Beneficiile uleiului de corp pentru femei

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile și-au dedicat timpul și resursele materiale pentru a-și îngriji pielea și pentru a o menține cât mai sănătoasă, mai hidratată, mai suplă și mai strălucitoare.

Uleiul de corp este pentru pielea reprezentantelor sexului frumos un adevărat nectar al zeilor, iar beneficiile sale sunt numeroase.

Iată de ce foarte multe dintre urmașele Evei aleg să-și întrețină și sa-si regenereze pielea cu ajutorul acestui produs atât de simplu, dar totuși atât de binefăcător:

Hidratează și hrănește pielea în profunzime

Pentru a se menține tânără, suplă și strălucitoare, pielea are nevoie de hidratare din belșug. Pe lângă o alimentație sănătoasă și un consum optim de lichide, pielea mai are nevoie și de hidratare externă. Uleiul pentru corp hrăneste pielea în profunzime și îi conferă acel aspect sănătos și strălucitor la care visează toate femeile.

Previne îmbătrânirea prematură

Știai că femeile cu pielea uscată sunt predispuse la riduri timpurii? Tocmai de aceea, hrănirea pielii cu uleiuri esențiale, uleiuri minerale sau uleiuri cosmetice contribuie la menținerea tinereții și a netezimii la nivelul pielii.

Stimulează regenerarea celulelor când este folosit pentru masaj

Indiferent dacă este vorba despre un masaj de relaxare, despre unul terapeutic sau chiar despre unul anticelulitic, uleiul pentru corp este ingredientul secret care permite mâinilor maseurului să alunece perfect, să îți pună sângele în mișcare și să stimuleze producția de colagen la nivel celular, stimulând astfel regenerarea țesuturilor.

Face pielea mai suplă și mai strălucitoare

Dacă visezi la o piele strălucitoare precum cea a modelelor din reviste, cu siguranță ești conștientă cât de importantă este hidratarea pentru aceasta. Uleiul pentru corp îți va furniza instantaneu această strălucire și te va face să radiezi de frumusețe.

Previne apariția vergeturilor

Pentru că este atât de hrănitor, uleiul pentru corp face pielea mai elastică și mai netedă. De aceea, variatiile de greutate nu îți vor cauza vergeturi atunci când folosești un astfel de produs pentru a-ți hidrata pielea.


http://www.johnsonsbaby.ro/products/ulei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod