Beneficiile nebănuite ale colagenului asupra frumuseții tale

Dacă te numeri printre femeile idealiste care visează să aibă o piele netedă și catifelată, un păr strălucitor și unghii rezistente și frumoase, te vei bucura să auzi că există un supliment alimentar care te ajută să fii mai sănătoasă și mai frumoasă în fiecare zi.

Colagenul BEAUTIN COLLAGEN din gama myelements este un supliment alimentar în formă lichidă pe bază de colagen din ulei de pește, care poate fi ingerat cu ușurință. Este solubil în apă, luptă împotrivă radicalilor liberi, se absoarbe cu ușurință în organism și nu are gust și miros neplăcute.
 
Beneficiile colagenului BEAUTIN COLLAGEN 
 
Spre deosebire de majoritatea suplimentelor alimentare obținute din ulei de pește, acesta are un gust de fructe care îl face ușor de administrat.
Aromele sub care se găsește sunt de căpșuni cu vanilie și mango cu pepene galben, iar efectele sale benefice sunt nenumărate. În primul rând, colagenul are proprietăți antioxidante și îți va proteja pielea împotriva tuturor factorilor care îi accelerează îmbătrânirea, începând cu efectele nocive ale anumitor alimente și până la cele ale razelor ultraviolete care distrug țesuturile. În al doilea rând, produsul BEAUTIN COLLAGEN  din gama myelements conține și acid hialuronic, iar efectele sale de întinerire asupra pielii sunt de-a dreptul uimitoare; rezultatele încep să se vadă încă de la primele utilizări, iar după 12 săptămâni sunt complet vizibile și pozitive; pentru că substanța numită colagen este însăși cea care asigură elasticitate și fermitate pielii, primele riduri și celelalte semne de îmbătrânire prematură vor dispărea rapid, devenind o simplă amintire.

De ce să alegi BEAUTIN COLLAGEN 

Bineînțeles că piața este suprasaturată de astfel de produse care promit să întindă pielea și să stimuleze funcționarea normală a articulațiilor, însă BEAUTIN COLLAGEN este unic prin faptul că folosește colagenul sub formă de peptide.
Acesta devine astfel mai ușor de digerat și de asimilat de către organism, ajungând cu rapiditate până în straturile superficiale ale pielii. Acest tip de colagen se mai numește și colagen hidrolizat PEPTAN, iar calitatea lui principală este eficiența și viteza de a fi absorbit de către organism. Peptidele pe care le conține stimulează formarea fibrelor de elastan, conferind astfel un aspect mai tânăr, mai sănătos și mai strălucitor pielii.

Ce conține BEAUTIN COLLAGEN și de ce este o alegere sănătoasă

Pe lângă colagenul hidrolizat PEPTAN și acidul hialuronic, menite să umple ridurile fine și să refacă structura pielii, acest produs mai conține și  vitamina A din abundență, zinc, biotină și vitaminele B2 și B3.
Toate acestea îți vor fortifica și sistemul imunitar și îți vor face părul și unghiile să strălucească de sănătate, în doar 12 săptămâni. Efectele acestui elixir al tinereții variază, cum era de așteptat, și în funcție de stilul de viață și de alimentație al persoanei care îl folosește.  BEAUTIN COLLAGEN poate stimula proliferarea fibroblastului și asimilarea de colagen, însă un mic ajutor în ceea ce privește alegerea unei diete sănătoase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod