Video. Cum se pregătește Chrissy Teigen pentru o apariție pe covorul roșu

Video. Cum se pregătește Chrissy Teigen pentru o apariție pe covorul roșu

Pentru cele mai multe dintre noi, pregătirea pentru o seară în oraș poate dura ore în șir.
Un duș lung, aplicarea cremelor și loțiunilor, realizarea machiajului, uscarea și coafarea părului, toate acestea ne iau destul de mult timp. Iar cu cât evenimentul este mai important, cu atât mai lungă pregătirea.

De multe ori poate că ai visat să ai o armată de stiliști, makeup artiști și cosmeticieni pe lângă tine să facă totul în locul tău, așa cum se întâmplă în cazul starurilor. Dar un nou filmuleț postat pe Instagram demonstrează că și starurile sunt exact ca noi.

Deși se bucură de ajutorul celor mai buni profesioniști, pregătirea pentru eveniment pe covorul roșu durează la fel de mult.
Emma Osborne, makeup artistul modelului Chrissy Teigen, a postat un video pe Instagram în care vedeta este pregătită. Video-ul durează aproximativ 35 de secunde, dar concentrează peste o oră și jumătate de pregătiri la care este supusă Chrissy, potrivit glamour.com. Filmulețul începe cu modelul purtând un halat de baie și un prosop înfășurat în jurul capului. În cadru poate fi observat pentru câteva secunde și celebrul cântăreț John Legend, soțul acesteia. Apoi, în cele 35 de secunde în care a fost comprimat întregul proces de machiere și coafare, mâinile celor doi specialiști se mișcă de zor uscând părul, ondulându-l, aplicând fond de ten sau mascara.Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod