5 tendințe K-Beauty pentru a vă îmbunătăți rutina de îngrijire a pielii în această vară

Există un motiv pentru care atât de multe dintre tendințele noastre preferate de îngrijire a pielii (ajunse virale pe TikTok și Instagram) provin din Coreea, unde femeile (și nu numai), știu foarte multe secrete despre cum să obții o piele luminoasă și fermă.
Dar ce este în tendințe acum? Am creat un top pentru a te ajuta să afli despre cele mai recente ingrediente, rutine și ritualuri care vin din locul de unde începe totul - și cum să le integrezi în regimul tău de îngrijire a pielii cu produsele disponibile în prezent pe Skinguru.ro.

Ingrediente fermentate

 
Știm cât de bune sunt alimentele fermentate pentru organism, iar coreenii știu și cât de bune sunt pentru piele. Își fermentează majoritatea ingredientelor – de exemplu, orezul roșu, acidul lactic și acidul glicolic, toate sunt produse secundare fermentate. Fermentarea unui ingredient îl face de patru ori mai puternic decât ar fi în starea sa normală.
Skip-care
 
Chiar dacă rutina de îngrijire a tenului în 12 pași este extrem de populară, în ultimul timp a luat amploare tendința de a folosi produse multifuncționale, ce reduc numărul de pași de urmat în îngrijirea tenului. Skip-care este un mod elegant de a spune că sări peste unii dintre pași fie utilizând o esență-toner, fie folosind o cremă de protecție solară foarte hidratantă, ce poate înlocui aplicarea de cremă hidratantă dimineața.


Produse fără apă în compoziție

 
În Coreea, se pune un real accent pe produsele care nu conțin multă apă. Ideea este că obții un rezultat mult mai bun utilizând produse ce înlocuiesc apa din formulă cu apă florală sau extracte din plante. Această mișcare a venit dintr-o abordare mai ecologică a frumuseții în Coreea de Sud.
 

Skin Flooding

 
Poate ați auzit despre „Skin Flooding” pe TikTok – termenul are 2,1 miliarde de vizualizări pe platformă. Ideea a apărut cu adevărat din acel regim coreean de îngrijire a pielii în mai multe etape menționat mai sus, în care strat după strat de hidratare (folosind diferite formule în diferite texturi) au fost aplicate pe piele pentru a-i “potoli setea”. A „inunda pielea” este o chestiune similară; implică aplicarea unui număr de produse hidratante diferite, de la seruri la loțiuni ușoare la creme hidratante mai groase, pentru a hidrata în profunzime și a bloca totul pe piele. Hidratarea dublă este, de asemenea, o tendință pentru cei care nu au timp. Aceasta constă în aplicarea a doua straturi din produsul hidratant preferat, fie el toner , ser sau cremă hidratantă.


SPF în doua straturi

 
Și dacă dublarea cremei hidratante nu este suficientă, ați încercat să vă aplicați și SPF de două ori? Există un real interes pentru lumina albastră, cea emisă de calculatoare si telefoane mobile, astfel încât coreenii se concentrează în adăugarea în rutina și de SPF-uri care protejează de acest tip de lumina (SPF-uri minerale), apoi folosesc un alt SPF care vine adesea sub formă de machiaj. Totul in numele unei protecții solare excelente.
 
Fie că ești începătoare în utilizarea cosmeticelor coreene, fie că le folosești de mult timp, pe Skinguru.ro vei găsi o gamă foarte variată de produse, atât pentru îngrijirea tenului cât si pentru machiaj.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod