5 schimbări care te fac divă

Studiile ne arată de ani de zile că cele mai multe femei nu sunt mulţumite de felul în care arată. Dar cu toate astea, puţine sunt cele care chiar fac ceva în acest sens. Nu trebuie să muţi munţii din loc! E suficient să faci schimbări mici, dar cu efecte senzaţionale. Iată câteva idei:
Studiile ne arată de ani de zile că cele mai multe femei nu sunt mulţumite de felul în care arată. Dar cu toate astea, puţine sunt cele care chiar fac ceva în acest sens.

Nu trebuie să muţi munţii din loc! E suficient să faci schimbări mici, dar cu efecte senzaţionale.

Iată câteva idei:

Fii mulţumită de tine


Ne-am obişnuit atât de mult cu imaginea modelelor care ne "bântuie" peste tot, în reviste, în reclame, la cinema şi televizor, încânt ne este tot mai greu să credem că frumuseţea înseamnă şi altceva în afară de picioare de doi metri şi talie de copil subnutrit.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să conştientizezi că niciodată nu vei arăta precum fetele din reviste şi asta pentru că nici ele nu arată tocmai aşa...
Au primit mult ajutor din partea programelor de editare foto. Prin urmare, trebuie să fii absolut sigură pe tine că poţi arăta ca o divă, cu tot cu defecte şi calităţi!


Începe cu sprâncenele!


Sprîncenele sunt cele care schimbă total felul în care arăţi. Cele mai mici modfificări au efecte senzaţionale, iar dacă te laşi pe mâna unei cosmeticiene foarte bune, vei fi uimită de rezultat! Forma lor trebuie să se adapteze perfect formei chipului tău şi numai un specialist în adevăratul sens al cuvântului le poate "sculpta" aşa cum trebuie.

Schimbă tunsoarea şi culoarea părului


Foarte multe femei rămân blocate într-o anumită etapă în ceea ce priveşte părul. Dacă nu este nici lung, nici scurt, nu are o formă anume şi de cele mai multe ori îl ţii prins într-o coadă la spate, e clar că trebuie să schimbi ceva.


Alege o tunsoare care te reprezintă şi o culoare senzaţională şi vei vedea efectele rapid! Pe lângă faptul că vei fi o adevărată apariţie sexy pentru cei din jur, te vei simţi mult mai bine în pielea ta şi mult mai încrezătoare.


Fă sport!


Nimic nu se compară cu un corp tonifiat. Chiar şi câteva minute de exerciţii efectuate prin casă îţi pot modela corpul în timp, aşa cum nu ai fi crezut.

De exemplu, dacă te supără colăceii abdominali, stabileşte-ţi ţelul de a face în fiecare zi un set de 10 exerciţii pentru abdomen, crescând numărul lor de la o zi la alta cu 2, 3 sau cât crezi că poţi.
Vei reuşi treptat să-şi sculptezi corpul, fără aparate, fără tratamente cosmetice şi fără cheltuieli. Singura condiţie este să treci la treabă!

O garderobă cu totul nouă


Dacă nu eşti mulţumită de stilul tău vestimentar şi ai vrea să te poţi îmbrăca mai sexy, mai elegant, dar ai senzaţia că îţi este foarte greu să-ţi schimbi toate hainele din garderobă, este indicat să nu abordezi problema chiar atât de radical.

Schimbările treptate sunt ideale! Cumpără-ţi cu timpul numai lucruri elegante, feminine şi renunţă neapărat la cele pe care nu le mai porţi. Alege pantofii cu toc în locul celor cu talpa joasă şi nu uita să îţi pui atuurile în valoare.
(foto: iStockphoto)
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 14 Iun 2012, 11:14
    Eu am slabit cu Canadian Tea

    buna! si eu am inceput acesta dieta dar nu am reusit sa o tin pana la capat. nu m-am putut abtine de la dulciuri. la 2-3 zile ma lua o pofta de nu mai stiam ce e cu mine. parca intram in depresie. cum mancam putina ciocolata sau mai recent cate o inghetata ''scufita rosie'' ma simteam de parca era cea mai fericita zi din viata mea. de vreo 5 saptamani beau ceaiul Canadian Tea si marturisesc ca am slabit 7 kilograme si pe deasupra am continuat sa mananc si un dulce la 2 -3 zile. acum beau si ceaiul si incerc sa mai mananc si pepene cu toate ca am auzit ca ingrasa daca este consumat in cantitati mari. mai bine slabesc mai incet si imi fac si poftele ca altfel mi-e teama ca o sa fiu depresiva. eu asa ma simt cel mai bine. voi continua sa beau Canadian tea si sper sa slabesc din ce in ce mai mult. si apropo, am aflat ca ciocolata neagra te ajuta la slabit. in concluzie va anunt ca am si o ciocolata neagra in frigider! :)))))) spor la slabit !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod