Pregăteşte-ţi sânii pentru topless. Cum să arăţi sexy pe plajă

Te gândeşti deja cum să arăţi sexy pe plajă şi să obţii cel mai uniform şi reuşit bronz din lume vara asta? Probabil că iei în considerare şi controversatul topless, care te ajută să scapi de dungile albe inestetice rămase în zona bustului din cauza costumului de baie. În cazul în care intenţionezi să îţi expui sânii razelor de soare, ai grijă să îi pregăteşti aşa cum se cuvine!
Te gândeşti deja cum să arăţi sexy pe plajă şi să obţii cel mai uniform şi reuşit bronz din lume vara asta? Probabil că iei în considerare şi controversatul topless, care te ajută să scapi de dungile albe inestetice rămase în zona bustului din cauza costumului de baie. În cazul în care intenţionezi să îţi expui sânii razelor de soare, ai grijă să îi pregăteşti aşa cum se cuvine!

Cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont este acela ca sânii tind sa fie mai sensibili decât alte zone ale corpului, întrucât ţesutul cutanat care îi acoperă este mult mai subţire, deci mai susceptibil arsurilor solare. Expunerea repetată şi neprotejată la razele ultraviolete creşte alarmant riscul dezvoltării cancerului, mai ales dacă vorbim despre vulnerabila zonă a bustului.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să eviţi complet bronzatul topless, dacă ai suficient de mult curaj să îţi arăţi frumoşii nuri de plajă. Tot ce trebuie să faci este să îţi iei măsuri de precauţie suplimentare, care să te ferească de potenţialele probleme de sănătate. Iată câteva sfaturi importante în acest sens!

Alimentează-ţi corpul cu vitamine

De cele mai multe ori, rezistenţa pielii tale, până şi în regiunea sensibilă a sânilor, depinde de resursele interioare ale organismului tău. Anumiţi nutrienţi din alimentele pe care le consumi ajută pielea să se bronzeze frumos şi sănătos, fără să sufere din pricina efectelor nocive ale ultravioletelor. Nutrienţii în cauză stimulează producţia de melanină, pigmentul care contracarează agresiunea razelor de soare puternice.

Vitamina A (beta carotenul), este o vitamină esenţială pentru producţia de melanină şi rezistenţa celulelor sănătoase împotriva radicalilor liberi. Zincul are proprietăţi benefice pentru piele, astfel că un supliment cu acest mineral este absolut necesar înaintea expunerii topless la plajă.

Mănâncă minimum 2 morcovi pe zi, întrucât îţi oferă 120% din cantitatea de vitamina A de care corpul tău are nevoie sau 4 nuci pe zi, pentru acelaşi beneficiu. O friptură macră de carne de vită la grătar îţi furnizează 119% din doza zilnică recomandată de zinc.

Hidratează-ţi bine pielea sânilor

Dacă vrei să obţii un bronz sănătos şi reuşit, ai grijă să îţi hidratezi foarte bine pielea înainte de plaja topless. Razele soarelui usucă excesiv ţesutul dermei, astfel că pielea ta are nevoie de multe rezerve de umiditate pentru a nu suferi arsuri sau semne de îmbătrânire prematură.

Pentru un bronz uniform, foloseşte o loţiune cu efect exfoliant gentil, astfel încât să scapi de celulele moarte de pe suprafaţa sânilor. Aplică apoi o loţiune intens hidratantă, din abundenţă, apoi las-o să intre foarte bine în piele. Poţi folosi şi ulei de măsline sau ulei de argan, dacă îţi plac remediile naturiste!

Acoperă-ţi sânii cu multe straturi de loţiune solară

Cel mai important pas in pregătirea sânilor pentru topless este să îi acoperi cu multe straturi de loţiune solară cu factor de protecţie ridicat (minimum 50). Cu cat aplici mai multă loţiune înaintea expunerii la soare, cu atât mai protejaţi vor fi sânii tăi în bătaia razelor UV.

Când ajungi pe plajă, încearcă să îţi programezi perioadele de expunere topless pe mai multe sesiuni scurte. Ia cu tine un prosop sau un sutien, cu care să îţi acoperi din când în când bustul. Aceste pauze sunt foarte utile pielii pentru odihnă şi refacere, dar îţi şi oferă prilejul de a replica loţiunea solară, pentru o protecţie deplină!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eva pe 23 Iun 2013, 19:32
    like miriam:))

    pff, ai dreptate, si pe gratis:)) m am uitat in articol, ca poate exista vreo imbunatatire a sanilor, pt viata mea intima, nu pt ochii tuturora.

    1
    0

  • miriam1980 pe 23 Iun 2013, 06:42
    crap!

    Articolul asta care incurajeaza si promoveaza nuditatea in jurul femeilor a fost si anul trecut, cat de slaba trebuie sa fii sa ai nevoie de confirmarea ca arati bine aratandu-ti sanii tuturor si pe deasupra mai esti si proasta si o faci gratis.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod