Cum sa ai un zambet de Hollywood?

Un suras de diva pasind pe covorul rosu, in blitzurile fotografilor... Un model ce zambeste intr-o tinuta de designer, intr-o revista. Mai mult...
Un suras de diva pasind pe covorul rosu, in blitzurile fotografilor... Un model ce zambeste intr-o tinuta de designer, intr-o revista...

Ti-ai dori sa arati ca ele, dar crezi ca nu vei putea ajunge niciodata la rezultatul dorit? Gresit.

Ceea ce vezi la televizor sau in reviste este rezultatul eforturilor unei intregi echipe de specialisti; pentru ca aproape orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, sa arate cat mai bine, sa fie admirata sau iubita.  

Fideli misiunii de a promova conceptul de estetica dentara, DENT ESTET te poate ajuta sa-ti imbunatatesti spectaculos unul dintre cele mai importante atu-uri ale chipului tau: Zambetul.


Un zambet frumos inseamna dinti drepti si bine pozitionati. Daca nu ai un zambet de revista, il poti obtine cu ajutorul aparatului ortodontic "invizibil"- Incognito.

 Acum ai posibilitatea sa obtii zambetul dorit fara grija finantelor, platind direct catre DENT ESTET, in rate lunare sau trimestriale, fara dobanzi, comisioane sau alte costuri suplimentare.

Pentru ca DENT ESTET este prima clinica ce isi sustine clientii - introducand in premiera sistemul de plati esalonate pentru achizitia acestui aparat.

Incognito te ajuta sa obtii zambetul dorit, chiar daca ai trecut de varsta de 25 de ani.
Cu ajutorul aparatului, poti obtine un zambet frumos si poti arata mai tanara, mai optimista, mai plina de viata.

Aparatul este complet invizibil din exterior, se monteaza usor si cu disconfort minim si este o solutie comoda, ce iti permite sa te bucuri pe toata perioada tratamentului de ritmul obisnuit de viata. Incognito este cel mai popular aparat lingual in tarile Uniunii Europene si SUA.

DENT ESTET a introdus acest aparat dentar in Romania - peste 300 de persoane au cunoscut pana acum beneficiile oferite de Incognito.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod