5 secrete de frumuseţe, cu efect garantat. Vezi care sunt acestea!

Părul lipsit de strălucire şi primele semne de îmbătrânire remarcate pe piele sunt câteva dintre problemele care sperie orice femeie odată ce înaintează în vârstă. Află de la Dr. Oz care sunt cele mai bune soluţii pentru a le preveni!

Părul lipsit de strălucire şi primele semne de îmbătrânire remarcate pe piele sunt câteva dintre problemele care sperie orice femeie odată ce înaintează în vârstă. Află de la Dr. Oz care sunt cele mai bune soluţii pentru a le preveni!

1. Soluţia pentru părul degradat: uleiul de argan

Este extras din nucile de argan, iar datorită conţinutului ridicat de vitamina A, vitamina D şi antioxidanţi este un tratament excelent pentru părul deteriorat. Este recomandat să aplici acest tratament o dată pe săptămână, deoarece previne degradarea părului şi-l hidratează intens.

Ai nevoie de câteva picături de ulei de argan, încălzit în palme şi apoi aplicat pe toată suprafaţa părului umezit.

Masează bine scalpul şi apoi coafează părul în mod normal.


2. Soluţia pentru părul lipsit de strălucire: uleiul de Amla

Ca părul tău să îşi recapete strălucirea trebuie să apelezi la un exfoliant blând şi la un ulei intens hidratant. Fie apelezi la un produs din comerţ care exfoliază scalpul şi revigorează firul de păr, fie recurgi la un truc recomandat de Dr. Oz: zahărul brun. Zahărul brun este un exfoliant natural care nu conţine aditivi nocivi. Cu ajutorul lui poţi să elimini depunerile de produse de styling, celulele moarte de la suprafaţa scalpului, precum şi alte impurităţi acumulate la nivelul părului. Acest exfoliant merge de minune amestecat cu ulei de avocado, deoarece este bogat în vitamina D, A şi E care întăresc firul de păr şi-l menţin hidratat.
Ai nevoie de o parte ulei de avocado amestecat cu două părţi zahăr brun. Umezeşte părul şi aplică amestecul la baza părului, lăsându-l să acţioneze câteva minute. Îndepărtează masca, spălând bine părul. Este recomandat să aplici acest tratament o dată pe săptămână.

Pentru a hidrata intens părul, opţiunile cele mai bune sunt uleiurile vegetale, iar în topul listei se află uleiul de Amla (folosit de secole de către femeile din India) pe care-l găseşti în magazinele naturiste online. Pune puţin ulei în palmă, încălzeşte-l şi aplică-l pe păr, după care foloseşte un pieptene pentru a răspândi uleiul pe toată lungimea părului.
Dr. Oz recomandă ca acest obicei să fie efectuat o dată pe săptămână, seara, iar dimineaţa să speli în mod normal părul.


3. Soluţia pentru riduri: retinol

Retinolul este derivat din vitamina E, exfoliază pielea şi accelerează regenerarea celulelor, împiedicând astfel îmbătrânirea prematură a tenului. Cremele care conţin retinol măresc producţia de colagen şi constituie singura soluţie pentru a atenua ridurile, dacă nu vrei să apelezi la metodele estetice chirurgicale.


4. Soluţia pentru cearcăne şi pungi sub ochi: rozmarinul

Pentru cearcăne şi pungi sub ochi sunt foarte utile cremele care au în conţinutul lor rozmarin, deoarece are efect decongestionant şi ajută la eliminarea apei din această zonă, deshidratând-o uşor.



5. Soluţia pentru petele pigmentare de pe mâini: acidul kojic


Acidul kojic este ob'inut prin fermentarea orezului şi are un efect depigmentant. Caută la farmacie şi magazinele naturiste o cremă care are în conţinutul ei şi acid kojic, iar în câteva săptămâni vei observa că petele de vârstă nu mai sunt atât de vizibile. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana Mardare pe 4 Iul 2012, 22:03
    interactiv

    Si eu am fost grasuta,am avut 78kg si am reusit sa slabesc 15kg in 2 luni. In primul rand vreau sa spun ca daca tu nu te simti bine in pielea ta,cu kg pe care le ai ,transmiti starea ta de spirit si oamenilor de langa tine.Asa ca indiferent de kg in plus,de frumusete sau de hainele cu care suntem imbracate, trebuie sa avem o parere buna despre noi si sa consideram cele mai frumoase.Eu la 78 de kg nu ma simteam complexata,pentru ca cel mai important este sa fii sanatoasa,dar sa nu ne luam dupa vorba aceea:,,omul gras e sanatos si frumos'' Poate doar frumos,frumosi suntem cu totii pana la urma. E u vreau si sanatate.M-am hotarat sa slabesc dupa ce am vazut-o pe prietena mea ca a slabit in jur de 10 kg in cateva saptamani dupa ce a combinat aerobicul cu un tratament de slabit numit Interactiv Slim.Mi-am cumparat si eu produsul ,dar nu am mers si la sala. Nu am avut timp datorita serviciului. Am facut in unele seri abdomene acasa. Am mancat cat de cat sanatos si am respectat modul de administrare. In 2 luni am slabit 15kg.Si nu uitati doamnelor:Atitudinea conteaza!!! Sa ai vointa ! Important este sa lupti pana ca capat, chiar daca mai si trisezi din cand in cand. Cat timp am luat produsul am si '' gustat'' cate o inghetata si putina cilocolata. Dar nu am renuntat. Recunosc sa m-a ajutat foarte mult si produsul Interactiv Slim. Am fost foarte motivata ! Anul viitor ma voi casatori !!!

    0
    1

  • Alexa pe 4 Iul 2012, 15:01
    Retinolul

    Retinolul este derivt de vitamina A, nu vitamina E. Aceasta informatie este f importanta, deoarece unele creme derivate de vitamina A nu ar trebui folosite in timpul sarcinii

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod