3 trucuri pentru un zambet perfect

Hair stylistul iti transforma parul in adevarate opere de arta. Make-up artistul iti evidentiaza trasaturile si iti creaza o imagine de diva. Dar Smile Stylistul... cum iti poate veni in ajutor?
Hair stylistul iti transforma parul in adevarate opere de arta. Make-up artistul iti evidentiaza trasaturile si iti creaza o imagine de diva. Dar Smile Stylistul... cum iti poate veni in ajutor?
 
Stim ca oricat de aranjate am fi, oricat de bine ne-ar arata parul si indiferent cat de frumos am fi machiate, o dantura inestetica anuleaza toate eforturile noastre de a arata impecabil.  
 
In acest caz, putem lua doua decizii:  

1. Excludem ideea de a zambi in public, sau
2. Apelam la ajutorul Smile Stylistului.
 
Acesta este un specialist in estetica dentara ce are misiunea de a-ti transforma zambetul intr-o sursa de incredere si de inspiratie.
 
 
Spre deosebire de restul medicilor dentisti, stilistul zambetului se foloseste de elemente din zona de beauty pentru a-ti crea un zambet hollywoodian ce se armonizeaza cu intreaga ta infatisare.
 
Iata 3 proceduri prin care un Smile Stylist iti poate imbunatati imaginea:
 

1. Fatete dentare LUMINEERS® USA

 
Aceasta este una dintre cele mai cerute proceduri datorita faptului ca transforma total aspectul danturii, fiind foarte usor de realizat. LUMINEERS® sunt singurele tipuri de fatete dentare din lume care nu necesita slefuirea dintelui, sunt garantate pe viata si 100% personalizate.
Procedura nu are efecte negative si rezultatul este uimitor!

In plus, pana in 1 Iunie 2011 iti poti transforma complet infatisarea fara eforturi financiare. Afla detalii aici.
 

2. Albire dentara ZOOM® Advanced Power

 
Un zambet stralucitor atrage privirile celor din jur, oferindu-ti incredere in tine. Iar pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor tale, albirea dentara trebuie efectuata sub supravegherea atenta a unui specialist in estetica dentara.  
 
De asemenea, pentru ca efectul sa fie maxim, alege sa-ti faci albire cu lampa cu plasma ZOOM® Advanced Power 3, cel mai renumit sistem de albire la nivel mondial.

 

3. Aparatul dentar INCOGNITO

 
De ce se recomanda acest tip de aparat? Deoarece este invizibil din exterior! Astfel, nimeni nu va observa procesul de transformare a zambetului, ci doar rezultatul uimitor. Fiind un aparat dentar performant, efectul se va vedea imediat!

INCOGNITO nu iti ofera doar un zambet impecabil, ci si un iPad 2 CADOU la achiztionarea aparatului dentar, pentru ca tu sa fii mereu la curent cu evolutia tratamentului ortodontic. Afla mai multe detalii aici !

Urmand modelul american, clinica stomatologica DENT ESTET a introdus, in premiera in Romania, conceptul de Smile Stylist.
O echipa de stilisti ai zambetului te asteapta in singurul centru de estetica dentara - Excellence Esthetic Center  - pentru a-ti infrumuseta zambetul.
 
Programeaza-ti o vizita la Smile Stylist pentru a vedea cum ai arata cu un zambet perfect sau ce procedura ti se potriveste!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod