Cele două produse naturale pentru care corpul tău îți va mulțumi că le folosești

Alegerea produselor cosmetice sau de îngrijire personală a devenit, în ultimul timp, din ce în ce mai grea. Pe lângă faptul că industria a luat o amploare fenomenală, iar tehnologia ei este tot mai avansată, pe piață găsim o varietate largă de mărci și tipuri de produse.
Din dorința de a duce o viață cât mai sănătoasă în contextul global în care ne aflăm azi, încerc să acord o atenție deosebită alimentației, dar și alegerii produselor pe care le folosesc, mai ales când e vorba despre cele care intră în contact cu pielea mea. 
 
Alegerea unui deodorant a fost întotdeauna una din grijile mele principale. Același lucru este valabil și pentru pasta de dinți. De ce? Pentru că acestea sunt produse pe care le folosesc zilnic și chiar de câteva ori pe zi. 
 
Așa că, făcând un studiu de piață și încercând multe produse, am ajuns la cei de la Ben&Anna. Produsele lor m-au convins din prima! Deodorantul este fără aluminiu, iar de pasta de dinți este 100% naturală. Vă explic imediat cele mai importante două motive:
 

Sunt produse naturale certificate

 
În primul rând, Ben&Anna sunt produse naturale certificate. Primele lor produse au fost preparate într-o bucătărie mică, dar cum legislația nu permitea asta, au început sa fie produse într-o fabrică certificată pentru produse naturale. Nu se folosesc testele pe animale, în cazul acestor produse, iar materialele folosite sunt 100% sustenabile și cu certificat „ok pentru compost”. Deodorantele au ambalaje din hârtie și pasta de dinți vine în borcănele de sticlă reciclabile și nu în clasicele tuburi de plastic.
 
 
 

Sunt potrivite pentru toată familia

 
Al doilea motiv este că sunt produse cosmetice potrivite pentru toată familia, inclusiv pentru cei cu piele foarte sensibilă și copii. Produsele lor nu conțin parabeni, aluminiu, fluor, peroxid sau microplastic. Pasta de dinți pentru copii este fără fluor și are aromă de căpșuni, perfectă pentru cei mici.
 

Chiar funcționează deodorantele naturale de la Ben & Anna?

 

 
Da! Chiar funcționează! Deodorantele lor, datorită efectului natural al bicarbonatului de sodiu și al pudrei de rădăcină de Maranta Arundinacea, absorb mirosul neplăcut și umezeala fără a deshidrata pielea. Astfel că, indiferent că mergi la birou sau faci sport, axila ta o să fie uscată o zi întreagă.
 

De ce e important să folosești un deodorant fără aluminiu și fără parabeni? 

 
 
Inițial, parabenii au fost folosiți pentru a înlocui anumiți conservanți care s-au dovedit a fi cancerigeni. Însă, după mulți ani de studii, s-a descoperit că există oarecare legătură între parabeni și apariția cancerului și atunci e bine să-i evităm. Al doilea ingredient problematic este aluminiul. Acesta este un agent cu efect antiperspirant puternic folosit de majoritatea producătorilor de deodorante. În urma studiilor care au dovedit legătura lui cu apariția cancerului și alte efecte nociva asupra pielii, tot mai mulți producători au început să renunțe la el. Aluminiul reacționează cu fibrele de cheratină din canalele sudoripare și formează dopuri care blochează conductele, făcând astfel ca transpirația să nu ajungă la suprafață.
 
Când alegem un produs, cel mai important lucru pe care trebuie să-l avem în vedere este lista de ingrediente. Decizia de cumpărare trebuie să țină cont în primul rând de asta. Alegeți produse naturale, care să nu fie testate pe animale, sustenabile, deci sănătoase pentru mediu, dar în primul și în primul rând, pentru noi. Brandul Ben&Anna, dacă veți consulta lista lor de produse de pe site-ul lor, veți vedea că au numai produse 100% naturale.

Am studiat cosmetica la IES SANTIAGO HERNANDEZ în Spania și m-am specializat la Institutul Pond’s. Îmi place să scriu despre asta pentru că îmi doresc ca toate femeile să aibă grijă corect de tenul lor.
Am studiat cosmetica la IES SANTIAGO HERNANDEZ în Spania și m-am specializat la Institutul Pond’s. Îmi place să scriu despre asta pentru că îmi doresc ca toate femeile să aibă grijă corect de tenul lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod