"In aceasta vara se poarta blondul si tunsorile care denota miscare" - Cristi Pascu

Cristi Pascu, hairtstylistul multor vedete din Romania, spune ca in aceasta primavara-vara se poarta blondul si tunsorile care denota miscare. De asemeni, Cristi recomanda folosirea produsele de ingrijire naturale, fara compusi chimici. Care sunt tendintele primavara-vara 2014 in materie de coafuri si culori ale parului aflati in interviul de mai jos.
1.     Care sunt culorile si tunsorile acestui sezon?

Acest sezon este caracterizat de un singur cuvânt: MISCARE ! Atat tunsorile cât și coafurile trebuie să aibă mișcare.  Tunsorile sunt filate mai mult sau mai puțin pentru a le face mai ușoare și mai manevrabile  La coafură, chiar și cocurile se poartă ușor neglijente, dar pe cât posibil, accesorizate (se poartă în acest sezon accesorii aurii) La culoare, se poarta blondul si aramiul. De la blond miere închis pana la blond șampanie .
Nuanțele de arămiu pentru acest sezon sunt cele deschise, coniac deschis.

2.     Cat de greu este sa mentii un par aranjat si cat de des trebuie sa treci pragul salonului de coafura?

Depinde foarte mult de tunsoare. De aceea, este bine să investești un pic timp și resurse pentru tunsoarea ta căci acest lucru iți va aduce mult timp și liniște pentru câteva luni (1-4 luni, în funcție de lungimea parului )

3.      Daca ar fi sa poti face o unica recomandare femeilor ce le-ai recomanda sa NU isi faca?


Atunci când vine vorba de schimbare, este foarte important sa "citești" persoana din fața ta.
Doar 25% din cele care doresc schimbări,  au curajul să ia decizii majore. Este decisiv pentru clientă, să îi poți arata o poză cu rezultatul final, să îi poți promite că va arata la fel de bine și acasă, după ce se spală ea pe cap, nu doar la tine, la salon.  Este elementul principal în acest caz!  Doar acest lucru iți poate face publicitate cu adevărat

4.      Care sunt produsele pe care le-ai recomanda pentru ingrijirea parului?


Morrocan Oil sunt produse de calitate pe care le recomand si pe care le folosesc.
Mai folosesc in salon cu efecte foarte bune produse L oreal, kerastasse, Wella. Cred ca ar trebui sa cautam mai mult produsele pentru ingrijirea parului care se apropie de natural, fara prea multi adaosi chimici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod