5 modele sexy pentru epilatul inghinal

Epilatul este una dintre cele mai detestate metode de înfrumuseţare. Dar cu puţină imaginaţie, îl poţi transforma într-o experienţă interesantă, cu efecte pe măsură asupra vieţii tale sexuale.
Epilatul este una dintre cele mai detestate metode de înfrumuseţare. Dar cu puţină imaginaţie, îl poţi transforma într-o experienţă interesantă, cu efecte pe măsură asupra vieţii tale sexuale.

Modelele şi formele pentru părul pubian au fost în trend în anii '70, dar în ultimii ani şi-au recăpătat popularitatea. Vedetele de la Hollywood sunt cele care au contribuit foarte mult la revenirea lor. Un exemplu este Sandra Bullock, care s-a epilat inghinal în formă de inimioară şi şi-a vopsit părul pubian roz, drept cadou de Valentine's Day pentru soţul său de la acea vreme, Jesse James.

Dacă vrei să-ţi impresionezi iubitul cu un astfel de model, iată cum să procedezi:

- alege aparatul de ras pentru această tehnică. Este mult mai puţin dureros decât epilatul cu ceară şi îţi va fi mai uşor să realizezi formele. Şi crema depilatoare este o soluţie la îndemână.

- foloseşte un trimmer pentru corp pentru a scurta mult părul pubian.

- conturează cu un creion dermatograf forma pe care o doreşti

- cu aparatul de ras, îndepărtează puţin păr în dreptul formei desenate. Umezeşte apoi bine zona cu apă caldă şi aplică un gel de ras. Îndepărtează tot părul, cu excepţia celui din zona conturată, care formează modelul tău.

- la final, aplică o loţiune după ras, care previne apariţia iritaţiilor.

Iată câteva modele simple:



- linia dreptunghiulară, poate cea mai simplă dintre toate


- linia orizontală, numită şi stilul Charlie Chaplin


- săgeata îndreptată în jos


- inimioara şi rombul, modele ceva mai dificil de realizat, pe care le poţi contura folosind forme din hârtie decupată


- "răsăritul de soare", um model pentru cele care preferă o zonă intimă mai "pufoasă"

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALINNA pe 29 Aug 2011, 17:58
    OMG

    Cosanzeano, o-i avea tu putin dreptate, dar limbajul tau nu e demn de o Cosanzeana... de ce te enervezi asa in primul rand? Sunt mii de articole atat de diversificate pe aceeasi tema incat ofera tuturor posibilitatea de a alege . Da, dupa epilare , se foloseste o lotiune pe baza de alcool pt a inchide porii si a preveni iritatia locala...spirt, after shave, lotiune tonica etc. Stii tu cum se spune..alegerea dicteaza stilul,asa-i? Chiar referitor la ce ai spus tu, sunt femei care se imbraca precum niste doamne veritabile, dar vocabularul lor si gandirea sunt minimale, bazale chiar. Si nu uita, nu e toata lumea la fel :D

    15
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod