Stilul Activ cu JOJO

Stilul este o chestiune foarte personala. Fiecare simte altfel culoarea sau o anume combinatie vestimentara. Femeilor active le recomand din tot sufletul cuvantul "Confortabil".
Stilul este o chestiune foarte personala. Fiecare simte altfel culoarea sau o anume combinatie vestimentara. Femeilor active le recomand din tot sufletul cuvantul "Confortabil". Niciodata nu as imbraca ceva in care nu am libertate de miscare. Nici macar o rochie de seara. Toate hainele din garderoba mea au acest lucru in comun: ma ajuta sa ma simt bine. Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am primit de la un prieten si stilist foarte apropiat, care s-a ocupat ani de zile de imaginea mea, a fost sa ma simt bine in haina pe care o imbrac. Disconfortul e vizibil. Stralucirea unei femei se naste din atitudine in primul rand. Un zambet plin de incredere nu poate exista intr-o tinuta care ne incorseteaza. Faptul ca sunt o femeie activa si relaxata se potriveste de minune cu ideea campaniei incepute. Pana la urma, avem nevoie si de un deodorant care sa ne ajute sa ne simtim relaxate, chiar si atunci cand ziua pare ca are 48 de ore!
 
Mituri despre produsele cosmetice...
Unii oameni confunda deodorantul cu parfumul.
E ca si cum ai face confuzie intre fundatia casei si peretii exteriori...
Deodorantul este produsul pe care ne sprijinim, ca un piedestal pe care urcam pentru a ne arata lumii. Apoi urmeaza parfumul. Exista tot felul de povesti  sau experiente traite atunci cand vine vorba despre capitolul ingrijire. Regula trebuie insa inteleasa si respectata inca de la inceputul zilei. Dupa dus - deodorant. Altfel, exista riscul sa te prezinti celorlalti asa cum poate ca nu esti de fapt. Nimeni nu se naste educat sau invatat. Invatam pas cu pas orice, cu totii, si niciodata nu este prea tarziu.

Preferintele actritei Jojo

Sunt un mare fan al filmului vechi. Figuri marcante ale actorilor mari ca Marlon Brando, Greta Garbo, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn si atatea alte stele, ma vor impresiona probabil pentru totdeauna.
"Un tramvai numit dorinta", "Unora le place jazz-ul " sau "Mic dejun la Tiffany's" sunt trei filme care mi-au placut enorm si pe care le revad cu drag de fiecare data.
Exista insa zeci de productii cinematografice care au atatea lucruri de spus.. Dintre cele noi mi-a placut foarte tare "Lebada Neagra" cu Natalie Portman. Sa ne amintim insa ca cei enumerati de mine aici aveau stralucire nu numai pentru talentul lor fabulos, ci si pentru aspectul lor special. Sunt convinsa ca ritualul lor de ingrijire era unul foarte strict. Nu mi-o pot imagina altfel pe Marilyn Monroe decat mirosind foarte proaspat si senzual.
 
Feminitatea este o combinatie interesanta intre caldura, inteligenta, senzualitate, prospetime, gratie si stralucire. Toate sunt ingredintele feminitatii, ale unei femei in adevaratul sens al cuvantului. Atentie insa ca nu am spus frumusete! Feminitate inseamna altceva. Am vazut atatea frumuseti lipsite de feminitate incat sunt convinsa ca am dreptate. As adauga undeva si compasiunea si mai ales capacitatea de a iubi fara limite...  Feminitatea esti tu..
Oricine ai fi, daca citesti si te regasesti in aceste randuri.
 
Vacanta, vacanta, vacanta!  Tocmai am intrat in vacanta si am mai mult timp pentru mine. Ziua incepe cu yoga sau gimnastica, alteori cu micul dejun  Apoi...sunt mereu atatea lucruri de rezolvat!  Interviuri, cumparaturi pentru casa, uneori gatit si pregatit pentru cina cu sotul meu. De cand il asteptam pe bebe insa, am avut parte de sesiuni luuuuungi de shopping! Hainute, patut, carut, lampi, jucarii, covorase, perdelute, asternuturi, cadite etc. Si nu am incheiat inca! Trebuie sa marturisesc insa ca mi-a facut o reala placere! Daca in mod normal ador cumparaturile acum a fost si mai frumos! Pentru ca faceam cuparaturi pentru bebe!
Zilele mele preferate sunt insa cele in care am grija de mine. Obisnuiesc sa merg la salon si sa ma las pe mana specialistilor care imi pregatesc un masaj relaxant, un tratament facial cu creme frumos mirositoare, oje in culori de bomboane si tratamente pentru par...
Dupa un astfel de rasfat, ma simt ca o printesa

Concertele anului
Voi merge impreuna cu sotul meu cu siguranta la Bon Jovi! Am fi mers si la Sting dar bebe e pe drum si nu il mai putem duce cum vrea mami intr-o nebunie de sunet si aglomeratie!:) La Bon Jovi probabil ca voi ragusi asa cum am facut si la Aerosmith si Guns... Si am auzit un zvon cu Alice Cooper?
La B'estFest vin atatea nume mari si de la noi si din afara tarii incat nu cred ca vom lipsi! Tot ce pot spune este ca mamele noastre vor face muult babysitting vara acesta....se anunta o vara buuuna si nebuna! V-am spus ca bebe are un body cu AC/DC? Abia astept sa mergem impreuna la concerte!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SAVUFLORI86 pe 30 Aug 2011, 23:06
    Jojo

    O femeie frumoasa si puternica !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod