Care sunt partile corpului care au nevoie cel mai mult de hidratare?

Hidratarea este esentiala pentru sanatatea pielii, indiferent daca vine din interior sau din exterior. Supletea, elasticitatea si catifelarea unei pieli sanatoase pot fi obtinute numai printr-un echilibru perfect între o alimentatie sanatoasa, un consum optim de lichide si prin îngrijirea pielii cu ajutorul produselor cosmetice.
Pielea frumoasa si stralucitoare a fotomodelelor poate fi obtinuta fara eforturi supraomenesti, daca stii exact care sunt punctele forte si cele slabe ale mostenirii tale genetice. 

Iata care sunt partile corpului care au nevoie cel mai mult de hidratare si cum poti arata ca si fotomodel  din revistele de specialitate:

Coatele si genunchii 

Pielea tinde sa fie mai aspra în zona coatelor si a genunchilor, indiferent daca esti femeie sau barbat, daca ai o vârsta frageda sau una înaintata, daca expui aceste zone sau nu. De aceea, ea trebuie hidratata corespunzator cu ajutorul unui ulei de corp hidratant, pe care sa îl folosesti zilnic, dupa dus. 

Zona decolteului 

Zona decolteului si a gâtului sunt primele care afiseaza semnele unei îmbatrâniri premature. De aceea, pielea din aceste zone trebuie hidratata suplimentar cu uleiuri minerale, care sa stimuleze productia naturala de colagen si sa întârzie astfel aparitia ridurilor.
În plus, zona decolteului si a gâtului mai poate suferi adesea si diverse iritatii, iar uleiul de corp are efecte benefice si în ceea ce priveste ameliorarea acestora. 

Mâinile 

Mâinile sunt cartea de vizita a unei persoane, spun specialistii în comunicare interpersonala si non-verbala. Acestea trebuie sa aiba mereu un aspect placut si sa fie cât mai catifelate, daca vrei sa le transmiti interlocutorilor tai ca esti o persoana care se respecta si se pretuieste pe sine. 

Talpile 

Picioarele sunt cele care ne poarta pasii în fiecare zi si care ne sustin întreaga greutate. Talpile sunt cele mai expuse, iar pielea lor poate capata un aspect destul de neplacut daca nu sunt îngrijite corespunzator.
Uleiurile de corp le vor hidrata în profunzime si vor stimula, totodata, si indepartarea tesuturilor moarte care se acumuleaza în aceste zone solicitate.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod