Trucuri de frumusete

10 trucuri geniale care te fac mai frumoasă

Sunt simple, ieftine şi te ajută să ai un look impecabil. Descoperă câteva trucuri geniale care te fac mai frumoasă şi pe care trebuie să le incluzi în ritualul tău zilnic.
Din dorinţa de a arăta mereu bine, multe femei sunt dispuse să cheltuie sume fabuloase pe produse scumpe sau tratamente de tot soiul care le promit efecte spectaculoase. Deşi unele pot să dea rezultatele pe care le aştepti, trebuie să cunoşti şi câteva trucuri geniale care te fac mai frumoasă fără să fii nevoită să cheltui o avere pentru a obţine acest efect. Iată care sunt cele mai folosite trucuri de înfrumuseţare recomandate de BrightSide:

1. Scorţişoara şi menta fac buzele voluminoase

Uleiurile esenţiale de mentă şi scorţişoară folosite în cantitate mică în gloss-ul de buze pot să confere volum buzelor. Pune câteva picături din uleiul preferat (trebuie să fie potrivit şi pentru uz intern) în gloss-ul/rujul lichid preferat şi vei obţine acest efect de buze pline şi voluminoase.


2. Uleiul de cocos îndepărtează chiar şi machiajul rezistent la apă

După ce te-ai spălat puţin pe faţă, umezeşte două dischete demachiante în apă călduţă şi aplică ulei de cocos pe ele. Cu ajutorul lor vei reuşi să îndepărtezi machiajul rezistent la apă.
O altă opţiune ar fi aceea de a aplica uleiul de cocos direct pe faţa umezită şi apoi să foloseşti dischetele pentru a şterge delicat machiajul. Atât uleiul de cocos, cât şi cel de măsline sunt recunoscute pentru proprietăţile lor anti-aging şi sunt adesea recomandate pentru îngrijirea tenului.


3. Ai folosit prea mult fond de ten?

Aplică puţină cremă de faţă pe care să o masezi, diminuând astfel aspectul inestetic pe care îl conferă un strat prea gros de fond de ten.


4. Bicarbonatul de sodiu redă strălucirea tenului

Dacă vrei să ai un ten radiant şi plin de strălucire amestecă o linguriţă cu bicarbonat de sodiu cu gelul/laptele de curăţare a tenului. Aplică pe faţa curată, masează delicat şi lasă câteva secunde să acţioneze, după care se îndepărtează cu apă călduţă.
Bicarbonatul va exfolia delicat pielea şi va conferi o strălucire aparte tenului tău.


5. Ai spart un fard, blush sau pudră?

Alcoolul sanitar te ajută să refaci un fard spart. Pune câteva picături de alcool sanitar peste pulberea fărămiţată, nivelează cu ajutorul unui cuţit, iar peste câteva ore alcoolul se evaporă şi fardul va fi din nou intact.


6. Amidonul de porumb, în locul şamponului uscat

Foloseşte amidonul de porumb pe care să-l aplici la rădăcina părului precum ai folosi un şampon uscat. Acesta va absorbi excesul de sebum, iar părul tău va arăta perfect, chiar dacă nu l-ai spălat. Este o soluţie de urgenţă pe care o poţi folosi cu încredere dacă nu ai la îndemână un şampon uscat şi nici timpul necesar pentru a-ţi spăla părul.


7. Încălzeşte ondulatorul de gene înainte de a-l folosi!

Pentru a obţine gene perfecte şi lungi, încălzeşte ondulatorul de gene cu ajutorul unui foehn. Este unul dintre trucurile geniale care te fac mai frumoasă, deoarece genele tale vor fi perfect curbate şi alungite.


8. Foloseşte vaselina ca să persiste parfumul mai mult timp

Masează în punctele cheie puţină vaselină, după care aplică parfumul! Acest mic truc va permite ca mirosul să persiste un timp mult mai lung.


9. Aspirina va ajuta să cureţi unghiile îngălbenite şi distruse

Dizolvă 2 aspirine, o capsula cu vitamina A, 1 linguriţă cu sare de mare şi puţin ulei vegetal în 200 mililitri de apă. Ţine unghiile de la mâini în acest amestec timp de 10 minute, după care tamponează-le cu un prosop de hârtie.



10. Pentru a aranja genele poţi să foloseşti fixativ

Pentru a le separa şi a le fixa, poţi să foloseşti o perie de la o mascara mai veche pe care să pulverizezi fixativ şi să periezi genele. Acest mic truc le va separa şi le va aranja aşa cum îţi doreşti înainte de a aplica un strat de mascara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod