Dermoîngrijirea anticelulitică

Nu–i aşa că nu mai suporţi celulita cea nesuferită? Te gândeşti mereu că se apropie sezonul cald şi ai vrea să porţi în voie hainele, fără să mai fii stresată că pielea ta nu arată aşa cum ar trebui ?
Nu–i aşa că nu mai suporţi celulita cea nesuferită? Te gândeşti mereu că se apropie sezonul cald şi ai vrea  să porţi în voie hainele, fără să mai fii stresată că pielea ta nu arată aşa cum ar trebui ?

Pe lângă sport şi regim alimentar echilibrat, e bine să foloseşti produse dermocosmetice care să fie eficiente în diminuarea celulitei şi a aspectului neplăcut dat de aceasta. Acumulările de grăsime de sub piele sunt greu de învins, dar nu imposibil! Preparatele specializate Pharmaceris C asigură o diminuare efectivă a celulitei.


CELLU FREE PRE Peeling anticelulitic pentru corp
- este un produs recomandat pentru curăţarea zilnică a pielii. Ajută la diminuarea celulitei şi netezeşte pielea. Asigură o îngrijire perfectă a pielii şi îndepărtează stratul de celule moarte ale epidermului. Masajul cu ajutorul particulelor exfoliante stimulează microcirculaţia pielii şi accelerează procesele metabolice (arderea grăsimilor, eliminarea toxinelor).

Aplicaţi o cantitate mică de peeling pe pielea umedă. Masaţi până face spumă apoi clătiţi abundent.
După uscarea pielii aplicaţi CELLU FREE 1 gel-cremă anticelulitic din gama Pharmaceris C.

Capacitate: 225 ml Preţul recomandat: 72 ron

CELLU FREETM 1 Gel-cremă anticelulitic - este un preparat creat pentru reduerea celulitei, precum şi pentru remodelarea corpului. Reduce vizibil neregularităţile pielii şi combate cauzele apariţiei celulitei. Complexul    inovator IM   FORMULA™ descoperit de Laboratoarele Pharmaceris protejează fibrele de colagen şi previne degradarea acestora; îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, îi redă fermitatea şi reduce aspectul celulitei.
Sistemul unic pe bază de aminoacizi DERMÈ™SYSTEM cu L-carnitină pătrunde în straturile cele mai adânci ale pielii unde se formează celulita.
Imediat după aplicare se observa un efect de elasticitate şi netezire a pielii( devine hidratată şi moale la atingere).

Aplicaţi CELLU FREE 1 sistematic de 2 ori pe zi timp de cel puţin o lună pe zonele afectate de celulită: abdomen, şolduri, coapse şi fese. Aplicaţi gelul-cremă cu mişcări circulare pe pielea uscată şi masaţi până se absoarbe.

Capacitate: 150 ml Preţul recomandat: 67 ron


Pentru mai multe informaţii  puteţi accesa site-ul www.pharmaceris.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod