Pe ce zone ale corpului se aplică parfumul

Aromele tale preferate te pot însoţi toată ziua dacă ştii câteva trucuri şi, mai ales, dacă ştii pe ce zone ale corpului se aplică parfumul.
De obicei, aplicăm parfumul pe gât, decolteu sau la încheieturile mâinilor. Dar potrivit speciliaştilor, sunt şi alte zone ale corpului care păstrează mai bine parfumul întreaga zi. Iată care sunt acestea:

Pe păr

Fibrele sunt cele care menţin cel mai bine aroma de-a lungul timpului, de aceea vei regăsi parfumul tău pe o eşarfă pe care ai purtat-o cu zile în urmă. Foloseşte-te de acest lucru şi aplică parfumul pe păr, pentru ca mirosul să se menţină mult mai mult timp. Dar pentru că parfumul conţine alcool, care îţi poate usca părul, în loc să aplici direct pe păr, pulverizează puţin parfum pe perie înainte de a o folosi.

În spatele urechilor

Zonele cele mai calde ale corpului sunt şi cele care vor difuza cel mai bine parfumul de-a lungul zilei. Iar una dintre acestea se află sub lobul urechii.
Pulverizează puţin parfum în spatele fiecărei urechi.

Pe gât şi decolteu

Este una dintre suprafeţele clasice de aplicare a parfumului şi nu fără un motiv întemeiat. Vasele mari de sânge aflate în zona gâtului încălzesc pielea mai mult decât în alte părţi ale corpului, ceea ce ajută la difuzarea treptată a parfumului pe întreaga zi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod