Idei light pentru o vara fresh

Cand spui "fresh", simti deja aromele pline de energie, care iti invaluie pielea hidratata si placuta la atingere. Acesta este efectul gelurilor de dus Dove Go Fresh, care te inspira in acest sezon!
Vara te provoaca sa fii mereu in trend, mereu fresh.
Cand spui „fresh”, simti deja aromele pline de energie si hidratarea care iti lasa pielea placuta la atingere. Acesta este efectul gelurilor de dus Dove Go Fresh, care te inspira in acest sezon! Iar acestea ar fi cateva recomandari pentru ca tu sa te bucuri din plin de frumusetea verii.


Asorteaza un bronz sic outfiturilor tale. La mare sau la piscina, soarele este una dintre placerile de nerefuzat ale verii, dar fara o ingrijire completa pielea ta isi va pierde stralucirea.
Incepe din primele momente ale diminetii sa-ti ingrijesti pielea cu esentele revigorante de castravete si ceai verde din gelul de dus Dove Fresh Touch.

Inspira-te din natura pentru tinutele tale.Imprimeurile florale raman si in sezonul acesta o sursa vesela de idei fresh. Si pentru ca natura are darul de a te face mereu sa te simti mai bine, ofera-i pielii tale aromele energizante de grapefruit si lemongrass, alaturi de 1/4 crema hidratanta, din gelul de dus Dove Go Fresh Energise.

Secretul pielii frumoase este hidratarea! Bea cat mai multa apa, pentru ca organismul tau sa scape de toxine, iar tu sa te simti in forma.
Iar daca vrei ca pielea ta sa simta efectele benefice ale hidratarii, sa fie fina si matasoasa, foloseste noul gel de dus Dove Go Fresh Burst – o explozie de arome delicioase de piersica si ghimbir, impreuna cu 1/4 crema hidratanta.

Sa ai o vara frumoasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod