Cum o preferă bărbaţii: Epilată total sau "tufiş"?

Te-ai întrebat vreodată ce anume vor bărbaţii în materie de epilare inghinală? Crezi că vor o parteneră care a renunţat total la părul din zona intimă sau una care îl lasă cât mai natural? Iată ce spun sondajele:
Te-ai întrebat vreodată ce anume vor bărbaţii în materie de epilare inghinală? Crezi că vor o parteneră care a renunţat total la părul din zona intimă sau una care îl lasă cât mai natural? Iată ce spun sondajele:

Ce cred femeile?


Potrivit unui sondaj, 25% dintre femeile care au peste 17 ani au declarat că îşi scurtează părul pubian foarte aproape de piele, iar 25% dintre femei au declarat că îşi rad o parte din părul pubian. 9% au declarat că renunţă la tot părul din zona intimă.

De asemenea, majoritatea femeilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 44 ani cred, potrvit aceluiaşi sondaj, că bărbaţii preferă femeile care se epilează.

Ce vor bărbaţii?


Şi se pare că au dreptate. Un sondaj realizat în februarie 2011 pe un site de bărbaţi arată că cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic vor ca femeile să se epileze în zona intimă, iar cei mai mulţi sunt fani ai epilatului total.

Epilarea totală, pe primul loc în preferinţele bărbaţilor


43% dintre repondenţi au ales în topul preferinţelor lor epilarea totală în zona intimă.
Fie că este vorba de stilul brazilian, adică eliminarea părului pubian în întregime, prin epilare cu ceară, fie că este vorba de ras.

Modelele pentru părul pubian, în continuare apreciate


Alţii sunt la fel de încântaţi şi de modelele care pot fi realizate. Linia verticală este pe placul a 12% dintre cei întrebaţi. Aceasta este şi una dintre cele mai comune stiluri de epilare. 14% dintre bărbaţi au mai spus că sunt fanii părului scurtat aproape de piele.

Stilul natural încă mai are adepţi


24% dintre bărbaţii întrebaţi au spus că sunt adepţii părului inghinal în stare "naturală", adică deloc epilat sau scurtat în vreun fel. Cu toate că numărul lor este destul de mare, totuşi, majoritatea bărbaţilor preferă zona intimă epilată.

Iată şi un tutorial care te învaţă cum să scapi rapid de părul nedorit:

 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gigi pe 22 Ian 2015, 22:59
    parul

    Bine Lucian !! De acord cu tine intru totul.. barbarele si primitivele ar trebui sa se rada..nu sa stea cu padurea aia jegoasa jos acolo.

    2
    0

  • gelu cel ras pe 20 Ian 2015, 23:50
    epilatu

    si eu sunt pentru epilatul total si la fete si la baieti. Mi-e sila de parul ala la femei... as vrea sa fie asa ca in palma - e cel mai frumos.si cu labiile micute, ascunse inauntru si nu sa atarne ca la curcani. Nici macar nu mi se mai scoala cand vad tufisul sau cand simt la mana. de multe ori , refuz sa fac sex daca dau de asa ceva.

    2
    2

  • Adam pe 6 Oct 2014, 21:35
    Curata, neparfumata si NEEPILATA

    Consider ca spalata si neepilata, pasarica prezinta cu adevarat multa atractie. Eu daca o vad epilata parca seamana cu gura unei fiinte care este gata gata sa se repeada s-o mi-o inhate si din acest motiv apare o oarecare teama si riscul ca ERECTIA sa dispara si in locul clipelor frumoase sa urmeze esecul.

    4
    1

  • Andrei pe 6 Oct 2014, 09:29
    Epilat sau nu

    Va rog sa nu luati in consideratie magariile scrise de mine, pentru ca in acele momente eram dus rau cu capul. Sunt un consumator inrait de droguri si alcool si nu mai pot sa ma las de ele.Ma gandesc sa ma duc la medic, dar imi este rusine. Am ajuns sa ma gandesc sa ma impusc. Voi ce sfat imi dati. Te rog sa ma ierti LUCIAN. Tu ce sfat imi dai?

    0
    0

  • Mihai pe 5 Oct 2014, 19:54
    epilare

    Ce rost mai are sa comentam, daca la scurt timp dupa ce le-ati publicat le stergeti?.Tinand cont ca m-am exprimat DECENT, ca nu am adus injurii nimanui si am comentat in termeni foarte civilizati, cum se poate explica comportamentul celui care monitorizeaza comentariile???

    1
    0

  • adi pe 28 Oct 2013, 13:02
    lăţei

    Nu distrugeţi habitatul lăţeilor.Salvaţi păduchii laţi!

    3
    3

  • Salon Atypique pe 31 Aug 2012, 11:16
    epilat intim fara durere

    La salon atypique poti sa te epilezi inghinal sau intim fara durere. Suna la 0732.898.248 si programeaza-te! Serviciile noastre se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor.

    1
    5

  • Bianca pe 17 Iun 2012, 21:53
    Fiecare cum perfera...

    Atata timp cat femeia se spala si se ingrijeste corespunzator nu vad care e problema. Eu ,personal, ma epilez,asa este frumos si igienic. Insa daca partenerul accepta si isi iubeste partenera neepilata, care e problema? E problema lor, tot sex fac, nu da nimeni pe langa, va asigur! ;) Totusi, PRO epilare! :x:x:x

    19
    0

  • costy pe 7 Apr 2012, 23:49
    fara tufis

    am ajuns in 2012 sa vb despre parul la pizda si la pula,doamneee,cat de inapoiati putem fi,eu cred ca inca mai sunt persoane care nu stiu ce inseamna adevarata curatenie

    10
    20

  • marcos pe 24 Feb 2012, 09:26
    e mai sexy cu tufis

    sunt barbat si sunt pentru parul pubian natural la femei, bineinteles ingrijit, eventual putin tuns...mi se pare mai sexy, iar cunilingusul nu mi se pare deloc dezgustator, e super....nu am sa spun ca imi displace o pasarica epilata dar o prefer pe cea cu par....pana la urma fiecare cu gusturile lui...asa ca fetelor va incurajez: nu va epilati, decat eventual cand mergeti la plaja....

    30
    7

  • M. pe 21 Ian 2012, 18:44
    pentru Lucian-fara tufis

    Lucian, tu esti fiu de primitiva, barbara si nespalata, fiindca nu cred ca ma-ta se epila la p.... Voi, astia cu 1000 de pretentii va uitati prea mult la filme porno, priviti femeia ca pe un obiect sexual. Oricum, se pare ca tu ai avut parte numai de nespalate.

    13
    5

  • George pe 13 Nov 2011, 15:56
    FARA

    Multumesc domnului ca am o iubita care are grija de ea.nu cred ca ar muri cineva daca ar merge odata pe luna sa aibe grija de zona de jos...bineinteles,rasplata este pe masura:-" si revenind si in cazul barbatilor,este mult mai comod ,cel putin in cazul meu fara par in zona pubiana si la subrat...previn transpiratiile si mancarimile din zona de jos si mirosul neplacut de la subrat

    7
    14

  • ioana pe 6 Oct 2011, 08:41
    mihaela/nicol

    subscriu mihaela si nicol celor scrise de voi/cu toate ca mi s-au adus numeroase reprosuri nu renunt la stilul natural

    9
    4

  • andra pe 13 Sep 2011, 23:49
    lucian-fara tufis

    Luciane cu toata stima insa din comentariul tau bag seama ca ai intalnit doar nespalate:))...normal ca daca omul nu se spala si nu se ingrijeste o sa miroasa urat cu sau fara par si asta e si in cazul barbatilor;daca nu te speli cum trebuie tot miroase -insa epilarea e mai igienica dupa parerea mea insa nu din motivele gasite de tine

    13
    6

  • mihaela pe 13 Sep 2011, 17:14
    suntem oameni

    Ar fi extraordinar sa ne reamintim ca suntem fiinte umane si nu imagini de revista sau tv, iar sexul in principiu trebuie sa fie un schimb de emotii, nu o activitate fizica gen sport, care nu trebuie sa implice obligatoriu o coafura anume in zona inghinala.Tin sa va amintesc ca parul in zona inghinala are un rol in atractia reciproca a doi oameni, sunt anumite mirosuri ale dragostei care maresc dorinta(deci in loc sa luati pastile pentru potenta, domnilor, pastrati-va parul si lasati-va iubitele asa cum sunt) astfel ca pentru sporirea satisfactiei in cuplu, poate este indicat ca cei doi sa pastreze stilul natural.As putea sa va mentionez si faptul ca sexul este pentru facut copii, dar o sa-mi spuneti ca sunt din alt film, alta epoca, secol...

    36
    14

  • robert pe 13 Sep 2011, 16:51
    epilare

    dc sa ne epilam noi total ce suntem femei ... eu ma epilez pe piept, burta, si zona inghinala.. total dc mas epila pe picioare si pe maini nu are rost in schimb o femeie arata mult mai bine fara par pe maini picioare si mai ales in zona inghinala sa ai o iubita sa faci sex cu ea si cand se dezbraca ditamai tufisu ... e urat foarte urat ...

    9
    24

  • andrei pe 13 Sep 2011, 02:15
    lucian esti un cretin

    Lucian,cred ca esti un idiot,din moment ce ai lasat tu o femeie cu ,,par pe labii sa te atinga".Esti un tampit pentru ca secretiile care se ,,scurg " cum spui tu pot fi anumite afectiuni.Am trait sa vad cel mai idiot om de pe pamant,tipule,cu mana pe inima ti-o spun ca esti cel mai prost din curtea scolii,epilati-ai labiile tale dezgustatoare !

    22
    19

  • mihaela05 pe 12 Sep 2011, 19:35
    ...

    Mai ce sa zic..pe o parte da sunt de acord arata mai frumos si te simti si tu mult mai bine parerea mea..dar sa incercati si voi baieti cu ceara sa vedem daca va mai trebuie epilat;;) :))

    36
    10

  • eu pe 12 Sep 2011, 16:18
    haios articol

    Haios articol dar si mai haioase comentariile :)) parul pubian retine intr-adevar si conserva intr-o oarecare masura mirosul secretiilor....nu e speculatie, e cat se poate de adevarat, asa ca mai bine ar fi cu cat mai putin par, pentru ca mirosul este mult diminuat in lipsa lui... automat ca senzatia de prospetime isi face simtita prezenta, arata mai bine, mai sexy.Barbatii astia atatea pretentii au, ma nu ar fi problema, eu ii inteleg, insa din pacate adesea uita sa se priveasca pe ei. Toti vor o pasarica impecabila , dar la cioroiu lor intunecos pana la crepuscular nu se uita :)) Bine, glumesc...nu vreau sa supar domnii, dar adesea adevarul chiar asta este.

    73
    9

  • Lia pe 12 Sep 2011, 12:06
    Epilat barbati

    Doamnelor, hai sa ii epilam noi total pe derbedeii astia care au atatea pretentii de la femei. Sa le epilam zona genitala, pieptul si barba, mainile, picioarele...si daca nu sunt cuminti, chiar si scalpul...si asa multi chelesc, sa-i ajutam.

    117
    13

  • onutta21 pe 12 Sep 2011, 11:33
    salut

    si eu sunt adepta epilatului total ,eu mi-am facut epilare definitiva inghinal ,si barbatii se rad total .Dar fiecare se poarta cum vrea ,oricum ideea este ca barbatilor le place un epilat total

    41
    14

  • Maria pe 12 Sep 2011, 11:21
    Pentru Lucian

    Stimate domn, vad ca iti lipsesc cunostinte elementare si-mi rezerv dreptul de te lamuri eu, in cazul scurgerilor neplacute atat femeia cat si barbatul trebuie sa se prezinte de urgenta la medic nu sa-si epileze citez "padurea" sunt uimita.

    41
    11

  • tikimzq pe 12 Sep 2011, 11:10
    Ea si el

    eu spun ca e mai bn dak ne-am ingriji in zona intima atat la brabati cat si la femei.Atata timp cat exista o ingrijire nu cred ca conteza si in ce consta ea (dak e totala sau nu). Cred ca e cel mai bn sa ne ingrijim fiecare cum credem ca e mai bn fara sa cerem partenerului/ei sa faca cum ne place noua sau cum am vrea.

    46
    6

  • nicol pe 12 Sep 2011, 09:38
    si tu?

    si tu epilezi outzele ? si jucariile? ce de pretentii .... da voi?trebuie clar o toaleta corespunzatoare in zona intima dar de ce nu scurtat? de ce epilat total? as vrea sa vad si eu un barbat epilat total ...si atunci aveti pretentii masculilor hahaha

    64
    13

  • lucian pe 12 Sep 2011, 01:51
    fara tufis

    epilata total bineinteles ca altfel iti vine sa vomiti, dar am constatat ca mai exista si acum creaturi care mai au par pe labii , f inestetic urat mirositor si gretos, lasati sa se vada clitorisul frumos , sa fie o piele fina, nu ca primitivele si barbarele cu padure la fleasca, mai sunt si scurgeri neplacute iar daca ai par se lipesc toate secretiile de parul ala , dezgustator bleah, bleahhh

    37
    88

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod