6 trucuri ca să te bronzezi mai repede

Vestea bună este că există numeroase trucuri ca să te bronzezi mai repede. Bronzul natural este în continuare preferat de mulți, chiar dacă expunerea prelungită la razele soarelui crește riscul de cancer de piele. Cu soluțiile alternative, bronzul la solar sau autobronzantul, nu se obține întotdeauna același aspect dorit. Dacă vrei un bronz reușit și rapid, fără să-ți pui în pericol sănătatea, află care sunt cele mai importante 6 trucuri ca să te bronzezi mai repede.

Bronzul natural este în continuare preferat de mulți, chiar dacă expunerea prelungită la razele soarelui crește riscul de cancer de piele. Cu soluțiile alternative, bronzul la solar sau autobronzantul, nu se obține întotdeauna același aspect dorit. Dacă vrei un bronz reușit și rapid, fără să-ți pui în pericol sănătatea, află care sunt cele mai importante 6 trucuri ca să te bronzezi mai repede.


 

Trucuri ca să te bronzezi mai repede: Exfoliază înainte de bronz


Un bronz frumos și rezistent se obține cel mai ușor atunci când pielea este bine exfoliată. Straturile de țesut mort ce nu sunt eliminate la timp pot afecta mai târziu bronzul.

Este important să exfoliezi cu grijă pielea, într-un mod delicat, acordând atenție suplimentară zonelor cu tegument mai gros: coate și genunchi.
Odată ce ai exfoliat pielea, este important să o protejezi corect, cu cremă hidratantă și cu o loțiune de bronzat.

Trucuri ca să te bronzezi mai repede: Loțiunea de bronzat


Indiferent de nuanța pielii, radiațiile ultraviolete pot afecta sănătatea pielii. Chiar dacă vrei un bronz rapid, este important să folosești o loțiune pentru protecție solară cu SPF de cel puțin 15.

În absența protecției pielii, riscul de arsuri este mare și, chiar dacă obții bronzul pe care il dorești, va dura mult mai puțin, deoarece pielea arsă de cojește rapid. Dacă înoți, fie în piscină, fie în mare, este important să aplici din nou loțiunea pe toate zonele de piele expuse la soare.

Întoarcerea regulată


Expunerea pielii timp îndelungat la razele directe ale soarelui nu este recomandată, nici pentru sănătatea pielii, nici pentru un bronz reușit.

Dacă vrei un bronz omogen, întoarce-te pe burtă sau pe spate la maxim 30 de minute cât timp stai la soare. Unele femei preferă bronzul topless, dar nu uita faptul că sfărcurile sunt mai expuse la arsuri solare ca restul pielii tale.

Mișcarea după soare


Întoarcerea pe burtă sau pe spate este cel mai eficientă atunci când este însoțită de o mișcare după razele directe ale soarelui.

Unghiul direct al razelor de soare este important pentru un bronz rapid și reușit. Orientarea după soare din oră în oră este la fel de importantă pentru pielea ta.

Limitarea expunerii la soare


Deoarece expunerea excesiva la soare poate provoca arsuri, iar bronzul este pierdut, este important să nu petreci mai mult de două ore la soare în primele două zile dedicate bronzului.

Evită perioada 12:00-16:00 când razele ultraviolete sunt la intensitate maximă. Bronzează-te dimineața, până în jur de ora 11 sau după-amiaza, cu puțin înainte de ora 17:00.
După ce pielea începe să-și schimbe nuanța, în câteva zile, poți petrece mai mult timp la soare pentru a grăbi bronzul perfect.

Hidratare dupa duș


În lista noastră de trucuri ca să te bronzezi mai repede vom adaugă şi hidratarea după duş. Poate cel mai important pas pentru un bronz rapid este rutina de îngrijire de după expunerea pielii la soare. Fă un duș rapid, dar nu folosi săpun pe tot corpul. Cu cât săpunul sau gelul de duș sunt mai puternice, cu atât întârzie mai mult bronzul.

 


După duș este importantă aplicarea unei loțiuni hidratante, eventual una creată special pentru momentele de după plajă, ce ajută pielea să rețină umezeală. Astfel, pielea ta va fi mai pregătită a doua zi pentru a continua să se bronzeze rapid si eficient.

(Foto: iStockphoto)

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana Dinescu pe 2 Ian 2017, 11:47
    Metoda bronzare

    Foarte bun articolul. Am vazut ca se poarta alte metode de bronzare acum http://bronzrapid.ro/4-metode-de-bronzare/

    1
    0

  • Monica pe 10 Iul 2012, 23:02
    xxlbust

    Buna, melania .Am citit undeva despre acest produs intamplator cautand altceva dar uite ca mi-a fost de folos. O fata spunea ca prietena ei i-a recomandat acest produs din cauza ca avea sanii foarte mici, iar ea si prietena ei care ii avea la fel au fost foarte multumite si au spus ca recomanda acest produs. Sper ca te-am ajutat .

    2
    7

  • melania pe 4 Iul 2012, 21:33
    xxlbust

    eu am sanii foarte mici si imi doresc cu disperare sa ii maresc. am 16 ani si nu pot sa mi pun silicoane, iar pe deasupra daca ar auzi tatal meu m-ar da afara din casa. am aflat de la o prietena de un supliment naturist.. ea zicea ca il foloseste si acum si ca are rezultate foarte bune. as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva xxl bust ?! inainte sa mi-l comanda si eu as vrea sa aflu mai multe despre produs. multumesc !

    4
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod