6 aplicaţii pentru smartphone care te ajută să fii frumoasă

Unul dintre cele mai interesante avantaje ale tehnologiei este că ne face viaţa mult mai uşoară, inclusiv în privinţa modului în care arătăm.
Unul dintre cele mai interesante avantaje ale tehnologiei este că ne face viaţa mult mai uşoară, inclusiv în privinţa modului în care arătăm.

Ştiai că există mai multe aplicaţii pentru smartphone care te ajută să fii mai frumoasă, exact ca un stilist personal, care îţi deserveşte nevoile la orice oră din zi şi din noapte?


De la idei inspiraţionale pentru ţinute adaptate fiecărei ocazii, până la nuanţele de ojă care îţi avantajează look-ul, practicele aplicaţii pentru smartphone chiar te ajută să fii mai frumoasă, dacă le oferi puţin spaţiu în memoria telefonului tău inteligent.

Iată câteva opţiuni numai bune de instalat!


1. Cloth



Aplicaţia Cloth este un mic geniu cu excelente aptitudini organizatorice, care te ajută să salvezi, categoriseşti si impărtăşeşti cu prietenele tale ţinutele pe care le adori, făcând o simplă poză şi salvând-o în soft. Astfel, îţi faci o bază de date preţioasă cu ansambluri vestimentare pentru fiecare ocazie şi anotimp. Cloth este conectat şi la wunderground.com, de unde preia date în timp real despre starea vremii, pentru a te anunţa cum ar trebui să te îmbraci în fiecare zi.

2. Pose



Această aplicaţie, de care faimoasa Rachel Zoe este absolut îndrăgostită, te încurajează să îţi fotografiezi ţinutele de care esti foarte mândră, să etichetezi brandurile hainelor şi să te inspiri din ideile celorlalţi utilizatori Pose. Mai mult decât atât, poţi să primeşti şi aprecieri pentru alegerile tale vestimentare, prin Like-uri şi comentarii.

3. Stylebook



Dacă dressingul tău real nu este tocmai cel mai ordonat din lume, Stylebook poate să fie garderoba ta perfect organizată, în variantă virtuală, desigur. Cu acest soft pentru smartphone poţi să îţi fotografiezi hainele, pantofii, gentile şi bijuteriile, să le ordonezi pe categorii, apoi să faci colaje cu diversele ţinute pe care ai vrea să le încerci în viaţa reală. Poţi chiar să ţii evidenţa hainelor purtate în fiecare zi, cu ajutorul marcajelor dintr-un calendar al softului.

4. Coopertone My UV Alert



Pielea ta frumoasă şi sănătoasă va rămâne astfel, doar dacă o fereşti pe cât posibil de nocivele radiaţii UV. Coopertone My UV Alert este o aplicaţie care te ajută să te protejezi de efectele negative ale ultravioletelor.

După ce îţi identifică locaţia, programul te anunţă asupra condiţiilor meteo, calculează indexul UV al fiecărei zile, îţi sugerează ce loţiune de protecţie solară să foloseşti în funcţie de tipul pielii tale şi te anunţă când este cazul să reaplici produsul, pentru a fi 100% în siguranţă.

5. OPI Nail Studio


Nu ştii ce nuanţe de ojă îţi avantajează cel mai bine tonul pielii? OPI Nail Studio este o aplicaţie isteaţă care îţi oferă o mână de ajutor, la modul propriu: ai la dispoziţie palma unei mâini, în diverse variante de nuanţe ale pielii şi toate culorile de ojă din lume. Selectezi nuanţa ta reală de piele şi testezi manichiurile disponibile în format virtual.

6. GoodGuide



Vrei să eviţi produsele cosmetice pline de substanţe chimice cu ingrediente nocive, precum ftalatii şi parabenii, însă nu ai întotdeauna încredere în eticheta lipită pe ambalaj? Cu aplicaţia GoodGuide, poţi să fotografiezi pur şi simplu codul de bare al produsului şi vei afla cât de bio este în realitate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana-Maria pe 1 Aug 2013, 11:44
    Aplicatia GoodGuide

    Aplicatia GoodGuide vizeaza numai produsele comercializate in SUA.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod