BOTOX la dentist? 3 Avantaje

In ultima vreme exista din ce in ce mai multe persoane care apeleaza la medicul dentist nu numai atunci cand apar durerile insuportabile de dinti, ci si dintr-o atitudine preventiva sau din dorinta de a arata bine, de a zambi mai frumos si de a avea un chip vizibil intinerit.
In ultima vreme exista din ce in ce mai multe persoane care apeleaza la medicul dentist nu numai atunci cand apar durerile insuportabile de dinti, ci si dintr-o atitudine preventiva sau din dorinta de a arata bine, de a zambi mai frumos si de a avea un chip vizibil intinerit.

In SUA tratamentele cosmetice cu Botox, Acid Hialuronic sau alte substante de umplere au avut cea mai rapida dezvoltare in ultimii zece ani, iar sumele cheltuite in acest domeniu sunt de doua ori mai mari decat cele investite in marirea sanilor sau in liposuctie. Acest lucru se datoreaza combinatiei fericite intre nevoia de a arata bine si disponibilitatea acestor tratamente cu preturi si riscuri mult mai mici fata de chirurgia plastica traditionala.


Unul dintre cele mai sigure locuri in care poti realiza astfel de tratamente estetice, intr-un timp scurt si complet fara durere, este clinica stomatologica DENT ESTET, de peste 12 ani lider in estetica dentara in Romania. DENT ESTET a introdus pentru prima data acest concept in tara noastra, prin programul INSPIRE®, despre care gasesti mai multe detalii aici.

De ce este indicat medicul dentist pentru tratamente cu Botox sau Acid Hialuronic? Din cel putin 3 motive:

1. Medicii dentisti sunt cei care stiu cel mai bine sa remodeleze si sa creeze un zambet frumos pentru tine, din toate punctele de vedere. Ei au deja experienta in stomatologia estetica, in lucrul cu materiale sofisticate si proceduri care solicita profesionalism, precizie si minutiozitate.
 
2.
Putini specialisti in estetica sunt atat de bine pregatiti profesional ca medicii dentisti in ceea ce priveste functionalitatea si dinamica musculaturii faciale
sau felul in care muschii raspund la diversi stimuli. Injectarea cu Botox in locul nepotrivit poate duce la efecte nedorite, de care vei scspa greu, in aproximativ 3 sau 4 luni. Daca, de exemplu, injectarea are loc prea aproape de spranceana, poti sa te alegi cu efectul numit "caderea sprancenei", iar daca este prea aproape de gura pot aparea complicatii chiar in  functionalitatea normala a acesteia (zambit, mestecat).

3. Medicii dentisti stapanesc cel mai bine tehnicile de administrare a anesteziei intraorale, care te vor ajuta sa obtii, fara durere si intr-o singura vizita la dentist, un zambet perfect.
Majoritatea celor care au experimentat injectarea cu substante de umplere sub o anestezie a pielii realizata doar cu crema anestezica au avut dureri in timpul procedurii.

In plus, specialistii DENT ESTET in estetica dentara si faciala, Dr. Raluca Bucur si Dr. Alina Crantea, participa constant la congrese si cursuri internationale pentru a-ti putea oferi cele mai noi tratamente si solutii de intinerire, fiind singurii speicialisti din Romania certificati de catre AAFC (American Academy of Facial Cosmetics).

Esti curioasa cum iti poti transforma infatisarea fara bisturiu, fara durere si intr-un timp foarte scurt?
Programeaza-te pentru o consultaţie estetica si specialistii DENT ESTET in estetica dentara si faciala iti vor arata cum te poate ajuta INSPIRE®.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bogdanf pe 8 Mar 2012, 22:34
    botox

    eu nu sfatuiesc pe nimeni sa ajunga pe mana marelui specialist:dr alina crantea...nu se pricepe la o banala plomba ce sa mai zic de botox....mare grija ....verificati inainte de a promova asa zisii "specialisti"

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod