7 trucuri de frumuseţe care te întineresc cu trei ani. Încearcă-le şi tu!

Tot mai multe femei se plâng că pentru a arăta bine şi mereu tinere au nevoie de sume foarte mari de bani pentru a se întreţine. Şi chiar dacă o vorbă din popor zice că "obrazul subţie cu cheltuială se ţine", lucrurile nu stau chiar aşa.

Cu ajutorul unor mici trucuri de frumuseţe poţi "şterge" câţiva ani de pe chipul tău în doar câteva minute. Iar partea cea mai bună este că nu ai nevoie de foarte mulţi bani pentru a face acest lucru.

Vopseşte-te într-o nuanţă mai deschisă

Ştiai că peste jumătate din femeile care se vopsesc aleg o nuanţă greşită, care le îmbătrâneşte? Cea mai bună soluţie, dacă vrei să arăţi mai tânără, este să te vopseşti cu un ton sau două mai deschis decât nuanţa ta naturală. Foarte important este să eviţi negrul care îţi dă un aer foarte aspru şi dur, dar şi blondul cenuşiu care te face prea palidă.

Dacă vrei să faci o mică probă încearcă să-ţi vopseşti mai deschis doar câteva şuviţe din faţă. Rezultatul te va convinge că ai nevoie de o schimbare.

Trucuri de frumuseţe care te întineresc: O nouă tunsoare

Cei mai mulţi hairstylişti le recomandă femeilor să se tundă scurt atunci când înaintează în vârstă. O tunsoare scurtă întinereşte şi împrospătează imaginea unei femei. Iar aici nu vorbim despre o tunsoare "periuţă". Alege tunsori până la umeri sau chiar o idee mai scurte pe care să le coafezi cu uşurinţă.  

Forma sprâncenelor


Foarte multe femei au prostul obicei să-şi "mutileze" sprâncenele, le subţiază atât de mult încât ajung să arate oribil.
O formă cât mai naturală, îţi va contura chipul şi îţi va scoate în evidenţă frumuseţea ochilor. De aceea este indicat ca, o dată la câteva luni, să mergi la un profesionist care să-ţi penseze corect sprâncenele.

Ai grijă de mâinile tale

Poate că nu ştiai, dar de cele mai multe ori mâinile îşi arată vârsta. Foarte multe femei obişnuies să aibe grijă de tenul lor dar uită cât de expuse le sunt mâinile. De aceea este bine să-ţi îngrijeşti cu perseverenţă mâinile dacă vrei să arăţi pentru cât mai mult timp tânără şi frumoasă.

Somnul de frumuseţe

Somnul este un adevărat chirurg estetician.
După opt ore de somn, tenul tău va arăta mereu proaspăt şi radios. Cea mai indicată oră de a merge la somn este 22:00, deoarece organismul se recuperează mai bine şi te vei trezi mult mai odihnită.

Trucuri de frumuseţe care te întineresc: Alimentaţie potrivită

Şi alimentaţia este foarte importantă dacă vrei să arăţi petru cât mai mult timp tânără. Consumă peşte gras care, datorită conţinutului bogat în acizi graşi omega-3, apără pielea de factorii care o predispun la îmbătrânire. Cele mai bune alegeri în materie de peşte sunt somonul, macroul, sardinele, păstrăvul şi anşoa.
Dacă nu îţi place peştele foarte mult, poţi să optezi pentru nuci, seminţe de in, ulei de rapiţă, seminţe de dovleac şi tofu.

Alimente bogate în vitamina C

Potrivit unui studiu, femeile care au o dietă bogată în vitamina C au mai puţine riduri şi nu au probleme cu pielea uscată. Citricele, ardeii, cătina, măceşele, pâtrunjelul şi alte verdeţuri au un conţinut ridicat de vitamina C, deci ai grijă să nu-ţi lipsească din alimentaţie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ileana pe 13 Aug 2013, 12:52
    tinerete

    foarte bun articol

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod