Masca detoxifiantă cu ceai verde pe care Gigi Hadid o folosește pentru a avea un ten impecabil

Nimeni nu poate contesta faptul că supermodelul Gigi Hadid are un ten luminos, sănătos și radiant. Vedeta postează des pe rețelele de socializare selfie-uri în care apare fără machiaj, iar frumusețea tenului său este evidentă.
Care este secretul ei? În primul rând, Gigi are un stil de viață sănătos, care este principiul de bază al unei pieli frumoase. În al doilea rând, modelul american apelează la sfaturile uneia dintre cele mai apreciate cosmeticiene din lume. Este vorba despre specialista Mimi Luzon, care lucrează cu numeroase celebrități, inclusiv Naomi Campbell, Kaia Gerber, Irina Shayk, Adriana Lima și, bineînțeles, modelul Bella Hadid, sora lui Gigi.

În această perioadă în care nu avem acces la tratamentele realizate de specialiști, orice sfat venit din partea experților este o adevărată mină de aur.
Iar Mimi Luzon a dezvăluit o mască realizată numai din ingrediente naturale pe care o folosesc adesea clientele sale celebre, inclusiv Gigi.
 

Citește și: „Minutul de aur”, trucul pentru ten perfect recomandat de un dermatolog al vedetelor 


Această mască naturală nu necesită prea multe ingrediente și are efecte uimitoare asupra pielii. „Este o mască excelentă pentru eliminarea toxinelor din piele. Uniformizează nuanța tenului și îi oferă o strălucire naturală”, spune Luzon, potrivit purewow.com.

Pentru o mască cu ceai verde ai nevoie de:


- două linguri de făină de orez
- o lingură cu infuzie concentrată de ceai verde
- o linguriță cu miere

Fierbe o ceașcă de apă și adaugă două pliculețe de ceai verde sau o linguriță de ceai verde mărunțit.
Lasă la infuzat până când ceaiul se răcește complet.

Amestecă toate ingredientele și aplică masca pe tenul curat, proaspăt spălat. Lasă să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește-te cu apă călduță. Tamponează tenul cu un prosop curat și aplică imediat o cremă hidratantă.

Cât de des îți poți face masca cu ceai verde?


Mimi Luzon, cosmeticiana celebrităților care a dezvăluit această rețetă, este de părere că poți folosi masca cu ceai verde cât mai des. „Eu îmi fac câte o mască diferită în fiecare zi”, spune specialista.

Luzon este adepta măștilor faciale naturale, pe care poți să le faci cu ingrediente pe care le ai deja acasă.
Potrivit practicilor orientale de îngrijire a pielii, este benefic pentru ten să folosești în fiecare zi câte o mască diferită, fiecare având o altă funcție. Poate fi o mască pentru fermitate, una pentru iluminarea pielii, pentru hidratare sau detoxifiere. Poți folosi măști cosmetice din comerț, dar poți să-ți faci și măști naturale cu ingrediente pe care le ai acasă”, declară specialista.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod