15 vedete care și-au schimbat radical imaginea de-a lungul anilor

Cu toții ne dorim să arătăm tot mai bine, iar presiunea devine tot mai mare odată cu trecerea anilor.
Este cu atât mai mult valabil în cazul celebrităților, care se bazează pe imaginea lor pentru a avea succes și a se menține în topurile popularității. 

Tocmai de aceea multe staruri apelează la diferite trucuri, fie că este vorba de o schimbare subtilă de look, precum culoarea părului, sau transformări radicale ce implică operații estetice sau tratamente cu Botox sau fillere.

Citește și: Un nou look îți poate schimba viața. Cele mai frumoase 30 de transformări


Dacă unele dintre ele au reușit, altele nu au făcut altceva decât să atragă atenția asupra semnelor inevitabile care apar în mod natural odată cu trecerea anilor.

Câteva schimbări importante pot ajuta orice persoană să arate bine chiar și pe măsură ce trec anii. De exemplu, culoarea părului este deosebit de importantă și este cunoscut faptul că nuanțele de păr mai deschise reușesc să șteargă câțiva ani de pe chip.
De asemenea, forma și culoarea sprâncenelor contează foarte mult, precum și alegerile în materie de machiaj.

Descoperă în galerie 15 vedete care și-au schimbat semnificativ imaginea de-a lungul timpului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod