protectie garantata.
Esti o femeie mereu in miscare, ai o viata activa si te confrunti zi de zi cu provocari. Ai nevoie de un aliat de incredere in lupta cu transpiratia care sa iti ofere siguranta si protectie garantata.

Lady Speed Stick a apelat la experti dermatologi pentru a crea pentru tine deodorantul unic Lady Speed Stick Clinical Protection, recomandat de calitati speciale, ce iti ofera  acel plus de incredere de care ai nevoie.

De ce este diferit? Lady Speed Stick Clinical Protection este deodorantul care ofera protectie profesionala impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute reprezentând solutia ideala chiar si pentru pielea foarte sensibila.
Creat printr-o tehnologie inovatoare, Lady Speed Stick Clinical Protection ofera tripla protectie, timp de 24 de ore, impotriva transpiratiei, mirosurilor neplacute si iritatiilor.

Un element cu totul nou este faptul ca nu contine clorura de aluminiu, un ingredient acid care, de cele mai multe ori, iti poate irita pielea axilara creând o senzatie accentuata de disconfort. De asemenea, Lady Speed Stick Clinical Protection nu are in compozitie alcool, substanta care  usuca pielea, ceea ce il face si mai potrivit pentru pielea ta sensibila.

Formula speciala Lady Speed Stick Clinical Protection, triplu activa, are la baza ulei de soia hidrogenat ce face ca deodorantul sa adere mai bine la piele, penetrând porii pentru o protectie eficienta si de durata.

Pentru rezultate optime, expertii dermatologi recomanda aplicarea produsului noaptea când temperatura corpului este mai scazuta, dar poate fi folosit cu succes si dimineata.

Lady Speed Stick Clinical Protection
este aliatul profesional al pielii sensibile si delicate impotriva transpiratiei, iritatiilor si mirosurilor neplacute.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • isabella2010 pe 9 Mar 2010, 18:49
    love love

    da...am folosit si eu de astea..sunt kair bune..merita incercate..hey daca vreti sa cunoasteti o lume noua...intra pe lovedigital.ro....ma gasiti acolo..si putem discuta pe diferite teme...te astept

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod