Manichiura tropicală, trendul pe care să-l încerci vara aceasta

Motivele de inspirație botanică, așa cum sunt palmierii, frunzele de bananier sau fructele și florile colorate au devenit o tendință importantă în ceea ce privește desenele pe unghii.
Nu doar că arată sofisticat, dar sunt ideale pentru vară, inspirând acea stare de relaxare pe care o avem în vacanță. Prin urmare, o astfel de manichiură este alegerea perfectă pentru concediu.

Dacă vrei o manichiură de inspirație tropicală, temele precum flori intens colorate sau fructe exotice nu ar trebui să lipsească. De asemenea, păsările cu pene colorate sunt o altă temă pe care o poți include în manichiura ta.

Nu uita nici de flamingo, pasărea cu penaj roz care a devenit o obsesie pe rețelele de socializare, fiind inclusă de la designul jucăriilor gonflabile pentru piscină și până la imprimeuri textile, accesorii și chiar tapet.

Un element comun al tuturor acestor teme este fidelitatea cu care sunt reproduse.
Pentru ca manichiura ta să arate impecabil, este nevoie ca aceste desene să fie cât mai bine realizate și să arate cât mai realist. 

Dar pentru că nu sunt deloc ușor de desenat pe unghii, cea mai simplă variantă este aceea de a apela la aplicațiile pentru unghii din gel sau acryl care sunt imprimate cu astfel de desene. De asemenea, pentru o manichiură realizată de tine, acasă, ștampilele și șabloanele pentru nail art sunt o variantă pe care o poți lua în calcul. Găsești șabloane în magazinele cu produse cosmetice sau online, pe site-urile dedicate aprovizionării cu produse pentru manichiuri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod