Frumuseţea ta: Cum să-ţi faci un selfie perfect. 5 reguli simple

Telefoanele inteligente de care suntem atât de dependenţi au dus de curând la apariţia unui nou trend, dar şi a unui cuvânt "proaspăt", desemnat în 2013 cuvântul anului.
Este vorba despre "selfie", fotografia pe care ţi-o faci singură cu ajutorul smartphonului. Iar pentru că aceste fotografii ajung de obicei pe paginile de socializare, este obligatoriu să iasă impecabil, că doar vrei să-ţi impresionezi prietenii, nu? Iată câteva reguli care te vor ajuta să realizezi selfie-ul perfect:

Un selfie perfect: Lumina potrivită

Evită lumina directă a soarelui asupra chipului tău, dacă nu vrei ca fiecare por, rid sau imperfecţiune să iasă în evidenţă. De asemenea, sursele de lumină aflate în spatele tău nu te avantajează deloc.
Cea mai bună zi pentru un selfie este una înnorată, în care lumina este difuză.

Alege unghiul ideal

Unghiul din care eşti fotografiată poate face complet diferenţa dintre o fotografie foarte reuşită şi un eşec. De aceea, pentru a afla care sunt poziţiile tale forte, răsfoieşte fotografiile mai vechi şi alege-le pe cele în care îţi place cum ai ieşit. Apoi ai grijă să adopţi pentru viitoarele tale fotografii poziţia care te avantajează cel mai mult.

Gene dramatice

Cea mai importantă regulă a machiajului pentru fotografie este să ai gene dese, lungi şi foarte bine definite. Aplică cel puţin două straturi de mascara.
O metodă pentru ca genele să fie complet acoperite, de la rădăcină şi până la vârfuri este să clipeşti ţinând pensula pe gene. În acest fel genele vor fi perfect "îmbrăcate" în mascara şi vor fi foarte vizibile în poză.

Un selfie perfect: Evită cu orice preţ "botul de raţă"

Obiceiul femeilor de a ţuguia buzele în selfie a devenit o adevărată sursă de bancuri în întreaga lume. Prin urmare, dacă nu vrei să se facă glume pe seama ta, evită acest gest complet lipsit de sens şi de multe ori chiar penibil.

Instalează o aplicaţie care îţi permite să adaugi filtre

Aplicaţiile concepute pentru a adăuga filtru imaginilor sau pentru a edita contrastul sau luminozitatea sunt un ajutor important pentru selfiuri perfecte. Poţi opta pentru deja clasicul Instagram, dar şi pentru Camera+ sau Snapseed.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod