Idei de manichiură pentru această iarnă. Află ce se poartă!

Tendințele în manichiură pentru iarna 2016 se inspiră mult din moda anilor '90. Trebuie să încerci desenele grafice pe unghii în sezonul acesta! Iată câteva dintre stilurile care se poartă:
Iată câteva dintre stilurile care se poartă:

Nuanțele foarte închise

Negrul clasic a fost înlocuit în sezonul acesta cu nuanțe foarte închise de grena, albastru, verde, mov sau gri. Astfel de oje foarte închise la culoare arată excelent pe unghiile tale, iar spre deosebire de negru, oferă în plus și un strop de mister. Toată lumea se va strădui să observe care este de fapt culoarea pe care o porți pe unghii.




Argintiu

Culorile metalice și în mod special argintiul au rămas un trend important încă de la începutul anului. Nuanțele de argintiu sunt cele care se asortează perfect cu strălucirea acestui sezon.
Poți încerca oja clasică argintie, dar și unghiile cu efect de oglindă, o tendință majoră în materie de manichiuri.




Manichiura cu glitter

Glitterul rămâne și în acest sezon un element important în ceea ce privește manichiurile. Dar este vorba de ceva mult mai delicat și sofisticat decât sclipiciul turnat din abundență pe unghii. Detaliile subtile de glitter, menite să ofere eleganță și rafinament unei manichiuri se numără printre trendurile acestui sezon. Folosește puțină strălucire pentru manichiurile tale de sărbători, pentru întâlnirile romantice și ieșirile cu prietenii.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod