6 terapii cu struguri pentru ca pielea ta să radieze

Valoarea strugurilor pentru tenul tău este foarte mare, motiv pentru care producătorii de cosmetice folosesc tot mai des ingrediente pe bază de struguri în cremele şi cosmeticele lor. Află cum poţi beneficia direct de avantajele strugurilor, prin 6 terapii de înfrumuseţare cu struguri, complet naturale.
Valoarea strugurilor pentru tenul tău este foarte mare, motiv pentru care producătorii de cosmetice folosesc tot mai des ingrediente pe bază de struguri în cremele şi cosmeticele lor. Află cum poţi beneficia direct de avantajele strugurilor, prin 6 terapii de înfrumuseţare cu struguri, complet naturale.

Polifenolii şi bioflavonoidele din struguri sunt substanţe cu efect excelent asupra frumuseţii şi sănătăţii pielii tale, iar efectele tratamentelor cosmetice pe bază de struguri variază de la hidratare la creşterea eslasticitaţii pielii şi chiar întinerire. Seminţele de struguri, bogate in acid linoleic contribuie la refacerea membranelor celulare, în timp ce pulpa luptă împotriva distrugerii colagenului şi a elastinei din piele.

Boabele de strugure pot fi un remediu foarte bun împotriva arsurilor solare, dar acest fruct oferă soluţii de înfrumuseţare de-a lungul întregului an.

1.
Soluţie naturală de împrospătare a pielii

Din 6 boabe de struguri albi, fără seminţe, 2 linguriţe de iaurt natural şi câte o jumătate de linguriţă de miere, zeamă de lămâie şi ulei de măsline, poţi obţine un amestec ideal pentru împrospătarea pielii.

Aplică amestecul pe faţă şi lasă-l să acţioneze timp de 10 minute, după care clăteşte-ţi faţa cu apă calduţă şi las-o să se usuce fără prosop.


2. Terapii cu struguri: Mască pentru întinerirea pielii
Pentru a te bucura de efectele de întinerire oferite de struguri, striveşte câteva boabe pentru a obţine 3 linguri de suc de struguri. Amesteca apoi 3 linguri de iaurt natural şi 1 lingură de suc de portocale, natural, proaspăt stors.

Amestecul este ideal pentru pielea de pe faţă şi gât şi acţionează în 5 minute, după care poate fi clătit cu apă rece.


3.
Tratament antiacneic

Bucură-te de eficacitatea strugurilor ca agent antiacneic amestecând 5 boabe de struguri striviţi cu un sfert de linguriţă de făină de grău şi un vârf de linguriţă de bicarbonat de sodiu.

Întinde uşor masca pe faţă şi las-o să actioneze timp de 10-15 minute, după care poţi clăti faţa cu apă călduţă. Acest tratament are o eficacitate maximă pentru tenul gras.


4. Mască pentru pielea uscată
Combinaţia de suc de struguri proaspăt şi lapte integral este excelentă pentru pielea uscată. Amestecă cele două ingrediente în părţi egale şi aplică rezultatul pe faţă pentru 15 minute. Combinaţia sucului de struguri cu iaurt natural este ideală pentru pielea iritată sau arsă de soare.


5. Terapii cu struguri: Tratament de detoxifiere
Cel mai bun tratament de detoxifiere pentru pielea ta îmbină avantajele oferite de pulpă şi suc cu puterea seminţelor.
Amestecă în blender 6 boabe mari de struguri albi cu o linguriţă de miere şi o linguriţă de ulei de seminţe de struguri.

După omogenizare, amestecul se întinde pe faţă şi acţionează optim în aproximativ 15 minute. Chiar dacă nu ai la îndemână ulei de seminţe de struguri, sucul amestecat cu miere poate avea un efect similar şi ajută şi la exfolierea pielii şi închiderea porilor.


6. Mască pentru piele grasă
Amestecă o linguriţă de suc de struguri albi cu o linguriţă de gălbenuş crud şi întinde amestecul în zonele cu piele grasă.

Masca acţionează în 5 minute, dar poate fi lasată şi mai mult, după care se clăteşte cu apă rece pentru rezultatele cele mai bune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod