Cum arată fără Photoshop vedetele de peste 45 de ani

Aproape toate fotografiile cu vedete pe care le vedem în reclame, în reviste sau publicații online sunt editate.
Photoshop a devenit arma standard pentru a face pe oricine să arate ireal de bine. Starurile de peste 50 de ani arată de parcă ar fi adolescente, fără niciun rid, pete pigmentare, piele lăsată sau celulită.

Dar știm deja că totul este fals, obținut cu ajutorul programelor de editare photo. Această tehnică este utilizată deja de zeci de ani, efectele fiind devastatoare pentru percepția pe care o au tinerele din ziua de azi asupra corpului lor. 

Potrivit unor sondaje, 42% dintre fetițele din clasele 1-3 vor să fie mai slabe.
78% dintre adolescentele de 17 ani sunt nemulțumite de felul în care arată. 30% dintre elevele de liceu suferă de o tulburare de alimentație. Adolescentele se tem de faptul că s-ar putea îngrășa mai mult decât se tem de cancer, faptul că și-ar putea pierde părinții sau de un război nuclear, potrivit sondajului citat de huffpost.com.

Din fericire, tot mai multe celebrități încep să vorbească deschis despre pericolul fotografiilor retușate. Unele dintre ele, printre care actrița britanică Kate Winslet, le interzic publicațiilor să le photoshopeze fotografiile.
Cu toate acestea, imaginile neretușate și cele editate ne arată cât de mari sunt diferențele dintre realitate și ficțiune.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod